Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vagner love ve mossoro... lazaroni zamanında çok istendi, hatta hacıosmanoglu vagner love ile anlaştık ufak tefek pürüzler var demişti ve gazetelerde boy boy resmi çıkmıştı... en azından ben böyle hatırlıyorum

vagner love değildi galiba,
    başka bir vangerdi sol kanat oynuyordu, mossoroyla takım arkadaşıydılar,
    faruk kanca beğenmemiş transfer gerçekleşmemişti bildiğim kadarıyla

Yorum

• Evet Vagner Love ayrı, santrafor Love

Bu arada sol bek için neden Faruk Bayar'ın adı geçmez? Ha orada Celaleddin var, acelesi yok değil mi? Önce asıl eksik bölgelerimizi tamalayalım. On libero gibi Gerçi bazen evin o tarafına bu tarafına yama yapmaktansa yıpıp baştan yapmak daha az masraflı oluyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vadaa 55 bu biraz bilgisayarin azizligi. Sistem 2-3-3-2. 4-1-3-2 dizilisindeki beklerin one cikartilmis hali. Iki stoper, ingilizlerin soyledigi tarzda wing backler (on libero dizilisinde ileri geri gidip gelen iki kanat), tek on libero (cunku gerektiginde bu wing backler on liberonun yanina gelip alan daraltabiliyorlar. Ondeki hucuma yonelik 3 lu orta sahanin kanatlarida gerektigine ortada oyunu daraltan gerektigine acan bir sistem. Ondeki ikili forvet ise surekli yer degistiren tipte oyuncular. Ustteki soru isaretleri ise yabanci transfer edilecek yabanci oyunculari gosteriyor. Yaklasik alinacak oyuncularin maliyeti (bonservis bedeli olarak) 8 milyon dolar. Satilan oyunculardan 4 milyon dolar gelir elde edilse 4 milyon dolar maliyetle bu takim kurulabiliyor. Istenirse Stepanov satilip yerine Egemen alinarak transferden karli bile cikilabilir.
        abicim güzel söylüyorsun da, mantaliteye ters, biz basit bir 4-4-2 ye bile razıyız... senin dediğin taktik çok güzel biliyorum fakat, bunu ZİYANETTİN den beklemek, bush'tan müslüman olmasını beklemek kadar zor ve anlamsız. Ha tabi Rabbim'den umut kesilmez
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vagner love değildi galiba,
          başka bir vangerdi sol kanat oynuyordu, mossoroyla takım arkadaşıydılar,
          faruk kanca beğenmemiş transfer gerçekleşmemişti bildiğim kadarıyla
          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Vagner Love ayrı, santrafor Love

Bu arada sol bek için neden Faruk Bayar'ın adı geçmez? Ha orada Celaleddin var, acelesi yok değil mi? Önce asıl eksik bölgelerimizi tamalayalım. On libero gibi Gerçi bazen evin o tarafına bu tarafına yama yapmaktansa yıpıp baştan yapmak daha az masraflı oluyor
          özür dilerim arkadaşlar karıştırmışım
          ama keşke olsaydı degil mi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Vagner Love ayrı, santrafor Love

celalettinsiz bir mantalite düşünemiyorum

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abicim güzel söylüyorsun da, mantaliteye ters, biz basit bir 4-4-2 ye bile razıyız... senin dediğin taktik çok güzel biliyorum fakat, bunu ZİYANETTİN den beklemek, bush'tan müslüman olmasını beklemek kadar zor ve anlamsız. Ha tabi Rabbim'den umut kesilmez
              Bu da benim gerceklerle az cok ortusturebildigim ruyam, hayalim. Imkansiz degil. Bu sistemi oynayacak 3 yabanciyi bulduk mu (pahali, unlu olmasi gerekmez) sampiyonluk hic uzak degil. Teknik direktor mu dediniz? Iste benim buna ruya hayal dememin en buyuk nedeni. Yoksa gerisi hic imkansiz degil.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Söylemeden geçemiycem Wagner Love dan bi cacık olmaz ortalama bi Brezilyalıdan hiç bi artısı yok hazırlık maçıda olsa onu 11 de oynatan Dungayı kınıyorum Smithi oynatan McLareni de aynı şekilde

