Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda arşivlerde musa hakkında neler yazıldı çizildi var..demediğiniz lafları bırakmadınız...

serkan -eğer gelirse- fenerde her maç olmasa da çoğu zaman oynayabileceği halde bırakıp geliyor, tabiki bunun maddi karşılığı olacak, babasının hayrına mı gelecek..Ali bilgin bile babasının hayrına gelmedi, üstelik takımını hayati maçta bırakıp kaçtı..

musa ile serkan sağ bek sorununu halleder, yattara ile birlikte sağ kanadımız çok güçlü olur..

sıra sol ve ortada....
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb 600 bin ytl verirken biz neden 2 katını veriyoruz ki Serkan'a?Gelmesini hiç istemiyorum.Sağ kanattaki Musa'nın ne eksiği var ondan?Hücumu kat kat daha iyi.

Serkan musadan çok daha iyi. Ayağı kırıldıktan sonra Musa'nın form tutması da zor.

Eğer Serkan'ı alıp Gökdeniz'i satmak gibi bir şuursuzluk içine girmeyeceklerse bu transfer olumludur.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• peki serkan ın sağ bek oynayacağını nerden biliyoruz belki ortasahada oynayacak??

Yorum

• ne olur ıyı bı kalecı alın kaleye gelen her sutta gozlerımı yummak ıstemıyorum artık yeter ulan..
          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
          Mustafa Korkmaz

Yorum

• Sezona dört dörtlük başlamakla Gökdenizin satılması arasında hiç bi ilişki yok bana göre Gökdeniz gidebilir -gitmeyebilir de - Fatih gelebilir gerekli diğer transferlerde zamanında yapıldığında sezona dört dörtlük değil dört beşlik bile girebiliriz Sonrası hocaya kalıyor

Şu an için en gerekli olduğunu düşündüğüm transferler ortasaha ve sol kanat transferleri sonra golcü geliyor (Sağa Serkanın alıp kapatıldığını ,sola Wedersonun olamayacağını yabancı kontenjanında yer olmadıkça solbeke transfer gerekmediğini düşünüyorum ) Kale de bir şekilde hallolur

Yorum

• gökdeniz haberleri tamamen yalan . fenerbahçe sitesinden açıklama yapmış ve gökdenize teklif götürmediklerini söylemiş . mutemelen galatasarayda yalan haber ondan dolayı kafa yormaya değmez .

Yorum

• Transfer Zirvesi

Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu ve Ziya Doğan yarın biraraya gelecek. Konu transfer olacak...

Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'ın büyük olasılıkla yarın İstanbul'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yurt dışından dönen teknik direktör Ziya Doğan'ın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vereceği ve transfer konularının gündeme geleceği belirtildi.

Ancak yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması nedeniyle yabancı transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavili takımın kamp kadrosunun belirleneceği ve gelecek sezonki programın da görüşüleceği öğrenildi.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer Zirvesi

Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu ve Ziya Doğan yarın biraraya gelecek. Konu transfer olacak...

Trabzonspor'da, yarın İstanbul'da transfer zirvesinin yapılacağı bildirildi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak, kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan'ın büyük olasılıkla yarın İstanbul'da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Yurt dışından dönen teknik direktör Ziya Doğan'ın, yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi vereceği ve transfer konularının gündeme geleceği belirtildi.

Ancak yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması nedeniyle yabancı transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi.

Transfer çalışmalarının yanı sıra UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek bordo-mavili takımın kamp kadrosunun belirleneceği ve gelecek sezonki programın da görüşüleceği öğrenildi.

