Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kasımpaşadaki TRABZONLU ÖZ TRabZONSPORLU
    Erhan Küçük ün Diyarbakıra müthiş golünden sonra
    şimdide altay ağlarını sarstı
    ALTAY1-0KAsimpaşa
    inş altay yensin yaa izmire gelir trabzonum
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• tekke donmedıgıne gore gokhan unal alınmalı..
      gokhan olmazsa mutlaka cok ıyı bır yabancı forvet alınmalı..
      yenı junlar gelmesınde
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sol bek/Kanat için bikaç isim var mesela

Andres Guardado Yıldızı yeni parlıyor driplingi kuvvetli '86 doğumlu Meksika bek/kanat Dev kulüpler yakında sözleşme teklif ederler

Oleg(h) Husyev: Dinamo Kiev'in sol kanadı

Yuri Zhirkov var CSKA Moskova'nın sol kanadı - Lakabı Ronaldinho

Mehrzad Madanchi var kanat Mustafa Denizli'nin Persepolis takımından. Bilgi alınmalı '85 doğumlu hızlı driplingçi ve golcü sol kanat ve forvet oynayabiliyor. Adam geçmede birtakım sıkıntıları olduğu rivayet ediliyor

Alan Thompson: Bu gelmez herhalde Celtic kariyeri var 74 doğumlu sözleşmesi sona eriyor

kardeş genk te oynayan(hala oradamı bilmioyorum) sebastien pocognoli adli oyuncuyu arastirirmisin sol kanat icin. bu adam çok genç ve belçikadan türkiyeye çok rahat oyuncu transferi yapılabiliyo

SEBASTIEN POCOGNOLI - GENK
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Sadece Bu maçta izledim ve bayıldım.
          Sezon içerisindeki perfornamsına göre değerlendirme yapılarak alınmalı. Sol ayak ve iyi vuruyor.
          Kasımpaşalı ERHAN KÜÇÜK
          Milyon dolar veren gerekmiyor. Geleceğe dönük İlgililere duyurulur...
          Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
          O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece Bu maçta izledim ve bayıldım.
            Sezon içerisindeki perfornamsına göre değerlendirme yapılarak alınmalı. Sol ayak ve iyi vuruyor.
            Kasımpaşalı ERHAN KÜÇÜK
            Milyon dolar veren gerekmiyor. Geleceğe dönük İlgililere duyurulur...
            ben 2 gün önce söledim sırf serbest vurusunun hatrına alınır.bugunde biraz maçı izledim toplara çok iyi vuruyo.ayrıca sol kanat oyuncusu ve en önemlisi TRABZONLU bence intertoto kupasında denenmeli aslında direk takıma kazandırılmalı
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• kasım pasa super lige yukseldı
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Ksımpaşa da Erhan var forması 61.Serbest vuruşları çok ii kullanıyo.Sol ayaklı.Bence trabzon bu adamı kaçırmaması lazım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben 2 gün önce söledim sırf serbest vurusunun hatrına alınır.bugunde biraz maçı izledim toplara çok iyi vuruyo.ayrıca sol kanat oyuncusu ve en önemlisi TRABZONLU bence intertoto kupasında denenmeli aslında direk takıma kazandırılmalı
                  eğer kasımpaşa süper lige yükselmeseydi alınması kolay olabilirdi ama bu saatten sonra almak zor gibi görünüyor. maçın bir bölümü seyretme fırsatı buldum gerçekten iyi oyuncu. uzatmalarda attığı gol ve penaltıdaki tekniği güzeldi
                  Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kasım pasa super lige yukseldı
                    bi o eksikti.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• daha iyi işte trabzonn istanbula 5 kez gelcekkk
                      BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak surmeneli_keles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha iyi işte trabzonn istanbula 5 kez gelcekkk
                        Ee bare bizde istanbula tasinalim

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş genk te oynayan(hala oradamı bilmioyorum) sebastien pocognoli adli oyuncuyu arastirirmisin sol kanat icin. bu adam çok genç ve belçikadan türkiyeye çok rahat oyuncu transferi yapılabiliyo

SEBASTIEN POCOGNOLI - GENK
                          Genk '87 doğumlu İtalyan asıllı hücumcu sol bek. Sol kanatta da oynuyor. 2008'de sözleşmesi bitiyor. Leverkusen peşindeymiş. İyi bir oyuncuya benziyor
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ee bare bizde istanbula tasinalim
                            topragımm buyur gel walla biz trabzona hasretızz topu topu kac defa gelıo 3 u derbı ...derbılerde bilet bulmak zorr ama kasımpaşa ve ist beledıye maclarında trabzonn taraftarına daha cok bılet ayrılıoo...benım için guzel bi olayyy
                            BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İstanbul takımları 5 oldu. Kasımpaşa başbakanın takımı... Bırakalım kendi bölgesel liglerini kursun bunlar. Ne uğraşıyoruz kavga kıyamet dinliyoruz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Erhan inanilmaz bir oyuncudur, bugün onu cok dikkatli izledim mükemmel markajlar yapiyor mükemmel paslar cikariyor sutlari muhtesem mutlaka alinmasi gerekn bir oyuncu, birde o sirtindaki 61li formayi görünce ayri bir sevinc yasadim.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X