Yorum

• bazı arkadaşlar yönetim iyi çalışıyor diye görüş belirtmiş. Yapmayın diyorum ben de. Nasıl böyle bir kanıya varılır anlamak imkansız. Şuan küçülebileceğimiz kadar küçüldük. Bu saatten sonra akıllı transfer bekledik, o da olmadı. Serkan??? Olacak iş değil, duydukça gıcık oluyorum, sağbek nereden çıktı, tayfun, musa orası için yeterli. Ucuz olsa neyse, hiçbir artısı yok ama milyon dolardan bahsediliyor. Bonkör davranılsa 500 bin dolar alacak adama korkunç bir fiyat veriliyor. Sonra da borcumuz bilmem ne kadar. Keçelli transferiyle aynı mantık, bedava alınırken düşünülecek adamlara dünyanın parası veriliyor. Ona verilecek parayla mevcut takımdakilerin gelirleri arttırılsa daha mantıklı değil mi? Umutsuz başlamak istemiyorum sezona, geçen sene bile umutluydum ama bu sene çok umutsuzum. İnşallah giderirler bu umutsuzluğumu...
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu da benim gerceklerle az cok ortusturebildigim ruyam, hayalim. Imkansiz degil. Bu sistemi oynayacak 3 yabanciyi bulduk mu (pahali, unlu olmasi gerekmez) sampiyonluk hic uzak degil. Teknik direktor mu dediniz? Iste benim buna ruya hayal dememin en buyuk nedeni. Yoksa gerisi hic imkansiz degil.
                    +1967

Yorum

• JABİ SÜRPRİZİ

Trabzonspor yöneticilerinin, “Belki de yabancı transferini Türkiye’den gerçekleştiririz. Bir oyuncu var. Ama gizli tutuyoruz” dedikleri ismin Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Gineli futbolcu Daouda Jabi olduğu ortaya çıktı. Bu sezon son anda Erciyesspor’a gelen ve orta alanda adeta bir dinamo gibi çalışan, hem de top kullanma yüzdesi yüksek olan Jabi’yi Teknik Direktör Ziya Doğan’ın çok istediği öğrenildi. Önceki akşam gerçekleştirilen ‘Transfer Zirvesi’nde Doğan’ın, “Orta alana Jabi’nin alınmasını çok istiyorum. Bu oyuncuyu alırsak, hem savunma, hem de hücum yapma anlamında takımı çok rahatlatır” dediği kaydedildi.

Hemen Harekat Başlatıldı

Doğan’ın bu talebinden sonra futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapıldı. Jabi’nin tam yetki verdiği menajeriyle her konuda mutabakata varıldı. Bu oyuncu da, “Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim” dedi. Bu gelişmelerin ardından Bordo-Mavili yöneticiler hemen Erciyesspor kurmaylarıyla temasa geçti. Fransa’da da önemli bir oyuncu olarak kabul edilen Gine asıllı futbolcunun transferinin her an bitirilebileceği vurgulandı. 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağı da dile getirildi. Jabi için İbrahima Yattara’da, “Mükemmel bir futbolcu… Alınırsa takıma büyük yarar sağlar” yorumunu yaptı.

Kemal’i de Çok İstiyor

Trabzonspor’un transfer listesindeki bir başka oyuncu ise Kayserispor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kemal Okyay oldu. Kemal’in de hem savunma, hem de hücum özelliklerinin bulunduğu belirtilirken, bu ismi de Teknik Direktör Ziya Doğan’ın istediği belirtildi. Doğan’ın, “Kemal de orta alanda çok yönlü bir oyuncu… Hem de genç… Yani geleceğe yatırım olarak düşünülebilir. Mükemmel top tekniği ve bitmez tükenmez enerjisi var. Onu da mutlaka kadroda görmek istiyorum” dedi. Bu futbolcu hafta içinde Trabzon’a geldi ve her konuda anlaşma sağlandı. Kemal Okyay için Pazartesi günü Kayserispor’un kapısını çalacak.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• serkan defansın sağında oynamıyor mu?

Yorum

• TS Egemen'le Anlaşamadı
                          Trabzonspor'da, dış transfer çalışmaları sürüyor.

Bordo-mavili kulüp, bonservisi elinde olan Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz konusunda bugün yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı.

İki tarafın fiyat bakımından anlaşamadığı, ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.Büyük olasılıkla görüşmelerin sonucunun 4 Haziran Pazartesi günü netleşeceği kaydedildi.

