Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    KaLeye Erciyesten Orkunu aLaLım...
    yaa nabıcaz onu o adam sinir oluom hemde gs ile sözleşme imzaladı sanırım o

Yorum

• mutlaka ama mutlaka yabancı bir forvet ve orta sahaya oyun kurucu almalıyız sol açığa da mehmet çakır başka bişi istemiyorm söz
      Bordomavi.net

Yorum

• Igor Biscan- Sözleşmesi sona eriyor
        Dellas- Sözleşmesi sona eriyor
        Ben Haim- Sözleşmesi sona eriyor
        Sibierski- Sözleşmesi sona eriyor
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Igor Biscan- Sözleşmesi sona eriyor
          Dellas- Sözleşmesi sona eriyor
          Ben Haim- Sözleşmesi sona eriyor

23 yaşındayım sözleşmesi biten bir futbolcunun bu takıma transfer edildğini duymadım
          Bordomavi.net

Yorum

• bide nurinin sözleşmesi sona erse....

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mutlaka ama mutlaka yabancı bir forvet ve orta sahaya oyun kurucu almalıyız sol açığa da mehmet çakır başka bişi istemiyorm söz
              aynen katılıyorum griffin
              seninde belirttiğin bu iki mevki ortasaha ve umut un yanına bir forvet takımın kanayan yarasıdır ve alınacak bu iki oyuncu çok kaliteli olmalı ve kesinlikle tartışılmayacak meziyette futbolcular olmalı yani gerçek yıldız olmalı yoksa burdan çok isyanlar ederiz gelecek sezonda.

ayrıca şunu belirtmek istiyorum takımın gerçek ihtiyacı olan bu mevkileri nasıl göremiyorlar anlamıyorum sanki kasıtlı yapar gibi ilgisi alakası olmayan mevkilere adam doldurmalı çok enteresan.

ben birde orta saha ve forvet haricinde sola iyi bir adam ve kalayede iyi bir adam isterim haberiniz ola.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor, futbolu bırakacağını açıklayan Cordoba'ya transfer teklifinde bulundu. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, şimdiye kadar F.Bahçeli Serkan ve Samsunsporlu Adnan ile anlaşmaya varan Trabzon, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçerek küme düşen Antalya'nın kalecisi Cordoba'ya yöneldi. Ancak ülkesi Kolombiya'ya giden Cordoba AP'ye yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakıyorum" demişti.
                Sürmeneli Prena

Yorum

• arkadaşlar hazır olun bu seneki bombaya

bursa aimarı alacakmış
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar hazır olun bu seneki bombaya

bursa aimarı alacakmış
                    margarin olanı mı ?

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      margarin olanı mı ?
                      şehri satsa alamazlar adam zaragoza'ya 20 milyon euro'ya gitti...

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        margarin olanı mı ?
                        Beni güLdürdün ya Allah (c.c) da seni güLdürsün
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• şarkıcı yudumu alsınlar o daha hafif olur
                          Sürmeneli Prena

Yorum

• simdiye kadar gayet iyi calisiyor yönetim..eminimki baskan martinezide alacakdir..serkan,adnan,jabi,egemem..tamam gibi..geri kaldi sol acik ve forvet..bunlarda polonyadan begenilen yabancilar olacak büyük bir ihtimal veya ibrahim akin süprizi olabilir sol tarafa.

Yorum

• laz rüyamı görüyonn yoksa agzından balmı akıyorr
                              nerdeeeeeeeeeeeeeee
                              Sürmeneli Prena

Yorum

• İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                laz rüyamı görüyonn yoksa agzından balmı akıyorr
                                nerdeeeeeeeeeeeeeee
                                kardes nuri ve digerlerini zerre kadar sevmem ama dogruya dogru bu sezon iyi calisiyorlar...yabanci olayida hal oldumu polonyali kardesleri getirebilirler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X