Mehmet Yozgatlı ile ilgileniliyorsa dizine iyice baksınlar. Bu arada bu kadar sağ kanat transferi olur mu? Bu mu nokta transfer? Kim(ler)in altı oyuluyor? Bence doğru değildir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
"Hocamızı haftaya açıklayacağız"İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendin bana göre REZIL etti.
Kayseride Kraldin. Ne gerek vardi buna?
Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün, bugün Kulüp başkanı Yıldırım Demirören tarafından açıklanması beklenirken, yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası, açıklamanın pazartesi gününe ertelendiği bildirildi.
şimdi ezik bir şekilde kalırsın orada ne biçim insanlar varya lafa geldimi profesyonel olurlar getirmeyeceksiz abi Trabzonsporlu olmayan teknik direktör getirmeyeceksin Ugandadan hoca getir şu 3 ezikleri tutan hoca getirme gerçibizim başımızda da var ya öyle birisi olmaz olsun....2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
gökdenizin yerine bir ikinci marcelinho alip gelirsin yaa ne varmiski. Allah Allah. Hem gökdenizi bu saatten sonra satmayipda tursusunumu yapacak degilmi ? Yol yakinken gitsin para kazandirsin, yerinede 3-5 adam alir intertotoda canavar gibi eser, herhangi bir köy takimina eleniriz.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala anlaşmamış mı serkan ne yapacak acaba paket mi alacagız yoksa ben pis kokular seziyorum bu işten Gökdeniz mi satılacak anlamadım la Albayrak akıllı ol .............
Ben ne yazacagimida sasirdim, gecen sezon fatih tekke haberi ile kafam uyusdu zaten simdide bütün vücüdum, resmen deli ediyor insani böyle süper zekali elimizdeki yildizlari satma düsünceleri."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
bizede Gogua gelecekİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk Şili milli takımında oynayan sol beki aldı,fb Weersonu aldı bizim solbek hala boş bi aralar Womeyi alıcaktık
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
YENİ ROTA MONDRAGON
Trabzonspor’da ‘1 numaralı sorun’ olarak kabul edilen kale için yeni yeni alternatiflerin ortaya çıkması yönetimin bu konudaki kararsızlığını ortaya koydu. Son olarak gündeme Galatasaray’da uzun süre futbol oynayan ama ipleri koparma aşamasına gelip Daum’un çalıştırdığı Alman Burdenslige takımlarından Köln ile prensip anlaşmasına varan Kolombiyalı kaleci Mondragon’un ismi gündeme geldi. Bu kalecinin Galatasaray ile bağlarını tamamen koparması halinde devreye girmeyi planlayan Bordo-Mavili yöneticiler, Mondragon’un menajeriyle de bir telefon görüşmesi yaptılar. Mondragon’un ise iyi bir rakam verilmesi halinde Trabzonspor ile 2 yıllık anlaşma yapabileceği ama bu konuyla ilgili olarak bir iki gün kendisine izin verilmesini talep ettiği dile getirildi.

Mondi anlaşamadan döndü
Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından 1. FC Köln ile transfer görüşmeleri için Köln'e gelen Galatasaray'ın kalecisi Mondragon'un transferinde pürüz çıktığı öğrenildi. Mondragon, Alman ekibi yetkilileriyle yaptığı görüşmede, kendisinin FC Köln'e gelmeye hazır olduğunu, ancak Galatasaray Kulübü'yle bazı pürüzleri halledemediği için imzayı atamadığını söyledi. Bugün imza atması beklenen Mondragon'un İstanbul'a dönerek, Galatasaraylı yöneticilerle pürüzleri gidermek için görüşeceği öğrenildi.
30.05.2007
Kaynak : AA
Ne dersiniz başkan mı aradı Mondiyi gel görüşelim diye........
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
transfer sezonu yeni başladı, hele bi bekleyin biraz, heyecanlanmayınİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv nin koca haber bülteninde bizle ilgili en ufak bir haber bile yer almadı Can Karyagdıya baglanma geregei bile duymadılar...... vay be...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Musampa'ya af göründü
Trabzonspor'da ligin 30. haftasındaki Antalyaspor maçı öncesi disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Musampa'nın, sezon öncesi hazırlıklarına çağrılacağı öğrenildi.
UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olan ve bu nedenle geniş bir kadroya ihtiyaç duyan bordo-mavili takımın 20 Haziranda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı ilk çalışmaya, Kiki Kizito Musampa'nın da katılacağı bildirildi. Geniş bir kadro oluşturmak isteyen Karadeniz ekibinde, Tomas Jun, Djokaj gibi başka takımlarda kiralık olarak forma giyen tüm futbolcuların da çalışmalara çağrılacağı belirtildi. Yabancı oyuncuların ülkelerinin federasyonları aracılığıyla çağrılacağı bildirildi. Musampa'ya verilen kadro dışı cezasının sezon sonuna kadar olduğu ve gelecek sezonu kapsamadığı da öğrenildi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum