Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi die top toplayacısımı alacaklar klube
    ön liberonun yapması gerekenler bellidir.
    tekrar konuşmanın alemi yok.
    seyrettiğin maçlarda ön liberonun yapması gerekenleri seninkiler mi yaptı, küme düşmüş erciyesin ön liberosu mu???

ben alınsın diye demedim.

ziya nın mantığını açıklamak için verilmiş bir örnek.

o takımdan istenecek futbolcular bellidir.

lazarov var işte mesela.. sol açıkta da etkili olabilir.
    ama sanmam ki bizimkiler alsın.

niye alınacak canım..etkili teknik adamın ne işi var ziya nın takımında.

Yorum

• bursa erciyesten jabi, mehmet eren, kürşat, cenk, mustafa sarp, ilhan'a talipmiş.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus kardeş son duyumlar ne son duyumlar?
        Herşey güzel olacak mı olmayacak mı bu sene yine?
        Başkanımızın transfer, borç eritme ve tesisleşme için aksiyon planları var mı hazırlamışmı kendileri bir program plan???
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• hayali kadromuz canlanmaya başladı serkan egemen adnan bir iki topçuda amatörden aldıkmı tamamdır bu iş büyük trabzonspora büyük adamlar bunlar....

Yorum

• İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hedeflere koşan Trabzon geliyor F.Bahçeli Serkan ve Samsunsporlu Adnan'la anlaştıklarını söyleyen Albayrak, “Hiçbir futbolcuyu bırakmayacağız. Yapacağımız takviyelerle hedefe koşan bir Trabzonspor olacak” dedi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transfer döneminin başlayacağı 11 haziran tarihinden sonra anlaştıkları Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Transferde şu ana dek hiçbir oyuncularına bir talep gelmediğini dile getiren başkan Albayrak, “Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak” ifadelerini kullandı.
            Albayrak, yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılması konusunda kulüpler birliğinin aldığı kararla ile ilgili ise, “Biz kendine güveni olan, futbolcular yetiştiren bir kulübüz. Yabancı sayısı serbest bırakılsa da fark etmez, bırakılmasa da. Tüm takımın yabancı olma hakkı olsa da biz yine yerli oyuncular oynatırız” şeklinde konuştu. İnter Toto Kupası'nı ciddiye aldıklarını söyleyen Nuri Albayrak, bu konu ile ilgili şunları söyledi: “İnter Toto Kupası'nda 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası'na katılacağız. Bu kupada güçlü olmalarına karşın eleyebileceğimiz rakiplerle oynayacağız. Ancak futbol bu, hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla daha önce yaptığımız maçları unutmadık.” 01.06.2007

stephanovu gökdenizi satarlar yakında ondan sonra görürüm ben hedefleri olan takımı

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stephanovu gökdenizi satarlar yakında ondan sonra görürüm ben hedefleri olan takımı
              Yok yok ! Büyük ! başkanımız söyledi ya hiç bir futbolcumuzu bırakmayacaz! ... Korkmayın yani
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ikisinide Avrupaya satmaları gerek bence çünkü seneye hiç bir klup bu kadar para vermez,tabi yerine oyuncu alınmalı...

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok yok ! Büyük ! başkanımız söyledi ya hiç bir futbolcumuzu bırakmayacaz! ... Korkmayın yani
                  aslinda bu adamlari tutup seneye güclü bi takim olusturup sampiyon olsak daha iyi bi fiyata satirlirlar seneye.birde sampiyonlar liginde basarili oldunmu.step.5 milyonsa 20 milyona satarsin.kesin bu yüzden baskan hicbir futbolcumuzu birakmayacagiz demistir
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aslinda bu adamlari tutup seneye güclü bi takim olusturup sampiyon olsak daha iyi bi fiyata satirlirlar seneye.birde sampiyonlar liginde basarili oldunmu.step.5 milyonsa 20 milyona satarsin.kesin bu yüzden baskan hicbir futbolcumuzu birakmayacagiz demistir
                    sen seneye şampiyon olabileceğimize inanıyomusun?seneye sadece yaşları 1 artıcak ve piyasası düşücek Gökdeniz ve Milanın

Yorum

• TRABZON BENİ ALAMAZ!

Unutulmayan Kaptan Fatih Tekke'den Karadeniz'e çarpıcı açıklamalar...

FATİH: "Rusya'daki şartlarda oynamak zor. Mutlumuyum, pek değil. Ancak dönmem de zor"... FATİH: "Zenit beni bırakmıyor. Satsalar bile zaten aldığı büyük parayı Trabzon veremez ki"

BIRAKMAZLAR Kİ
                      Trabzonspor?un eski Kaptanı Fatih Tekke, Karadeniz'e özel açıklamalar yaparak, "Trabzon'a dönüşüm imkansız gibi" dedi. Zenit'e 7.4 milyon EURO gibi rekor bir ücret ile transfer olduğunu hatırlatan Fatih, "Gerek hocam gerekse yöneticiler benden çok şey bekliyor. Ancak sakatlığım nedeniyle istenileni veremedim. Rusya'da şartlar zor. Mutlumuyum, pek değil. Ancak yine de işimi yapmak zorundayım. Türkiye?de neler konuşuluyor bilmiyorum ama Zenit'in beni bırakmaya hiç niyeti yok" dedi.

AĞUSTOSTAN SONRA
                      Türkiye'ye 1 yıl dönüşünün sözleşme maddesi gereği mümkün olmadığını, bu sürenin de Ağustos sonunda dolacağını belirten Fatih, "Zenit zengin bir kulüp. Benim için 1-2 kulüp transfer olduğum paradan daha fazlasını önerdi, hiç düşünmeden reddettiler. Trabzonspor istese beni en az aldığı parayı verebilir mi? Bu mümkün olmadığına göre..Tribünlerin hala beni istemesi, gurur verici.Zaten dönersem Trabzonspor'da oynarım.Ama en az 2-3 yıl daha Avrupa'da kalmak istiyorum" dedi. (Karadeniz)
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yabancıları sayalım abi...
                        yattara, step, risp, jefferson, jun,djokay, musampa...

7 adet yabancımız mevcut.
                        kişisel olarak asla benimsemediiğim sınırsız yabancı hakkı getirilmediiği sürece bunlar yabancı alamazlar kolay kolay.

hangi birini kime satacaksın???

Djokaji Ülkesinde bir Takima verebiliriz. Belkide Yurt icinde Takasda kullanabiliriz.
                        Yattarayi Türk Vatandasi yapariz.

Bu durumda 1 Transfer hakki doguyor

Eh birde Jun veya Musampadan birini satabilirsek, 2 Transfer hakki doguyor

Ikisini birden gönderebilirsek, 3 Transfer hakki doguyor
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen seneye şampiyon olabileceğimize inanıyomusun?seneye sadece yaşları 1 artıcak ve piyasası düşücek Gökdeniz ve Milanın
                          sampiyon olabilecek takim kurarsin piyasalari artar.hem bunlarin disinda diger futbolcularinda artar.madem öyleydi zamaninda gökdeniz ve fatih takimda kalsin diye niye mücadele verildi hazir yaslarida gencken.eger sampiyonluk hedefi yoksa bunlarin trabzonsporun basinda ne isleri var.gitsinler istanbul büyük sehiri yönetsinler.hazir onlarda 1.lige cikmislar.kümede kalmak icin mücadele ederler.insallah bi tane gencimizide kazaniriz.kac senedir gökdeniz fatih ve hüseyinden baska kimse takima kazandirilmadi...
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Artik somut adimar atilmasi lazim transferde.
                            Kaleye Martinez, stoper e düsünülen Egemen de alinabilir bence cok iyi bir stoper, o alindigi taktirde Risp satilip yada kiraya verilebilir onu toparlanip takima katki saglamasi en az yarim sezonu alir.
                            Bide iyi top kullanabilen bi önlibero bence oraya en uygun alinabilecek bi oyuncu var oda Antalyasporun önliberosu Suazo, cok yetenekli ve top teknigi yüksek Ayman dan kat kat iyi, o alindigi taktirde Ayman da satilabilir zaten oda 30 a aday, sonra satilmasi zorlasir.

Yorum

• Ali BİLGİNİ transfer edecek adamı ben Trabzonsporda istemiyorum ali bilgin eğer benim kulübümün formasını giyecekse seneye 34 maç protestoya çağırıyorum böyle bir transfer şu anda yok ama olacaksa benim tavrım bu olacak
                              sen 33 maç çık oyna takımın küme düşücek son maça paramı alamıyorum diye çıkma ve sözleşmeni fesh et ben böyle futbolcu istemiyorum arkadaş isterse maradona olsun....
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ben su Wederson olayini tam anlamadim.
                                Günlerdir Fener ile anlasildi deniyor ama resmi bir aciklama yok???
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X