Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herşeye zıplamak???

yorum okumak istiyorsun yorum yapıyorum işte..

gazete haberleri yalanmış, üzerine yapılan yorumlar boşmuş.. o zaman yorum yapılmasın.
    madem gazete haberleri yalan onları da yayınlamıyalım...

yöneticilerin beyanlarının yarısının yalan olduğu da aşikar, onları da yayınlamasın kimse.
    üzerine de yorum yapılmasın..

bekleyelim imzalar atılsın, o zamana kadar çıkan her haber bi şekilde asılsız. konuşmanın da gereği yok zaten.
    başlığı da kapatalım..

benim zıplama sorunumdan önce bir süredir sizde başgösteren hazım problemine eğilin..

her yazılana, kabul etmediğiniz her başlığa "kapansın, yazılmasın" konu başlıklı sorununuzu..

burada ben de yorum yapıyorum.
    hiçkimse gelip yorumları tümden kötüleyemez..
    kötülerse senin tabirinle zıplarım...

katılmak katılmamak, itiraz etmek başka şey bu başka......
    Ya kardeş senin sorunun şu saatler boyu bilgisayar başında durmak ve herşeye laf yetiştirmeye çalışmak beyni sulandırıyor sağlıklı yorum yapamamaya neden oluyor. O yüzden herşeye zıplama, böyle içi boş tartışmalarla hiç bir yere varamayız. Bizans medyası dersiniz en sallama transfer haberini de foruma taşırsınız. Ortada bir tutarsızlık var. Küçük küçük olayları değilde transfer konusunu tartışalım. Güvenilir kaynak var güvenilmeyen kaynak var. Bunun ayrımını yapamıyorsak hiç forumu meşgul etmeyelim.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• forum amacının dışına çıkmaya başladı farkındaysanız..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bursaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Bülent Korkmaz ile bir yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalarken, Arjantinli yıldız Pablo Aimar için de harekete geçti.
        bu haberi okuyunca bursaya olan sinir kat sayım ikiye çıktı içindeki hocadan değil bişiyler bildiğini yansıtıp konuşamayan bülentten kaynaklanıyo... düştükten sonra bütün kanallarda 5 er dakka ile konuşuyo... ve sözü bu ligde son 6 hafta çok şey oldu ve bütün muhabirlerde soruyo ne oldu cevap ben konuşmayı sevmem o zman hiç konuşma ortamı bulandırma be adam

ha bu arada bu haberi buraya niye mi koydum bursanın almak istediği oyuncuya dikakt edin biz kimleri istediğimize offf albayrak offf ziya gitmek için daha ne bekliyonuz
        [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TRABZON EMEKLİ CENNETİ Mİ?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın transfer politikasında izlediği yol hemen hemen herkesin tepkisini çekiyor. İki yıl önce Ali Eren, Mert Korkmaz, Serkan Bensol, Batista, Sertan gibi Anadolu’nun çeşitli kulüplerinde sıradanlaşmış isimleri bünyeye katmak isteyen ama dönemin yönetiminin frenlemesi sonucunda bunlardan vazgeçmek zorunda kalan Doğan, yeni dönemde de aynı yöntemi hayata geçiriyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, tüm karşı çıkmalara rağmen eski öğrencileri Erdinç Yavuz, Ayman Abdelaziz ve Fredrik Risp’i Bordo-Mavili takıma transfer etmişti. Erkan Özbey Emrah Eren ve Tolga Seyhan gibi eski oyuncularıyla ilgili ısrarına rağmen bu isimleri Bordo-Mavili renklere katmayı başaramamıştı.

Yönetim Direnemiyor

Teknik Direktör Ziya Doğan devre arasında almayı başaramadığı ve Çaykur Rizespor’da forma giyen Emrah Eren’in transferi için yine yönetime baskı yapıyor. Öncelikli olarak sağ kanada bu oyuncunun alınmasını istiyor. Yaşı 31’e varan Emrah’da bu kadar ısrar eden Doğan, bu alan için Serkan Balcı, Adnan Güngör transferlerine ve Tayfun’un geri dönecek olması, Musa, Ufukhan, Ferhat, Hasan gibi isimlerin de varlığına karşın yaşlı bir oyuncuda ısrar ederek yine sinirleri germeye başladı. Yönetim ile ters düşen Doğan’ın bu ısrarlarının Trabzonspor’un yarınlarına olumsuz yansıyacağı endişesi taşınıyor. Daha önce Doğan’ın istediği isimlere direnç gösteremeyen yönetimin bu kez ne yapacağı merakla bekleniyor.