Bedelsiz verin işte djokajı zaten kim para verir o herife
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• serkan haa... hem de 1 küsür trilyon... o borçlara sebep olanları Allah napmasın... Off ya, artık takımımdan utanmaya başladım. Serkan kimdir ya.. Sevimsiz, kısıtlı vasatın altında bir oyuncu. Eğer alınırsa çok soğuyacam takımımdan. Ya yenildik, küme düşmeye oynadık soğumadım, her maçı aynı heyecanla izledim ama hatalardan ısrarla ders almamak, bu yönetim art niyetli ve artık iyice şüphelenmeye başladım. Bunlar paraları kendi cebinden mi veriyor sanki... Daha Fatihin parası nerde belli değil. Çok ayıp yaaa, argo kelimeler kullanacağım ama burayı okuyanlara saygımdan kullanmıyorum. Al Seraknı sağbeke, 2 trilyon da orhan aka ver solu hallet. Ali güneşi de al, fenerbahçeli kemali de al... Jun ve Djokajı da geri al, Jeffersonı yedeğe koy, bunları Gökdenizin transfer,nden gelen parayla yap, artanı naparsan yap. Nasıl olsa bu takım küme düşmez, en fazla bi senesi daha boşa gider. Ziya da 11ini bunlardan ve bütün maçlarda Ferhatı oynatarak kursun. Amaaaan, unlar tadını kaçırdılar...
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen iyi alıştın valla
                      Bildiğin bişey varsa yaz ikisi bi arada çıkar 9 porsiyon...Başla yememeye
                      Bildiğim bir şey yoki Tekke'nin gelmesini isterim. Nasıl ki hep gitmek istiyorum diyen birisinin gitmesini istiyorsam da gelmek istiyorum diyenin de geri gelmesini isterim. İnşallah gelir. Benim ki fırsattan istifade etmek ya gelirse boş gelmesin
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Sola transferi çok aksatıyoruz. Murat Ocak olabilir mi acaba kanada? Celaleddin'i ne yapacağız? Açıkçası sağlıklı bir Fatih işimize yarar ama Fatih'e endekslenmek sıkıntı yaratır. Simek'in dönmesini kesinlikle istemiyorum. Efendi gibi gitmedi. Vestel gs ile anlaşıyor. Ertuğrul'un ücretini ülker veriyor. Sponsorlar ne güne duruyor? Gökdeniz Yattara kimde var? Kulüp pazarlama konusunda yetersiz kalıyor. Adam berber getiriyor diye adını çıkartıyoruz,adamın futbolunu paraya çevireceğimize. Bu futbolcuları sponsorları çekmek için, taraftarı forma almaya teşvik için kullanmalıyız. Ama fitne fesat oldukça Trabzonspor erimeye devam eder
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 11:19.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fb 600 bin ytl verirken biz neden 2 katını veriyoruz ki Serkan'a?Gelmesini hiç istemiyorum.Sağ kanattaki Musa'nın ne eksiği var ondan?Hücumu kat kat daha iyi.

forumda bi 600 bin ytl lafi gidiyor..nerden biliyorsunuz serkana fb nin bu kadar teklif ettigini.yaramizda serkanin menajerlerimi var.kaynak sadece gazate haberleriyse dunku gazetelerde fenerin serkana 900 bin dolar teklif ettigi yaziyodu..sadece önceden sabikali gazete haberlerine inanarak yorum yapmayalim lütfen..

Yorum

• Bu elimizde kalan futbolcuları napcaklar ben onu cok merak ediyorum acıkcası.. Onlar yollanmadan nasıl yabancı transferi yapmayı düşünüyorlar..
                            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• serkan

serkan transferinde bir ayrıntı dikkatimi çekiyor artık tüm kulüplerin 30 yaşındaki futbolcularla bile 3-5 yıllık anlaşmalar yaptığı bir dönemde biz serkan ı 2 yıllığına alıyoruz. bu konuyla ilgili iki ihtimal aklıma geliyor;
                              1)yönetim de doğru yapıp yapmadıklarından emin olamadıkları için en azından başarısız olursa 2 yıl sonra kurtuluruz diye düşünüyor olabilirler. iyi de oldu ya bu adam ts de başarılı oldu(ki bu umutla alınıyor) 2 sene sonra bu adamı isteyen çok olur ee bizde avucumuzu yalarız.
                              2)serkan istememiştir ki bu da 2 sene sonra 26 yaşında en iyi dönemimdeyken başka bir kulübe bonservissiz giderim diye düşünüyordur. yani trabzonu futbol hayatının sonuna kadar oynayabileceği bir yer değil bir nevi zorunlu hizmet gibi görüyor. parasını kanaıp 2 sene sonra hadi bana eyvallah diyecek.
                              her iki ihtimalde de bi problem var hadi hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forumda bi 600 bin ytl lafi gidiyor..nerden biliyorsunuz serkana fb nin bu kadar teklif ettigini.yaramizda serkanin menajerlerimi var.kaynak sadece gazate haberleriyse dunku gazetelerde fenerin serkana 900 bin dolar teklif ettigi yaziyodu..sadece önceden sabikali gazete haberlerine inanarak yorum yapmayalim lütfen..
                                Benim için önemli olan 600,900 değil.Hem adamın geleceği de kesin değil zaten.Ama niye onlardan fazla veriyoruz ki.O zaman Önder'i alalım.Alamayız değil mi?Neden? Çünkü bırakmazlar.Serkan'ı alırız çünkü fb bırakır.Çünkü Serkan orada oynayamıyor,takımda yedek,yetersiz görülüyor.Biz niye onlarda tutunamayan oyuncuları alıyoruz?Demek ki futbolcu da bir eksik var.Millet kapının önüne koyacak ki biz alalım.Ben buna sinir oluyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X