Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FEDERASYON YABANCI SINIRI İÇİN BOSNA'DA TOPLANDI!..

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da toplandı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde (A) Milli Takım'ın yarın Bosna-Hersek ile yapacağı karşılaşma nedeniyle Saraybosna'da bulunan federasyon yöneticileri, Radon Plaza Otel'de bir araya geldi.

Saraybosna'ya bugün gelen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy başkanlığında, TSİ 16.00'da başlayan yönetim kurulu toplantısının ardından, alınacak kararların yazılı olarak duyurulacağı bildirildi

maraton.com.tr
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana orta sahada oyunu kuracak topu rakip kaleye süratle taşıyacak, pas yüzdesi yüksek bir oyuncu lazım ama tabi kime diyorum!
      bir de forvet lazım..
      sağlam bir forvet! zenci olması tercihim!
      Valla son dediğin tam anlamıyla Randersdan Djibl Fall'ı anlatıyo ama bu sözleri diyen kim?

Yorum

• egemen sanırım kulüp ile görüştü artık bakalım olumlu yada olumsuz bir şey olacak ve yarın belli olur...
        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ferhatı göndermek istemiyor hocamız.. amouruso en az otuzlu yaşlarda bildiğim kadarıyla ama kendisini -ısrarla gündemde tutmak isteyen menejerleri hariç-ciddiye alanı yok.. tekkenin kafaları karıştıran demeçlerini bir tarafa bırakmak mümkün olsa bir forvet için verebileceğimiz maksimum parayı bilmemiz işimizi kolaylaştıracaktır..
          celalettinin zaman zaman hasan ve ferhatla desteklenerek sol kanadı halledebileceğine de inanıyor hocamız.. ilginç hakikaten..
          bana göre bugün akşam saatlerinde federasyon bir karar verecek ve yabancı sınırlaması (sahada altı şeklinde belirlenerek) kaldırılacaktır.. kulübümüzün önünü görebilmesi açısından oldukça stratejik olan bu kararın hocanın işini görüp görmeyeceğini de zaman gösterecek..
          serkanı musayı jabiyi yattarayı gökdenizi kullanabileceğin sağ kenara bir şey demiyorum ama musampayı kullanmadığın ve keçeliyle celalettine emanet ettiğin sol kenar için darlanıyorum..
          ve hala stoper beğenmek!
          amerikalıların domuzun canını sıkmak diye bir tabirleri var.. zaten sesi güzel değil bir de domuzun canını sıkmamak lazım anlamında.. keçeli ve celalettin bu tabire cuk oturan bir oyun tarzının temsilcileri bana göre..
          duyduğunuz tüm isimler doğru, tamamı yalan!
          bunu durumu kurtarmak için değil, benden evvel de bu tarz haberleri verip sonrasında doğruluğu sorgulanan tüm arkadaşların hislerine tercüman olmak niyetiyle söylüyorum.. mazharın dediği gibi, beş dakkada değişir bütün işler!

bir iki genç oyuncu alacağız sanırım.. şu isimleri geçen oyuncular..
          bana orta sahada oyunu kuracak topu rakip kaleye süratle taşıyacak, pas yüzdesi yüksek bir oyuncu lazım ama tabi kime diyorum!
          bir de forvet lazım..
          sağlam bir forvet! zenci olması tercihim!

Abi bıraksınlar menajerleri işte forvetmi arıyorlar isim çok örnek John Utaka renneste oynuyor Fransada serkan alınmışken Jabide alınırsa hala musayı orada tutmanın anlamı nedir çok mu paramız var bizim solda celalettin ve Murat Ocak var başkanın sözü geçmiyormu bu kadar hocanın karşısında ezilmeli mi başkan hasan ve ferhat ne zaman solda oynadılar abi dinlemesin ziyayı herkes sola adam alırken biz boş boş bakmamalıyız

abi akıllarına gelmiyormu versinler mustafa keçeliyi musayı alsınlar oraya bir adam ya hani atkas diyorum ben...
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla son dediğin tam anlamıyla Randersdan Djibl Fall'ı anlatıyo ama bu sözleri diyen kim?
            hani eskilerden atkinson vardi ))))

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fall bu kadar pahalı degildir bence Brondby deki Rasmusendir burada haberleri çıkmıştı ben eklemiştim hatırlarsanız.....

Yorum

• İlk olarak Yeliz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte bi saçmalık daha.adamları kendi ülkelerinde milli takıma çağırmıyolar biz baş tacı ediyoruz Yattara gine milli takımının formasını giymemiş olsaydı bile adam TRABZONSPOR futbolcusu gene oynatmazlardı ama ezik olsa şimdi bi yasa çıkarırlar hemen alırlardı milli takıma.Aurellonun yerine oynayacak bi TÜRK futbolcu yokta etraf Yattara dolu herhalde
                Bunun aLtına imzamı atarım...
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hasan ve ferhat ne zaman solda oynadılar
                  z.dogan ilk geldiğinde h.üçüncü bir çok maçta sol tarafta oynadı

Yorum

• SAVUNMAYA TAKVİYE

Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.
                    Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.
                    Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor.

Ya bu klubün ofans arayışı yokmu hiç hep defans hep defans nedir bu.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya bu klubün ofans arayışı yokmu hiç hep defans hep defans nedir bu.......
                      yahu 2. yarıda en çok gol atan bizim takımmış ))))) sen ofans diyosun mantaliteye ters ))))

Yorum

• Bence bu durumda en iyi transfer Fall olur tam bize göre fizikli oyuncu hemde genç...

Yorum

• paso savunma alıyoruz yaaa

Yorum

• Sag Bölge:

Jabi Serkan Adnan Musa Ferhat Tayfun Hasan Ufukhan

Aman Allahım o da ne:

Sol Bölge:

Celalettin Murat Mustafa Keçeli

Yorum

• ....jabi ile niye ilgileniyorlar bu adam da sag bek degilmi.......ilk onbiri sag bekten mi kuracagiz.....

....hem yabanci sinirlamasi var derler hemde jabi gibi siradan bir yabanciyla ilgilenirler ...anlamak zor....her mac kart ihtimali yuksek ondanmi istiyor acaba ziya ....
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ....jabi ile niye ilgileniyorlar bu adam da sag bek degilmi.......ilk onbiri sag bekten mi kuracagiz.....

....hem yabanci sinirlamasi var derler hemde jabi gibi siradan bir yabanciyla ilgilenirler ...anlamak zor....her mac kart ihtimali yuksek ondanmi istiyor acaba ziya ....
                                asimavi öyle deme şu an bu Ligin en iyi sag beki dersem şaşırma bana güven benim anlayamadıgım bir tane de sola böyle adam alsak olmaz mı......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X