Neden Abdurrahman Değil

Sağ kanat için mutlaka bir oyuncuya ihtiyaç varsa Abdurrahman gibi hem Ankaragücü’nde başarıyla oynamış, hem de Trabzon kökenli bir oyuncuyu istememiş olması da bir başka soru işareti olarak kafalarda yer etti. Trabzonspor’un geçmişteki başarılarında özellikle Trabzon orjinli isimlerin çokluğunun önemi bilinirken yine dışardan ve artık futbol hayatlarının sonuna doğru yaklaşmış oyuncuları tercih etmesi tepki çekerken, bu politikaya da bir ‘dur’ denmesi istendi. Öte yandan Ziya Doğan’ın yine Trabzonlu olan ve 3 büyük kulübün de listesinde yer alan Antalyasporlu Ali Bilgin’e karşı da hangi gerekçeyle soğuk baktığı anlaşılamadı. Yönetimin de transferle ilgili tutarlı bir anlayış geliştirmesinin de gerekliliği vurgulandı.

la ilahe kaldığımız hallere bak yaa..nerde bi moruk bizim ziya onun peşinde

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya kardeş senin sorunun şu saatler boyu bilgisayar başında durmak ve herşeye laf yetiştirmeye çalışmak beyni sulandırıyor sağlıklı yorum yapamamaya neden oluyor. O yüzden herşeye zıplama, böyle içi boş tartışmalarla hiç bir yere varamayız. Bizans medyası dersiniz en sallama transfer haberini de foruma taşırsınız. Ortada bir tutarsızlık var. Küçük küçük olayları değilde transfer konusunu tartışalım. Güvenilir kaynak var güvenilmeyen kaynak var. Bunun ayrımını yapamıyorsak hiç forumu meşgul etmeyelim.
            yaklaşık 15 saattir yeni oturdum bilgisayar başına. beynim de gayet yerinde..
            tartışmanın içi boş olduğuna sonuna kadar katılıyorum.. olmaması gerektiğini de söylüyorum.

biz güvenilir dediğimiz kaynaklardan gelen haberlerin de sonuçlarını gördük devre arasında...
            hatta abartı şekilde tepki koyan arkadaşlar oldu..

buraya atılan her posta herkes yorum yapar..
            doğruluğu ispatlanamadığı gibi yanlışlığı da ispatlanamaz.

güvenilir dediklerinin güvensiz, güvenilmez dediklerinin de güvenilir çıktığı 100 atışda 10 tutturdukları olmuştur.
            medyanın güvenilmezliği buradaki insanların sorunu değil.

benim beynimin mi senin beyninin mi sulanmış olduğuna kararı okuyan verir.

bu başlığı da kapatalım istersen..
            hatta itiraz eden herkesi banlayalım...

zıplamak bi yana hazımsızlık büyük sorun vesselam.

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet başladık gene arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun.

Bugün cumartesi ve egemen işi Pazartesi hallolacakmıs.

Cumada öbür pazartesi olur...

Eee bizim yönetememe kurumunun yönetim şekli böyle...

Cumadan topu pazartsiye atarlar sonra da öbür haftaya...

Bir işide şöyle kafadan koparsalar da alkışlasak...
              (hoş bunu sadece para kazanırken yapıyorlar.Fatihi gönderirken mesela)

daha başlamadık çünkü transfer sezonun açılmadı bi açılsın ondan sonra sana hak verebilirim..

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu haberi okuyunca bursaya olan sinir kat sayım ikiye çıktı içindeki hocadan değil bişiyler bildiğini yansıtıp konuşamayan bülentten kaynaklanıyo... düştükten sonra bütün kanallarda 5 er dakka ile konuşuyo... ve sözü bu ligde son 6 hafta çok şey oldu ve bütün muhabirlerde soruyo ne oldu cevap ben konuşmayı sevmem o zman hiç konuşma ortamı bulandırma be adam

