Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Porto’ya transfer olan Stepanov, uçakta Hamza Mısır’a konuştu
    Trabzon-İstanbul arasında Hamza Mısır’ın sorularını cevaplayan Stepanov,

“Trabzon’u çok özleyeceğim. Trabzon’un balığını, köftesini unutamam.

Hüseyin’i de unutamam. O bir numara” dedi ve şöyle devam etti: “Ziya Doğan benim menajerlerle konuşmamdan huylandı. Ben profesyonelim.

Bunları neden sorun yapıyor, anlamadım. Büyük düşünmeli.

Trabzonspor’da motivasyonumu bozdu ve Risp’i getirerek bunu yaptı. Risp sakatlanınca bana sarıldı.”

Porto’ya giden Sırp defans oyuncusu Stepanov, “Ziya Doğan’ın bana yaptıklarını bir başkasına yapmaması için konuşuyorum. Onu da seviyorum.

Trabzon kenti bana çok şey verdi. Ama Porto büyük bir kulüp.
    Buradan Real Madrid’e gideceğim ve beni Trabzonsporlular Real Madrid’te izleyince gururlanacaktır. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana büyük destek verdiler.”

kaynak:taka

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam en az 15 maç oynadı attığı gol ''0''

bu adam 15 mac oynamadı oynadıgı macların cogunda son 10 dakıkada veya uzatmalarda gırdı o maclardada ya sag acık oynadı yada tpu ayagında tuttu okadar onun yerı fatıh tekkenın oldugu yerdı cunkı ??
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Yanı başımızdaki Rizespor'da adam gibi defans oyuncusu var Yasin, fenere gitmek üzere.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• arkadaşlar bugün portsmouth tan "mvuemba" adlı bir oyuncuyla ilgilendiğimizi duydum. kimdir bu neyin nesidir??
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• bence bunların topcu falan alacagı yok alsada bu saatden sonra nasıl oynatacxaksın manteliteye ters
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanı başımızdaki Rizespor'da adam gibi defans oyuncusu var Yasin, fenere gitmek üzere.
              Evet hücumda rooney cristiano ronaldo kaka gibi elemanlarımız olduğu için bol bol defans almaya devam etmeliyiz....
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İnşallah Orhan Aka talip olmazlar.

Yorum

• Kalli bu topraklarin gordugu en iyi teknik direktor, begenmedigi adamdan hicbirsey olmaz...
                  Boyle adamlara para harcanmaz insallah...

Yorum

• rizesporlu serhata ne oldu.

Yorum

• Guillermo del toro yu önerelim o zaman, adam real betisin forveti, 24 maçta 10 gol atmış

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalli bu topraklarin gordugu en iyi teknik direktor, begenmedigi adamdan hicbirsey olmaz...
                        Boyle adamlara para harcanmaz insallah...

Bu forumun %30`u Fatih Akyel transferine karsi cikarken, bircogu futbolcuya Istanbul artigi olarak bakmiyordu. Sonuc ortada. Bakiyorumda taraftarimiz hala gereken dersi almamis.

Yukaridaki yoruma kesinlikle katilmakla birlikte, Leekens`i de bu kategoriye katabilirsin.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• bence bu 4 ünden birini kesin biz alırız buda büyük ihtimalle ya necatii ya kabze olur ben kabzee ve orhan akı istiyorum hiç değilse orhan celalllettinden iyidir attığı top adama gider top alır pas atar celoda oda yok ondan nefret ediyorum
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bu 4 ünden birini kesin biz alırız buda büyük ihtimalle ya necatii ya kabze olur ben kabzee ve orhan akı istiyorum hiç değilse orhan celalllettinden iyidir attığı top adama gider top alır pas atar celoda oda yok ondan nefret ediyorum
                            stepin açıklamalarını okudunuz... daha öncede başka futbolcuların hoca ile alakalı benzer ifadeleri vardı ...gerededeki sohbeti açıklamalarla birleştirince nasıl bir hocamız oldugunu daha iyi anlıyorum ...ve benim tanıdığım kadarıyla ziya hocanın celalettin ,ayman gibi "yangından ilk kurtarılacak" futbolcuları asla kesmeyeceğini düşünüyorum....böyle düşünücede evet step iyiki gitmiş demekten alamıyorum kendimi ..
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya arkadaslar necati alinsa aslinda fena olmaz hem yerli hemde trabzonda iyi is yapar onun yerine satariz ömer riza yi

Yorum

• CARRUSCA : GALATASARAY BENİ ÇOK ARAYACAK
                                Arjantinli, kendisine şans tanımayan Gerets’e sitem etti, "Ülkemde başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda oynayacağım. G.Saray beni geri isteyecek. Ama iş işten geçmiş olacak" dedi. 25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:12Arjantinli, kendisine şans tanımayan Gerets’e sitem etti, "Ülkemde başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda oynayacağım. G.Saray beni geri isteyecek. Ama iş işten geçmiş olacak" dedi.

GEÇEN yıl transfer ayında G.Saray geleceğe yönelik transferler yapmayı planlamış ve bunun akabinde de Arjantin’de araştırma yapmıştı. Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin aradıkları oyuncuyu bulduklarını, "10 yıl Galatasaray hizmet edecek bir futbolcu aldık" diyerek Carrusca’yı İstanbul’a getirmişti.

Kulübeden çıkamadı

Büyük ümitlerle transfer edilen bu genç yıldız, Gerets’e takıldı. Kulübenin vazgeçilmezi oldu.Belçikalı teknik adam tarafından zaman zaman şans bulan ancak istediği kadar oynamadığı için kendisini gösteremeyen Arjantinli oyuncu, şimdi ülkesine geri dönerken, sarı kırmızılılara imalı sözler söylemeden de duramadı.

2 gündür ağlıyorum

"Galatasaray beni çok arayacak" diyerek sözlerine başlayan Carrusca, Cimbom’dan ayrıldığı için 2 gündür ağladığını ve içinin buruk olduğunu ifade etti. Arjantinli, "Kader böyleymiş. Koca bir sezon geçti, bir maçta 90 dakika forma giydim, oda kupa maçı idi. Teknik direktör Erik Gerets beni kadroda hiçbir zaman düşünmek istemedi. Çünkü onun ülkesinden değildim. Kendisi ülkesinden biri olsaydım, şimdi G.Saray’dan ayrılmak zorunda kalmazdım" dedi.

Sarı kırmızılı takımda Feldkamp döneminin başlamasından sonra Alman teknik adamla tanışmadığını sözlerine ekleyen genç oyuncu, "Ne yalan söyleyeyim, sakatlığım boyunca gerekli ilgiyi görmedim. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Önce River Plate beni çağırdı. Ancak Boca Juniors daha ağır bastı. Gelecekte bir sürpriz olacak, G.Saray beni tekrar almak isteyecek.

Çok üzüntülüyüm

Boca Juniors forması altında başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda forma giyeceğim. O zaman beni görecekler. Ancak iş işten geçmiş olacak. Aslında burada çok iyi arkadaşlarım oldu, onlardan ayrılmam da ayrı bir üzüntü" diye konuştu
                                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X