Porto’ya transfer olan Stepanov, uçakta Hamza Mısır’a konuştu
Trabzon-İstanbul arasında Hamza Mısır’ın sorularını cevaplayan Stepanov,
“Trabzon’u çok özleyeceğim. Trabzon’un balığını, köftesini unutamam.
Hüseyin’i de unutamam. O bir numara” dedi ve şöyle devam etti: “Ziya Doğan benim menajerlerle konuşmamdan huylandı. Ben profesyonelim.
Bunları neden sorun yapıyor, anlamadım. Büyük düşünmeli.
Trabzonspor’da motivasyonumu bozdu ve Risp’i getirerek bunu yaptı. Risp sakatlanınca bana sarıldı.”
Porto’ya giden Sırp defans oyuncusu Stepanov, “Ziya Doğan’ın bana yaptıklarını bir başkasına yapmaması için konuşuyorum. Onu da seviyorum.
Trabzon kenti bana çok şey verdi. Ama Porto büyük bir kulüp.
Buradan Real Madrid’e gideceğim ve beni Trabzonsporlular Real Madrid’te izleyince gururlanacaktır. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana büyük destek verdiler.”
kaynak:taka
Trabzon-İstanbul arasında Hamza Mısır’ın sorularını cevaplayan Stepanov,
“Trabzon’u çok özleyeceğim. Trabzon’un balığını, köftesini unutamam.
Hüseyin’i de unutamam. O bir numara” dedi ve şöyle devam etti: “Ziya Doğan benim menajerlerle konuşmamdan huylandı. Ben profesyonelim.
Bunları neden sorun yapıyor, anlamadım. Büyük düşünmeli.
Trabzonspor’da motivasyonumu bozdu ve Risp’i getirerek bunu yaptı. Risp sakatlanınca bana sarıldı.”
Porto’ya giden Sırp defans oyuncusu Stepanov, “Ziya Doğan’ın bana yaptıklarını bir başkasına yapmaması için konuşuyorum. Onu da seviyorum.
Trabzon kenti bana çok şey verdi. Ama Porto büyük bir kulüp.
Buradan Real Madrid’e gideceğim ve beni Trabzonsporlular Real Madrid’te izleyince gururlanacaktır. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana büyük destek verdiler.”
kaynak:taka

Yorum