ha bu arada bu haberi buraya niye mi koydum bursanın almak istediği oyuncuya dikakt edin biz kimleri istediğimize offf albayrak offf ziya gitmek için daha ne bekliyonuz
                Mesela şu yazı Bursaspor'un Aimar'ı almak için kulübü satması lazım. Bu transfer imkansız. Sırf Bursaspor'un yeni yönetimi reklam yapıp bakın biz kimlerle ilgilkeniyoruz dedirtmek için muhabirleri yönlendiriyorlar. Ayrıca Bursaspor'un 20 tirlyon borcu var ve gelirleri çok az. Pablo Aimar'ı almak kim Bursaspor kim. Bu transferin olmaytacağını herkes biliyor ama demek ki kulübünün bu isimlerle anılması taraftarları memnun ediyor. Şimdi Bizim yönetimin Aimar'la ilgilendiğine dair haberler çıksa bizim taraftar örnekte görüldüğü gibi memnun olacak Transfer sezonun kaçınılmaz cazibesidir bu. peki sonra ne olacak böyle bir transferin gerçekleşme ihtimalinin ihtimali olmadığına göre taraftarlar bu sefer tüh böyle yönetime, Allah belalarını versin vs vs transfer hayal kırıklıkları. Ama insanlarımız her sene bunlarla mutlu oluyorlar, her sene her sene aynı şeyleri yaşamaktan bıkmıyorlar. O yüzden her haberi taşımayın diyorum, gereksiz yorumlar oluyor, burda biz hangi konuyu tartışsakta bir amacımız olmalı o da yapıcı olup doğruya yöneltmek orta yol göstermek. Kendi kendimizi kandırıp sonra da beddua etmek değil.
                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 02.06.2007, 19:12.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bıktım Artık Beklemekten Yeter Artık...
                  Millet Transferi Götürüyo Bizimkiler Armut Topluyo...
                  Yapamıyonuz bare bırakın yahu...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Mesela şu yazı Bursaspor'un Aimar'ı almak için kulübü satması lazım. Bu transfer imkansız. Sırf Bursaspor'un yeni yönetimi reklam yapıp bakın biz kimlerle ilgilkeniyoruz dedirtmek için muhabirleri yönlendiriyorlar. Ayrıca Bursaspor'un 20 tirlyon borcu var ve gelirleri çok az. Pablo Aimar'ı almak kim Bursaspor kim. Bu transferin olmaytacağını herkes biliyor ama dememki kulübünün bu isimlerle anılması taraftarları memnun ediyor. Şimdi Bizim yönetimin Aimar'la ilgilendiğine dair haberler çıksa bizm taraftar örnekte görüldüğü gibi memnun olacak Transfer sezonun kaçınılmaz cazibesidir bu. peki sonra ne olacak böyle bir transferin gerçekleşme ihtimalinin ihtimali oladığına göre taraftarlar bu sefer tüh böyle yönetime, Allah belalarını versin vs vs transfer hayal kırıklıkları. Ama insanlarımız her sene bunlarla mutlu oluyorlar, her sene her sene aynı şeyleri yaşamaktan bıkmıyorlar. O yüzden her haberi taşımayın diyorum, gereksiz yorumlar oluyor burda biz hangi kouyu tartışsakta bir amacımız olmalı o da yapıcı olup doğruya yöneltmek orta yol göstermek. Kendi kendimizi kandırıp sonra da beddua etmek değil.

anladığım kadarıyla yorumum yanlış anlaşıldı. düzeltmeye çalışıp ortalığı karıştırmaya gerek yok böle kalsın
                    [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aimar ın bonservis ücreti 18 milyon dolar Bursa takımı satsa alamaz o adamı

Yorum

Mesela şu yazı Bursaspor'un Aimar'ı almak için kulübü satması lazım. Bu transfer imkansız. Sırf Bursaspor'un yeni yönetimi reklam yapıp bakın biz kimlerle ilgilkeniyoruz dedirtmek için muhabirleri yönlendiriyorlar. Ayrıca Bursaspor'un 20 tirlyon borcu var ve gelirleri çok az. Pablo Aimar'ı almak kim Bursaspor kim. Bu transferin olmaytacağını herkes biliyor ama demek ki kulübünün bu isimlerle anılması taraftarları memnun ediyor. Şimdi Bizim yönetimin Aimar'la ilgilendiğine dair haberler çıksa bizim taraftar örnekte görüldüğü gibi memnun olacak Transfer sezonun kaçınılmaz cazibesidir bu. peki sonra ne olacak böyle bir transferin gerçekleşme ihtimalinin ihtimali olmadığına göre taraftarlar bu sefer tüh böyle yönetime, Allah belalarını versin vs vs transfer hayal kırıklıkları. Ama insanlarımız her sene bunlarla mutlu oluyorlar, her sene her sene aynı şeyleri yaşamaktan bıkmıyorlar. O yüzden her haberi taşımayın diyorum, gereksiz yorumlar oluyor, burda biz hangi konuyu tartışsakta bir amacımız olmalı o da yapıcı olup doğruya yöneltmek orta yol göstermek. Kendi kendimizi kandırıp sonra da beddua etmek değil.

Dogan Medya Grubu üst düzey yöneticisi Ertugrul ÖZKÖK'ün bu konuda bir sözü var...

Gazetelerimiz transfer değil hayal satmalı çünkü taraftarın çok hoşuna gidiyor.Ki bunu çok önemli bir toplantıda söylüyor...

