Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TOBİAS LİNDEROTH İşte Trabzonspor'da Doğan'ın gönlündeki '10 numara'... İsveç'in dünyaca ünlü yıldızını izleyip hayran kalan Doğan'ın, Başkan Albayrak'a 'Alabilirsek, süper olur" dedi. Tek sorun 4 milyon EURO'luk bonservis

TAM ARADIĞIMIZ GİBİ
    Trabzonspor'da Doğan aradığı 10 numarayı buldu: Tobias Linderoth. Danimarka şampiyonu Kopenhag'ın Dünyaca ünlü İsveçli yıldızı Linderoth'u yardımcılarından sonra kendisi de izleyen ve hayran kalan Teknik Patron Ziya Doğan'ın , Başkan Nuri Albayrak'a, "Tam aradığım gibi bir oyuncu. Alırsak süper olur ama fiyatı çok yüksek" dediği belirtildi. Bonservisi 4 milyon EURO olan İsveçli yıldızın için Albayrak'ın kurmaylarına girişimlerde bulunması talimatı verdiği belirtildi.
    LİSTE BAŞI OLDU
    Doğan'ın '10 numara' arayışlarında Linderoth'u liste başına aldığı ancak fiyatının yüksek olması nedeniyle diğer taraftan alternatif için arayışlarını da sürdürdüğü ifade edildi. Albayrak'ın iyi bir oyun kurucu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacakları güvencesini verdiği özellikle Stepanov'un iyi bir ücrete satılması durumunda Linderoth için girişimlerin hızlanacağı belirtildi. 'İyi bir 10 numara şart' diyen Doğan da diğer yandan Linderoth'un daha uygun yedekleri için arayışta.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• aslinda bilmiyorum aranizda taniyan varmi onu avusturya milli takiminin orta sahadaki beyni andreas ivanschitz...tam bize göre bir oyuncu...oyun kurucu bölgesinde oynuyor hem genc hemde cok yetenekli yunanistanda su an panatinaikosda

Yorum

• STEPANOV 10.000.000
        Yönetim, gitmek isteyen Sırp oyuncusunun fiyatını açıkladı
        Trabzonspor’da Stepanov için Atletico Madrid ile masaya oturmaya hazırlanıyor. A.Madrid, gelecek hafta Stepanov için Trabzonspor ile görüşmek amacıyla Türkiye’ye gelirken, yönetim de diğer taraftan bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirledi. A.Madrid’in ise sırp oyuncu için 4 milyon euro önermeyi düşündüğü ancak fiyatı arttıracağı ifade edildi. Yönetim, Atletico’nun 7-8 milyon euroya çıkması durumunda transfere onay verebileceği ifade edildi
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• abi bu adamı alırsak manyaq olur yaaa cidden çok kaliteli bi futbolcu ben bunu ön libero olarak izledim harika bi şeyy...

Yorum

• sanmam ki linderoth u alsınlar.
            kalitesi belli adamın.
            sen gökdenizi verir misin 2-3milyona??
            adam da kolayına vermez... dediği kadar kaliteli ise 4m normal fiyat. pazarlıkla indirirsin 3 e kadar. ondan aşağısına zor iner be..

Yorum

• benim bildiğim linderoth 10 numara değil fmciler ii bilir mevkii ön libero(DM)....dünya kupasındada ön libero oynadı ziyanın 10 numarası bile ön libero yok böle bişe

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim bildiğim linderoth 10 numara değil fmciler ii bilir mevkii ön libero(DM)....dünya kupasındada ön libero oynadı ziyanın 10 numarası bile ön libero yok böle bişe
                Evet adam ön libero . Sağlam bir ön libero hem de . Kim bu adama 10 numarayı yakıştırmışsa artık...
                Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• linderoth önliberoda oynuyo da bu haber pek gerçekçi gelmiyo bence
                  Bordomavi.net

Yorum

• ön libero zaten lazım bize.
                    bu orta saha ile yürümez bu işler.
                    ön liberoların hiçbiri geri--ileri arasında bağlantı kuracak adamlar değil.
                    ön libero bunu yapmıyorsa ne işime yarayacak..

Yorum

• şuayip kardeş eklediğin tüm haberler bir iki sayfa geride var. forumu biraz takip et.
                      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak samsunspor resmi site tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adnan Güngör
                        Cuma günü nişanlanarak büyük bir mutluluk yaşayan Adnan Güngör, transfer dedikodularından oldukça rahatsız. Trabzonspor ile anlaştı, imzaya gidiyor yakıştırmaları üzüldüğünü belirten tecrübeli kaptan, "Geçen sezon başından bu yana Trabzonspor dahil birçok kulüp beni kadrosuna dahil etmek istedi. Kesinlikle bu takıma imza atmadım, bu benim karakterime yakışmaz" diye konuştu. Artık geleceğini düşünmek zorunda olduğunu da kaydeden Adnan Güngör," Bu zamana kadar Samsunspor'un ekmeğini yedim. Takımımla sözleşmem sona erdi. Ben de geleceğimi düşünmek zorundayım. Ancak bu gideceğim anlamına gelmesin. Oturup yöneticilerimizle görüşeceğim. Eğer kalmamı istiyorlarsa şartlarımı sunacağım. Kabul görürse kalmak istiyorum. Arkamdan Adnan kaçtı dedirtmem .Beni istemezlerse o zaman ben de başımın çaresine bakacağım" dedi.
                        haberi resmi siteden aldım

Yorum

• Adı Soyadı Luis Martinez Doğum Yeri Necooli Antioqu
                          Doğum Tarihi 11/07/1982
                          Boy
                          191 cm
                          Kilo 90 Medeni Hali Evli
                          Öğrenim Durumu
                          Lise
                          Mevkii Kaleci
                          Profesyonel Olduğu Yıl
                          2001
                          Sözleşme Başlangıç Tarihi
                          09/08/2006
                          Sözleşme Bitiş Tarihi 31/05/2009
                          Profesyonel Olduğu Kulüp
                          Atletico Huila
                          Oynadığı Kulüpler
                          Atletico Huila, İndependiente, Colon Santa Fe
                          Çalıştığı Teknik Direktörler Ricardo Gareca Milli Olma Sayıları 20 Kez A Milli (Kolombiya)
                          Hobileri Kitap okumak, İnternet
                          Sakaryasporla ilgili düşünceleri Önemli bir kulüp.

Yorum

• FUTBOLCU BİLGİLERİ

ADI SOYADI
                            ADNAN GÜNGÖR
                            FORMA NO
                            13
                            DOĞUM TARİHİ
                            20.09.1980
                            BOY 1,79
                            KİLO 76
                            OYNADIĞI TAKIMLAR SAMSUNSPOR ALTYAPI , SAMSUNSPOR

Yorum

• wislanın oyun kurucusu sobolewski ))))
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Sakaryasporla ilgili düşünceleri: Önemli bir kulüp.

Bu yorum beni bitirdiAlalım bunu neşeli bir arkadaşa benziyor
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X