Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LAVEZZI icin DESTEK !

İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeş şampiyon yapacaksa bizi mantaliteyu uymaz birde forbet arkası ofansifdir o adam hiç uymaz olmaz olmaz zaten para yok birde bunun deneme süresi ne kadar bunlar önemli konular biliyorsun
    yaw nedir bu mantalite anlamadim gitti...sampiyon yapar uymaz gol atar yok cok ofansif uymaz...defans yapsa suc...bu kafayla nereye kadar gitcez yaa...yaw avrupa kanallarindan sirf bu herif icin arjantin maclarini takip ediyorum...adam bitiriyor ortaligi...yaw kimse elini tasina altina sokamiyormu...offf offf...yok yok yok abi yaa yazsak da bos yazmasak da gideler polonyanin 3 bin nufuslu takimindan oyuncu alirlar elimizde patlar devre arasi ankaraspora gider...boyle gelmis boyle gider....

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      izledin ve beğenmedin dimi kardeşim?

adam tuncaydan daha klas heleki koşup mücadele ediyor...
      tamam kardeşim tartışmayalım ben şahsen iyiki almadık diyorum ...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ricardo Quaresmanın bonservis ücreti ne kadar bileniniz varmı?
        trabzona gelmez o adam harika manu alır zaten onu zannediyorum portekizli
        7

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamam kardeşim tartışmayalım ben şahsen iyiki almadık diyorum ...
          bende keşke alsaydık diyorum çünkü yarın gençlerbirliinden onu 5 milyona geri alırız...
          7

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aha imzama yazdim seni hadi bakalim ..
            tamam kardeş sağol ama ne için yazdığını belirtmemişsin imzana ben carle dan daha iyi bir oyuncu alınacak diyorum ... bunu da ekle kısa olarak ...

Yorum

tamam kardeş sağol ama ne için yazdığını belirtmemişsin imzana ben carle dan daha iyi bir oyuncu alınacak diyorum ... bunu da ekle kısa olarak ...
              boş yere umut ediyorsun küme düşen alakasız bir takımdan alırlar işte çıkma fason bir adam...
              7

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                boş yere umut ediyorsun küme düşen alakasız bir takımdan alırlar işte çıkma fason bir adam...
                ben umut etmiyorum alınacak diyorum iyi oku ...!!!

Yorum

ben umut etmiyorum alınacak diyorum iyi oku ...!!!
                  inşallah alınır bu arada kaleye de cordobayı alıyor senin aciz yönetim...
                  7

Yorum

• Şu msnin 9.0 versiyonu çıksada bizde kurtulsak
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu adamı sol tarafa transfer etsinler başka bişey istemem : http://www.sporvideo.net/serbest-vur...ardo-quaresma/
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aha imzama yazdim seni hadi bakalim ..
                        Belgeli ve ispatli is yapiyorsun anlasilan.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• nick carle iyi oyuncu olabilir ama bizim gibi büyük bir camianın arkasından ağlamasına gerek yok

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaw nedir bu mantalite anlamadim gitti...sampiyon yapar uymaz gol atar yok cok ofansif uymaz...defans yapsa suc...bu kafayla nereye kadar gitcez yaa...yaw avrupa kanallarindan sirf bu herif icin arjantin maclarini takip ediyorum...adam bitiriyor ortaligi...yaw kimse elini tasina altina sokamiyormu...offf offf...yok yok yok abi yaa yazsak da bos yazmasak da gideler polonyanin 3 bin nufuslu takimindan oyuncu alirlar elimizde patlar devre arasi ankaraspora gider...boyle gelmis boyle gider....
                            kardeş bizde isteriz ama adamlar yok o oymuyor yok pahalı utanmasalar gelin bedava oynayın yazlarıda çay toplarsınzı yömiye çıkarırısınız diycekler adamlara senin adamın görüntüleri varsa koysana izliyelim hadi başlatalım sonra e mail falan atalım birde fax çekeriz
                            işkenaz

Yorum

• arkadaslar quaresmayi 20milyondan asagiya alamaz kimse....fazla ucmayalim....
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

eklememe gerek yok biliyorum...

bu arada quaresmanin bonservisi 15 milyondan asagi degildir adamin yasi 22-23 celsi felan pesinde..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X