İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Igor Biscan- Sözleşmesi sona eriyor
Dellas- Sözleşmesi sona eriyor
Ben Haim- Sözleşmesi sona eriyor
Sibierski- Sözleşmesi sona eriyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIgor Biscan- Sözleşmesi sona eriyor
Dellas- Sözleşmesi sona eriyor
Ben Haim- Sözleşmesi sona eriyor
23 yaşındayım sözleşmesi biten bir futbolcunun bu takıma transfer edildğini duymadımBordomavi.net
Yorum
-
aynen katılıyorum griffinİlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemutlaka ama mutlaka yabancı bir forvet ve orta sahaya oyun kurucu almalıyız sol açığa da mehmet çakır başka bişi istemiyorm söz
seninde belirttiğin bu iki mevki ortasaha ve umut un yanına bir forvet takımın kanayan yarasıdır ve alınacak bu iki oyuncu çok kaliteli olmalı ve kesinlikle tartışılmayacak meziyette futbolcular olmalı yani gerçek yıldız olmalı yoksa burdan çok isyanlar ederiz gelecek sezonda.
ayrıca şunu belirtmek istiyorum takımın gerçek ihtiyacı olan bu mevkileri nasıl göremiyorlar anlamıyorum sanki kasıtlı yapar gibi ilgisi alakası olmayan mevkilere adam doldurmalı çok enteresan.
ben birde orta saha ve forvet haricinde sola iyi bir adam ve kalayede iyi bir adam isterim haberiniz ola.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Trabzonspor, futbolu bırakacağını açıklayan Cordoba'ya transfer teklifinde bulundu. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde, şimdiye kadar F.Bahçeli Serkan ve Samsunsporlu Adnan ile anlaşmaya varan Trabzon, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'den yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçerek küme düşen Antalya'nın kalecisi Cordoba'ya yöneldi. Ancak ülkesi Kolombiya'ya giden Cordoba AP'ye yaptığı açıklamada, "Futbolu bırakıyorum" demişti.Sürmeneli Prena
Yorum
-
margarin olanı mı ?İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hazır olun bu seneki bombaya

bursa aimarı alacakmış

Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemargarin olanı mı ?

şehri satsa alamazlar
adam zaragoza'ya 20 milyon euro'ya gitti...
Yorum
-
Beni güLdürdün ya Allah (c.c) da seni güLdürsünİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemargarin olanı mı ?
Yorum
-
simdiye kadar gayet iyi calisiyor yönetim..eminimki baskan martinezide alacakdir..serkan,adnan,jabi,egemem..tamam gibi..geri kaldi sol acik ve forvet..bunlarda polonyadan begenilen yabancilar olacak büyük bir ihtimal veya ibrahim akin süprizi olabilir sol tarafa.
Yorum
-
kardes nuri ve digerlerini zerre kadar sevmem ama dogruya dogru bu sezon iyi calisiyorlar...yabanci olayida hal oldumu polonyali kardesleri getirebilirler.İlk olarak tsurmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelaz rüyamı görüyonn yoksa agzından balmı akıyorr
nerdeeeeeeeeeeeeeee
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum