Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer haberlerinin çoğu sallama olduğuna göre, bu haberlere neden itibar edilir anlamam. Her gazetenin haberini ciddiye alıp bu başlıkta yorum mu yapmak lazım. Trabzonspor ne tür futbolcular almalı, hangi furbolcuları almalı, transfer politikası nasıl olmalı ve yönetimin transfer politikaları hakkında yorumlar yapılabilir. Ama başlık gereksiz post yığınlarından geçilmiyor. Yazmak için yazmayın Allah aşkına.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• geçtiğimiz dönemlerden tanıyoruz yönetimi de ziyayı da...
      gazete haberlerinin doğruluğu yanlışlığı da geçtiğimiz dönemde test edildi.

gazete haberleri yalan çıkarsa dönem sonunda onun da eleştirisi yapılır....

kim ne düşünüyorsa yazıyor. içinde kurallara aykırı bir durum olmadıktan sonra gerekli veya gereksizliğine kim karar veriyor anlamadım????

sana göre gerekli başkasına göre gereksiz....

yazılanların ne yazdığına değil de işe yarayıp yaramadığına göre yorumlar artmaya başladı.
      başlık gereksiz, postlar gereksiz.

modlardan sonra bir de fikir jandarması atayalım buraya onlar da gereklilik testinden geçirsinler...
      la havle .....

Yorum

• Çelik, Mustafa Sarp'ın menajeriyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, şöyle konuştu:
        ''Mustafa Sarp'ın transferi bitti. Gelecek hafta Bursa'ya gelecek ve sözleşme imzalayacağız. Yine Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve kaleci Orkun da salı günü Bursa'da olacak. Bu oyuncularla da görüşeceğiz. Bu oyuncularla ilgili olumsuz hiçbir şey yok. Bunun dışında Galatasaray'dan Hasan Kabze'yi 7 Haziran'daki Kulüpler Birliği toplantısında Başkan Özhan Canaydın'dan resmen isteyeceğiz. Ergün Penbe de, Bülent hocamızın listesinde. Çelik, bu arada sözleşmesi sona eren kaptan Egemen Korkmaz ile biraraya geldiklerini ve 4 Haziran Pazartesi günü bu futbolcuyla yeniden görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Bursa Egemene taş koyacak gibi.Bide Jabiye koyacaklar taşı sanırım.
        Bakalım neler olacak...
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çelik, Mustafa Sarp'ın menajeriyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, şöyle konuştu:
          ''Mustafa Sarp'ın transferi bitti. Gelecek hafta Bursa'ya gelecek ve sözleşme imzalayacağız. Yine Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve kaleci Orkun da salı günü Bursa'da olacak. Bu oyuncularla da görüşeceğiz. Bu oyuncularla ilgili olumsuz hiçbir şey yok. Bunun dışında Galatasaray'dan Hasan Kabze'yi 7 Haziran'daki Kulüpler Birliği toplantısında Başkan Özhan Canaydın'dan resmen isteyeceğiz. Ergün Penbe de, Bülent hocamızın listesinde. Çelik, bu arada sözleşmesi sona eren kaptan Egemen Korkmaz ile biraraya geldiklerini ve 4 Haziran Pazartesi günü bu futbolcuyla yeniden görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Bursa Egemene taş koyacak gibi.Bide Jabiye koyacaklar taşı sanırım.
          Bakalım neler olacak...

Orkun Galatasarayla anlaştı Jabi de Trabzona gelecek opsiyon hakkı kendisinde idi Trabzon varken Bursaya gitmez Egemen de bu kadar görüştükten sonra giderse Fenere gider Bursaya geri dönmez......
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Egemen'i niye alıyoruz Çok mu iyi
            gerçekten çok iyi ben kefilim bonservisi elinde hırçın yapılı ve azimli bence servetten iyi fatih terimin yerinde olsam oynatırdım(servet çok ağır)yaşıda müsait(25 olması lazım)çağdaştanda erdinçtende iyidir
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçtiğimiz dönemlerden tanıyoruz yönetimi de ziyayı da...
              gazete haberlerinin doğruluğu yanlışlığı da geçtiğimiz dönemde test edildi.

gazete haberleri yalan çıkarsa dönem sonunda onun da eleştirisi yapılır....

kim ne düşünüyorsa yazıyor. içinde kurallara aykırı bir durum olmadıktan sonra gerekli veya gereksizliğine kim karar veriyor anlamadım????

sana göre gerekli başkasına göre gereksiz....

yazılanların ne yazdığına değil de işe yarayıp yaramadığına göre yorumlar artmaya başladı.
              başlık gereksiz, postlar gereksiz.

modlardan sonra bir de fikir jandarması atayalım buraya onlar da gereklilik testinden geçirsinler...
              la havle .....
              Her şeye zıplamak gibi dir alışkanlığın mı var. Forumda yorum okumak istiyoruz birilerinin post sayısını yükselmek için saçma sapan yazılarını değil.
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ali bilgini mutlaka almamız lazım

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  geçen yanlışlıkla şurada adını geçirmiştik bikaç arkadaş emrah ın.. rizede sağ kanat bindirmelerini iyi yapıyor diye..
                  sakın buradan okuyup almaya niyetlenmesinler

olurmu olur valla
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ali bilgini mutlaka almamız lazım
                    Bana göre para içiN takımıNı satan bir oyuncu bize gelmeZ!

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her şeye zıplamak gibi dir alışkanlığın mı var. Forumda yorum okumak istiyoruz birilerinin post sayısını yükselmek için saçma sapan yazılarını değil.
                      bence siz önce kendinize bakın.

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ali bilgini mutlaka almamız lazım

bncede alınması lazım herşeyden önce bu arkadaş Trabzonlu..

Yorum

herşeye zıplamak???

yorum okumak istiyorsun yorum yapıyorum işte..

gazete haberleri yalanmış, üzerine yapılan yorumlar boşmuş.. o zaman yorum yapılmasın.
                          madem gazete haberleri yalan onları da yayınlamıyalım...

yöneticilerin beyanlarının yarısının yalan olduğu da aşikar, onları da yayınlamasın kimse.
                          üzerine de yorum yapılmasın..

bekleyelim imzalar atılsın, o zamana kadar çıkan her haber bi şekilde asılsız. konuşmanın da gereği yok zaten.
                          başlığı da kapatalım..

benim zıplama sorunumdan önce bir süredir sizde başgösteren hazım problemine eğilin..

her yazılana, kabul etmediğiniz her başlığa "kapansın, yazılmasın" konu başlıklı sorununuzu..

burada ben de yorum yapıyorum.
                          hiçkimse gelip yorumları tümden kötüleyemez..
                          kötülerse senin tabirinle zıplarım...

katılmak katılmamak, itiraz etmek başka şey bu başka......

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence siz önce kendinize bakın.
                            post sayımdan dolayı diyorsan o baya eskiye dayanıyor bu arada sana ne oluyor onu da anlamadım.
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Egemen'i niye alıyoruz Çok mu iyi

egemen çok çok iyi olmasada iyi futbolcu işimize yarar hiç olmasa erdinçten çağdaştan daha iyi olduğu kesin..

Yorum

post sayımdan dolayı diyorsan o baya eskiye dayanıyor bu arada sana ne oluyor onu da anlamadım.
                                yoo post sayınızla alakalı değil. bana ne oluyor? genele söylediniz gibime geldi o yüzden yazdım. özel bir kişiye söylediyseniz pardon.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X