Gerisini siz düşünün....
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• ali bilgin davasında haklıdır.başkanına gider derki ben gitmek istiyorum o da 2 milyon avro getir git der. ali bilgin rica eder 2 milyon cok indirim yapın başkan hayır ozaman takımda kalırsın der başkanın busert tavrı karşısında ali bilginde gereğini yapar .
                          lütfen ön yargılı bakmayalım ali bize lazim

Yorum

• Trabzonspor Profesyonel Futbol Menejeri Necmi Perekli haber61.net'i ziyaret etti.
                            Ziyarette haber61.net'in, Trabzon'da bir ilki gerçekleştirdiğinin altını çizen Perekli, “Trabzon yayın hayatına çok güzel bir haber sitesi kazandırdığınız için sizleri kutluyorum” dedi. Siteyi her gün büyük itina ile takip ettiğini belirten Perekli, Trabzon ve Türkiye gündemiyle ilgili olarak ilk haberleri, haber61.net sitesinden aldığını söyledi.
                            Trabzonspor'la ilgili olarak sohbet ettiğimiz Necmi Perekli, büyük bir itina ile transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, Samsunspor'lu Adnan, Fenerbançe'li Serkan Balcı ile anlaştıklarını söyledi.
                            Fransız futbolcu Jabi ilede yakından ilgilendiklerini ifade eden Perekli şunları söyledi: “Jabi'nin Gine milli takım kapında, Yatara ile birlikte kalıyor, Yattara'ya Jabi'yi Trabzonspor'a gelmesi konusunda ikna etmesi için talimat verdik. Jabi'nin menejeri ile her konuda anlaştık . Bu futbolcuyla milli maçlar sonrasında bir araya gelip transferi noktalamak istiyoruz”.
                            Necmi Perekli, Bursaspor'lu Egemen'le ilgilendiklerini bu futbolcunun durumunun Pazartesi günü netlik kazanacağını söyledi.Fenerbahçe Yönetimin kendilerine,”Egemen'le ilgilenmediklerini” söylediğini hatırlatan Perekli, Egemen transferinde, futbolcunun menejeri olayı uzatarak fiyatı arttırma yoluna gidiyor dedi.
                            Necmi Perekli, Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon ilk yarısında şansız ve başarısız bir dönem geçirdiğini, ikinci yarıda ise ligin en çok puan toplayan takımı olduğunu söyledi. Gelecekle ilgili olarak sıkı bir çalışma yaptıklarını belirten Perekli, önümüzdeki sezon her şey çok farklı olacak.Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve basın uyum içinde çalışarak, şampiyonluk yolunda önemli bir yol katetmiş olacağız.Taraftarımız biraz sabırlı olsun gelecek günler Trabzonspor'un olacaktır, dedi.

Yorum

• Trabzonspor genç yıldızı kaptı...

Trabzon transferde gelecek vaad eden isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor... Bordo-Mavililer şimdi de Altay'daki futbolu ile dikkatleri çeken isimle anlaştı....
                              Altay'ın başarılı sol beki Sancak Kaplan'ı Trabzonspor kaptı. Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Adanaspor'dan aldığı 25 yaşındaki futbolcunun, bordo- mavili ekiple iki yıllığına 1,5 milyon YTL'ye el sıkıştığı öğrenildi.

Dörtlü defansın solunda oynayan genç futbolcu, geçen sezon Altay'ın, İzmir'de Trabzonspor'la oynadığı Türkiye Kupası maçında Yattara'ya karşı sergilediği etkili futbolla göz doldurmuştu.

Altay, Malatyaspor'un da çok istediği Sancak'tan, serbest kaldığı için tek kuruş kazanamayacak
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor genç yıldızı kaptı...

Trabzon transferde gelecek vaad eden isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor... Bordo-Mavililer şimdi de Altay'daki futbolu ile dikkatleri çeken isimle anlaştı....
                                Altay'ın başarılı sol beki Sancak Kaplan'ı Trabzonspor kaptı. Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Adanaspor'dan aldığı 25 yaşındaki futbolcunun, bordo- mavili ekiple iki yıllığına 1,5 milyon YTL'ye el sıkıştığı öğrenildi.

Dörtlü defansın solunda oynayan genç futbolcu, geçen sezon Altay'ın, İzmir'de Trabzonspor'la oynadığı Türkiye Kupası maçında Yattara'ya karşı sergilediği etkili futbolla göz doldurmuştu.

Altay, Malatyaspor'un da çok istediği Sancak'tan, serbest kaldığı için tek kuruş kazanamayacak

Ayda 2 - 3 bin ytl kazanan ikinci lig futbolcusuna 1.5 milyon ytl verirsen adamın gözü döner yahu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X