Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu sınırlama kalkarsa iyi olur yaa adamları göndermeye çalışıoruz her sene ben bıktım haa..

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Mukavelesini fesh etti.
      Kimsenin artik Antalya ile görüsmesi gerekmiyor.
      Bizimkiler oyuncu ile anlasirsa bu is olur.
      Bakalim kim alacak. Merakla bekliyoruz.

Birde unutmayin. Ali Bilgin aslinda sag Kanat oyuncusu.
      Fatih Terim bile o Pozisyonda Türkiyede onun önünde 4-5 Futbolcu görüyor ve bunlardan birisi Gökdeniz diyor. Ayrica Yattara var.
      Ali Bilgin eger sol tarafta basarili olacaksa gelsin, yoksa fazla ihtiyac yok gibi....
      Abicigim hiç merakla bekleme Bugün Sansal herşeyi anlattı Lig Tv de Ali Bilgine sözleşmesini feshettiren onun kafasını çelen şerefsiz Eski Federasyonda yönetici şu anda Fb yönetiminde olan bir adam Acıbadem hastanesinden raporu aldıranda onlar ama bu kadar tepki olacagını düşünmüyorlardı şimdi birşeyler verip alacaklar böyle futbolcu olmaz olsun zaten
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ulan bu demıroren e helal olsun zırt dıye transferı yapıyo....

...ustelık cıkıpda yalanlıyan falan da yok......cok enteresan...

...delıkanlı adam helal olsun......adam hasta bjk lı varını ygunu verıyor

....bızımkıde hasta ama trabzonspor hastası olmadıgı kesın para hastası falan .....buda trabzonun varını yogunu satıyo ve paraları ıc edıyo.....

...ıkı baskan arasındakı fark.....o da ıs adamı futboldan anlamıyo ama en azından bır bılene danısıyo ...ve delıkanlı ıs yapıyo.....tebrık edıyorum.....

Adam uyanik.
        Bizim Yönetime vekalet veriyor ve Toplantiya gönderiyor.
        Sonra kendi gidip Transfer yapiyor

Acaba sol tarafa bu Adami aldiklarina göre ve Ibrahim üzülmezde olduguna göre biz Ibrahim Akini alabilecekmiyiz
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ...ulan nuri......zıyanı alıp gıddıgin gün ...trabzon şampıyon olacak buna emin ol......
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mehmet yozgatlı sekan balcı ve rüstü Trabzonsporla anlasmak uzreymis fox spor
            Hala anlaşmamış mı serkan ne yapacak acaba paket mi alacagız yoksa ben pis kokular seziyorum bu işten Gökdeniz mi satılacak anlamadım la Albayrak akıllı ol .............

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mehmet yozgatlı sekan balcı ve rüstü Trabzonsporla anlasmak uzreymis fox spor
              sadece ajanslardan haber alıyoruz kulupten rasmi açıklama yok sıkıldım bu işten serkan istiyorum bize yamuk yaptıgımıda tahmin etmiyorum
              eger bilidgim tanıdıgım serkansa
              En son a d bacan tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 19:04.
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• bizim yönetim sinek avlıyo..
                Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abicigim hiç merakla bekleme Bugün Sansal herşeyi anlattı Lig Tv de Ali Bilgine sözleşmesini feshettiren onun kafasını çelen şerefsiz Eski Federasyonda yönetici şu anda Fb yönetiminde olan bir adam Acıbadem hastanesinden raporu aldıranda onlar ama bu kadar tepki olacagını düşünmüyorlardı şimdi birşeyler verip alacaklar böyle futbolcu olmaz olsun zaten

Eger öyleyse bana gercekdende lazim degil.
                  Hem sag kanat sorunumuz yok. Gökdeniz var. Yattara var. Musa dönecek. Serkan belki gelecek. Sol Tarafa cözüm lazim.

Hem Ali nasil bir Trabzonlu anlayamadim
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hala anlaşmamış mı serkan ne yapacak acaba paket mi alacagız yoksa ben pis kokular seziyorum bu işten Gökdeniz mi satılacak anlamadım la Albayrak akıllı ol .............
                    gökdenizde satılırsa siyasetten uzaklaştıgım gibi TRABZONSPORdan da uzaklaşırım uzaktan takip ederim yokya bukadarıda olmaz
                    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Lig tv nin ahberi Yabancı 6+2 olursa Fener Roberto Carlos ve Baptistayı alacakmış eeeeeeeeeeee Wedersonu ne yapacak mallar olaya bak ve Albayraktan açıklama bekliyoruz....

Yorum

• Bursa yerine Hamburg'a

Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor'un da transfer listesinde olduğu iddia edilen Mainz 05'in Mısırlı futbolcusu Muhammed Zidan, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a transfer oluyor.
                        Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) bu sezon veda eden Mainz 05'in yıldız isimlerinden Muhhamed Zidan, bir başka Bundesliga ekibi Hamburg'la dört yıllık dört yıllık sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Zidan'ın Hamburg'la beş milyon euro karşılığında dört yıllık sözleşme imzalamayı kabul ettiği ifade edildi. Sağlık kontrolünden geçecek olan 25 yaşındaki Zidan için sezon ortasında Werder Bremen'de transfer girişimlerinde bulunmuştu. Zidan, sezon ortasında 15 maçta 13 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Mısır Milli Takımı'nın da yedi kez formasını giyen Zidan'ı, Hamburg'un Hollandalı Teknik Direktörü Huub Stevens sezon ortasında imzaya razı etmiş ancak kulübü Mainz, Zidan'ı bırakmamıştı. Mainz, bu sezon Bundesliga'ya veda etmesine karşın ikinci yıldız oyuncusunu da başka kulüplere satmasını bildi. Son olarak Alman defans oyuncusu Manuel Friedrich, Bayer Leverkusen'le üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

30.05.2007
                        Kaynak : İHA

Yorum

• 6 + 2 nedir yaa oldu olacak tüm oyuncular yabancı yapılsın . saçmaladılar iyice

Yorum

• sanırım 6+2 değil tamamen kalkacak o zaman fener henry , eto'o , ronaldinho , cannavaro yu da alır

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
                              sakin ol kardeşim alamazlarsa lalmasınlar önemli degil bu formayı esas giymek isteyenler giysin istanbulun önünde resmen yalakalık yapanlar degil bak müthiş hoca Ertugrul Saglam ne duruma düştü.......
                              zavallı duruma düştü sen o kadar konuş burada şampionluk yaşıyacam die sonra git bjk ye allah allah yaa..

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
                                sakin ol kardeşim alamazlarsa lalmasınlar önemli degil bu formayı esas giymek isteyenler giysin istanbulun önünde resmen yalakalık yapanlar degil bak müthiş hoca Ertugrul Saglam ne duruma düştü.......

Kendin bana göre REZIL etti.
                                Kayseride Kraldin. Ne gerek vardi buna?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X