şu dakika itibariyle bu forumda yazılan herşeyi okuyan bir kullanıcıdan daha fazla bir şey bilmiyorum..
lüzumsuz isimlerle daha fazla şeyler bildiğini sanan basın da kendisi haber yapıp kendisi inanıyor çoğuzaman..
rahat olun..
sizin bilmediğinizi bilen yönetim kurulu üyesi yok..
başkan var, bir de hoca..
bazı şeyleri yalnızca bu ikisinin bilmesinde de maddi manevi büyük faydlaar vardır tecrübe ettim oradan biliyorum..
şu dakika itibariyle bu forumda yazılan herşeyi okuyan bir kullanıcıdan daha fazla bir şey bilmiyorum..
lüzumsuz isimlerle daha fazla şeyler bildiğini sanan basın da kendisi haber yapıp kendisi inanıyor çoğuzaman..
rahat olun..
sizin bilmediğinizi bilen yönetim kurulu üyesi yok..
başkan var, bir de hoca..
bazı şeyleri yalnızca bu ikisinin bilmesinde de maddi manevi büyük faydlaar vardır tecrübe ettim oradan biliyorum..
iyi o zaman bakalim neler yapacaklar su martinezi alsalardi iyi olurdu
Sevgili Stichus,
Forvet konusunda Wlodarczyk ya da Zakrzewski ile ilgileniyor muyuz?
Gana Ashanti Gold'dan, Agyemang Opoku 'yu öneriyorum...
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Şu Sakarya'nın başkanına gıcık oldum. Karşısındakinin aptal olmadığını bir şuna söylese iyi olur. Nürnberg istiyormuş da alacakmış da bilmem ne. Sallamanın da bir adabı vardır..
@stichus
Hüseyin'in satılması ile ilgili bir bilginiz var mı?
En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 00:27.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
Yararlı olduysa ne mutlu. Burda konuşulan isimlerin ve hiç olmazsa oluşturulan "beyin fırtınalarının" dikkate alınması kulübün geleceği açısından çok yararlı bence. Ben teşekkür ederim
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
martinez konusunu birlikte tartışalım buyrun:
adam erdinç olayından bize gıcık olmuş..
söz kestiğimiz başkan istifa etmiş yardımcı olmaya çalışıyor ama zor..
adamın istediği para tam olarak beşmilyondolar..
bizim teklifimiz şimdilik yalnızca sekizyüzbin dolar..
yönetimin tamamı ve hoca martinezi istiyor..
adam bunu çok iyi biliyor olmanın rahatlığıyla milim oynamıyor yerinden..
ne yapmanız lazım?
hasagiçi cordobayı rüştüyü imza aşamasına getirmeniz veya en azından dillendirmeniz lazım değil mi?
veya avrupadan kaleci bakıyoruz görüntüsü verseniz? pletikosa falan?
transfer sezonunda elinizi açmanız sizi zayıf düşürüyor..
o açıdan gelişmeleri biraz daha yukarıdan izlemekte fayda var..
ben de sizler gibi her dakika gelişme olsun bir an önce herkesi alalım herkesi gönderelim istiyorum ama söylediğim gibi eliniz görünürse bedavaya satıp milyonlarca euroya almaya mahkum kalırsınız..
menejerlerin ve basının meraklarımızı sömürmeye çalıştıkları da ortada..
hoca bir liste üzerinde çalışıyor..
doğru veya yanlış kendisine yetki verilmiş..
bırakalım da rahat çalışsın diyorum ben..
hoş bırakmama seçeneğimiz pek yok gibi ya!
Şu Martinez konusunda yönetimin tavrını haklı buluyorum. Açıkçası o para verilmez Martinez'e, aklı olan hiç bir kulüp de vermez zaten. Bu adamın gelip de süper oynayacağı garanti olsa tamam, ama ligin ikinci yarısındaki form düşüklüğünden sonra gözlerdeki değerini de yitirdi. Moral bozukluğuna bağlıyor bir çoğumuz falan ama tam manasıyla güvenemiyorum. Ama ülkemiz piyasasında doğru düzgün başka kaleci de yok malesef..
Yorum