Yorum

• TRANSFER ÇALIŞMALARI

Mestan, Ali Karasu yönetiminin, Mohamed Zidan, Aimar gibi isimleri gündeme getirdiklerini, ancak bu oyuncularla ilgili somut bir adım atamadıklarını da kaydederek, açıklamasını şöyle tamamladı: ''(Zidan gibi bir futbolcuyu Bursa'ya getireceğiz) derken, alamamışlardır. Neden olarak da herkesin inanmasını bekledikleri 'Gece hayatı var ve sakatmış' açıklamasını yapmışlardır. Geçtiğimiz yıl 11 milyon avro bonservis bedeliyle Real Zaragoza'ya 4 yıllığına transfer olan Aimar'ı da Bursaspor'a getireceklerini belirtmişlerdir. Bursaspor camiası 11 milyon avroya tüm borçlarını kapatabilecekken, böyle değeri olan bir futbolcuyu transfer etmenin gerçekliğini ve doğruluğunu Bursa kenti zaten yapmaktadır. Camianın gündemini boşa meşgul etmeden, reklam yapmadan ve Türkiye'de kulübümüzün itibarını düşürmeden, ayakları yere basan bir yönetim şekli bekliyoruz. Camiamızın, hem yardımcı hoca hem de transfer edilmek istenen futbolcular hakkındaki hassasiyetlerinin göz ardı edilmemesini bekliyoruz.''
                            02.06.2007
                            Kaynak : AA

Bu bursalılar kafayı yemiş ya Aımar ve Bursa............

Yorum

• Trabzonspor Egemen'in peşinde

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen'i transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.
                              Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Egemen ile ilgilendiklerini ifade ederek, "Şu anda sadece görüşme aşamasındayız. Biz şartlarımızı ortaya koyduk, o da şartlarını ortaya koydu. Anlaşma sağlandı demek doğru olmaz ama görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferden sonuç almak için yoğun şekilde çabalıyoruz. İstediğimiz oyuncular var ve bu oyuncuların tümünden olumlu sonuç almak istiyoruz" dedi. Sayitoğlu, kaleci transferi ile ilgili olarak bizzat Başkan Nuri Albayrak'ın ilgilendiğini söyledi.

ERCİYESLİ JABİ İSTENİYOR

Yabancı kontenjanını boşaltmak için de çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Musampa, Tomas Jun ve Djokaj'a kulüp arıyor. Jefferson'un takımdaki durumu belirsizliğini korurken, Başkan Nuri Albayrak'ın yabancı bir kaleci alması durumunda Brezilyalı'nın gönderilmesi bekleniyor. Türkiye'de oynamış ve ligi tanıyan yabancı bir futbolcu almak isteyen bordo mavili ekibin gündemindeki isim ise bu sezon Kayseri Erciyesspor forması altında başarılı bir performans sergileyen Jabi. Kayseri Erciyesspor ile opsiyonlu sözleşmesi bulunan Jabi'nin bonservisinin elinde olması ise, Trabzonspor'un bu futbolcuya almaya yaklaşmasındaki en önemli etken. Kaliteli bir forvet oyuncusunu da kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Bursaspor'un tecrübeli ismi Okan ve bu sezon Beşiktaş'ta yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen İbrahim Akın'ı takibe aldı.

ALMANYA KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Bu arada Trabzonspor'un 18 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında gerçekleştireceği kampın programı belli oldu. Buna göre Trabzonspor, 18 Temmuz'da İstanbul üzerinden Hamburg'a gidecek ve Schneverdingen kasabasındaki kamp çalışmalarının ardından 2 Ağustos'ta Trabzon'a dönecek. Bordo mavililerin, Almanya kampında 5 hazırlık maçı oynamasının planlandığı ancak rakiplerin henüz netleşmediği ifade edildi.

02.06.2007
                              Kaynak : DHA

Yorum

• Egemen'de gelişme yok!

Trabzonspor'un Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz ile yaptığı transfer görüşmelerinde olumlu sonuç alamadığı ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp, bonservisi elinde olan Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz konusunda bugün yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı.

İki tarafın fiyat bakımından anlaşamadığı, ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.Büyük olasılıkla görüşmelerin sonucunun 4 Haziran Pazartesi günü netleşeceği kaydedildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X