Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüzüm yapamayacağız ki.
    O halde seneye hedefimiz bizim büyük ihtimalle tüm maçları 0-0 bitirip ligde kalmak olmalı.
    Transferler onu göstergesi vallahi.
    Hey Allah'ım ya..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      marce yle carlos kesinlikle bir değil ...
      bir olmayabilirde ben sadece maddi kaynak yaratma yönden örnek vermiştim. sene başında ne güzel bir ivme yakalamışsın bi kaç forma bastırsan satamazmıydın.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüzüm yapamayacağız ki.
        O halde seneye hedefimiz bizim büyük ihtimalle tüm maçları 0-0 bitirip ligde kalmak olmalı.
        Transferler onu göstergesi vallahi.
        Hey Allah'ım ya..
        34 puanla düşeriz walla

Yorum

• Necati Ateş'ten açıklama
          06 Haziran 2007 Çarşamba 20:58

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, bugün basında yer alan 'Yıllık ücretimde indirim yapılırsa giderim' şeklindeki haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin bulunmadığını açıkladı.

Necati Ateş, Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Bugün bir medya organında, 'Yıllık ücretimde indirim yapılırsa giderim' içerikli bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haberin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur" ifadelerini kullandı.
          internethaber

iyi ya. bende gerçeklik payı var diye korkmuştum.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir olmayabilirde ben sadece maddi kaynak yaratma yönden örnek vermiştim. sene başında ne güzel bir ivme yakalamışsın bi kaç forma bastırsan satamazmıydın.
            satsaydı tabi ki alan olurdu da kardeş burda benim bi suçum yok bizim yönetimin apdallığı

Yorum

• TS Sancak'ın Peşinde

Trabzonspor'un tranfer lisetisnde bulunan genç futbolcu Sancak Kaplan haber61.net'e konuştu.
              Geçtiğimiz sezon Altay formasını giyen Sancak, Trabzonspor yönetiminin kendisi ve menejeriyle temasa geçtiğini belirterek, Trabzonspor yönetimi beni istiyor, bende Trabzonspor gibi büyük bir camiada top koşturmak istiyorum dedi.
              Sancak, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'la Malatyaspor'da birlikte çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Ziya hoca beni Malatya'dan tanıyor.Malatyaspor Uefa'ya gittiği dönem Ziya Hoca ile birlikteydik. Bonservisim şu an elimde.Türkiyeden bir çok kulüpten teklif alıyorum ama benim öncelikli tercihim Trabzonspor olacak.İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'la masaya oturup borda mavili formayı giyerim.Trabzon Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.Her futbolcunun formasını giymeyi hayal ettiği bir kulüp.Transferim birkaç gün içinde netlik kazanacak.Şu an Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlanıyorum”
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• bu adamı aldıkyaa iidr keçeliden falan en azından

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  satsaydı tabi ki alan olurdu da kardeş burda benim bi suçum yok bizim yönetimin apdallığı
                  yok ben sadece konuyla alakalı diye alıntı yapmıştım.

td. adaylarınada yazdım ama hazır gerets ayrılmışken tam ligler bittiği sırada onunla anlaşılsa ve ziyaya verilen şans ona verilse ne güzel olurdu.

Yorum

• bencede çok iyi bir T.D. onu bırakmak tamamen gs nin saflığı onun gibi adamı bulmuşunda bi de beğenmion anlamak imkansız bu ezikleri yaaa...

Yorum

• carrusca evet çok kaliteli aslında gs başını yedi uşagın devamlı oynadımı iş var düşünebilir ama bizimkiler düşünür mü
                      işkenaz

Yorum

• yok ya almazlar bizimkiler onu hemde gs satmaz ribery olayından sonra ama gerek te yok zaten o adamı nabıcazn yaaa salla...

Yorum

• Onlar yasi 73 olmus Feldkamplan sampiyon olcak. Ama sezonu bitirebileceginden biel süphe duyuyorum o adam Türkiye ligine daynamayip kalpten gidet

Yorum

• şu rezalete bakya yine hüsran yine rezilik. Rezil herifler! Koskoca Trabzonu yöntenlere bakınya.......
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Artık öyle bir noktaya geldik ki solda oynayacak herhangibiri olsa razıyım.
                              Yeter ki Keçeli ce Celaleddin olmasın!
                              Ama Carrusca gerçekten parlak bir oyuncu.
                              Şanssız adam çünkü aynı dönemde Arda parladı.
                              Gerçi ben gese hocası olsam Arda'yı sağda Carrusca'yı solda oynatırdım!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• feldkamp derbi maçlarında sahada olmıcak zaten

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X