Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fotomaç'ın TRABZONSPOR köşesinde yazan bir yazar kravatının hakkın vermiş adeta (!!!!)

30 trilyon borç

Önceleri kendi yağıyla kavrulan, sonra yörenin delikanlılarıyla kucaklaşan, ardından da Mehmet Ali Yılmaz'ın cebiyle zirvede kalan Trabzonspor, maalesef kötü günler yaşıyor. Söylenene göre borç 30 trilyon. Ancak, 4 Ağustos 2006'dan bu yana İMKB'de en fazla değer artışı da (15.64) Trabzonspor A.Ş.'de. Deutsch Bank'ın elindeki hisse % 10.45. Bugün şirketin değeri 93.8 milyon dolar. Yani 3 aşağı, 5 yukarı Trabzonspor'un hâlâ havası yerinde. Sıkıntı, taze para. Bugünkü yönetimin kulübü iyi yönetmediği gün gibi aşikâr. Ligde yok, kupada yok, bir yatırım da yok. Eeee ne olacak. Ne yapar bu yöneticiler. Her zaman yazıp, söylüyorum. Trabzonspor'da yöneticiler Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye benzemez. 3 büyüklerin gelirlerinin yanısıra büyük bir seyirci ve basın desteği var arkalarında. O halde, Trabzonspor'un değişik atraksiyonlar yapması gerek. Nerede?

Gökdeniz'i verin
    Fatih Tekke Rusya'ya yollandı. Geri almak için çırpınıyorlar. Öteki yıldız Gökdeniz de zorla duruyor Trabzon'da. Gökdeniz'in iyi bir parayla ve en önemlisi gönül rahatlığıyla futbol oynayacağı bir kulübe yollanması zamanı geldi. Akla ilk gelen kulüp Fenerbahçe. Gökdeniz orada tavan yapar. Yönetimden "Avrupa'ya yollayalım" veya "Fenerbahçe'ye asla olmaz" diyenlerin olduğunu duyuyoruz. Neden Fenerbahçe olmuyor. İzmir'de eski bir Trabzonlu dostum "Fenerbahçe bizim dostumuzmuş. Bakma ağbi, bizim kuruluşumuzda rengimiz sarı-kırmızı imiş ya" dedi. Sende rahat etmeyen oyuncuyu ver, al paranı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'ye Gökdeniz yakışır. Hem Fenerbahçe'den Serkan'ı almak için çabalıyorsun, hem de "Gökdeniz'i Fener'e vermeyiz" diyorsun. İnadı bırakın, verin Gökdeniz'i para kazanın. Önümüzdeki sezon lig, böyle peynir gibi olmayacak çünkü.
    faruk ne kadar daha TRABZONSPOR yazarı diye yukarıdaki gibi .....sizleri okuyacağız kardeşim ..... hadi da..............
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Tamam Fatih'in transferi gelecek yüklü para yüzünden doğru bir adımdı.

Ama ne oldu? Size yıldız alacağım dendi ama yıldız satmayacağım denmedi değil mi? Marcelinho geldi, ama ağza çalınan bir kaşık bal gibi, Trabzon'a sobe yapıp geri döndü. Ne oldu? Olduğumuzdan geri gittik. Paralara ne oldu? İnek içti. İneğe ne oldu? Dağa kaçtı. Dağa ne oldu? Yandı bitti kül oldu..

Bu sene de yine bir darlanma dönemi. Taraftar beklentisi yüksek, elde para akışı yok, sağlıksız. Yine sat rahatla mı olacak? Evet bir yerden para gelmesi gerekiyor ama transfer yapılmayacaksa bile bunu taraftara açık yürekle anlatmak gerek. Yoksa yıldız satıp bakın hele ne yaptım demek işin kolay ve gayriciddi tarafı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Adam(!) hasta fbli.Bu yazıları yazması normaldir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 'Fatih Tekke Rusya'ya yollandı. Geri almak için çırpınıyorlar.'
          bu arkadaş.. evet bu arkadaş yalan söylüyor.. ayrıca yazar profilimiz de üç aşşağı beş yukarı bu merkezdedir..
          bir de başkanı gördüklerinde yere yatacak kadar sevimli olmaları hali var ki görmek lazım..
          karakter çalışarak elde edilebilen bir şey değil..
          yukarıdaki alıntı cümleyi düzelterek söyleyeyim: fatih tekke.. diğer avrupada oynayan türklerin tamamı gibi idmandan bunalmıştır.. form tutamamaktadır.. her topun kendisine oynandığı taraftarın sevgilisi olduğu bir sistemden yabancılığın doruk noktasına gitmiş ve tutunamamıştır..
          geri gelmek istemektedir..
          ruslar da hemen yanımızda olup biteni izlediklerinden olsa gerek, herkes beklemektedir!

Yorum

• beceriksizlikler devam ediyor

Ben anlayamıyorum bu insanları; hadi kendi kafanız çalışmıyor bari avrupa da başarılı kulüpler nasıl çalışıyor ona bir bakın. sezon bitmiş bizim hoca daha yeni futbolcu izlemeye gidiyor. sormazlar mı adama koskoca bir sezon ne yaptın diye. bütün avrupanın beslendiği 2 kaynak var, biri güney amerika diğeri afrika. ama bizimkilerin bu pazarlardan haberleri yok. bi ara futbolcu izleme komitesi kurdular ve bir yöneticiyi brezilya ya gönderdiler. adam 40 gün yedi içti bütün masraflarını kulüp ödedi ama ortada ne futbolcu var ne de adayı. lemi yi afrika ya gönderdiler git keşfedilmemiş yetenekli futbolcular bul diye lemi ne mi yaptı afrika kupasında 2 süper futbolcu ismi ile döndü. kim mi bunlar sıkı durun'' biri sevilya da oynayan kanute, diğeri barcelona dan etoo'' yahu adamın bulduğu 2 futbolcu zaten dünya starı ve bonserleri 50 milyon euro. fıkra gibi...
            bu kulübün acilen bir profesyonel menajer bulması lazım. bu iş necmi perekli ile olmaz. yetenekli vizyonu olan dünya futbolunu bilen birini getireceksin bu işin başına. bu adamın illa trabzonlu ya da trabznsporlu olması gerekmez.
            hadi diyelim paramız yok transfer yapamıyoruz peki o zaman altyapıya ağırlık vermek gerekmez mi. ama nerdeee!!! galatasaray borç içinde yüzüyor ama geleceği emin ellerde çünkü altyapıdan yağmur gibi futbolcu geliyor. neredeyse altyapılardaki tüm yaş gruplarında galatasaray şampiyon.bizim takımdan en son yıldız olarak çıkardığımız futbolcu gökdeniz arkası yok.
            wederson fener le anlaştı bugün röportajı vardı gazetede adamlar roberto carlos un yedeği olarak alıyorlar bizimkiler hala uyuyorlar. hakan arıkan bjk ile anlaştı bizimkiler hala bir kaleci ile anlaşamadılar. şimdi bu becerksizler yine bişeyleri beceremezle sonra kamuoyu baskısı oluşunca ligin başlamasına bi kaç gün kala bazı menajerlerin tuzağına düşerler ve alelacele bir futbolcuya değerinin 3-5 katı para öderler oda elimizde patlar(örn tomas jun).
            hep soyluyorum biz şampiyon olacaksak takımımıza sonuna kadar destek olmalıyız diye ama bu adamlar hergecen gün bizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyorlar.
            olan bizim gibi insanlara oluyor.

Yorum

• BU KALE DÜŞTÜ

Jefferson ve Ahmet gidiyor, sadece Tolga kalıyor

Trabzonspor yönetiminin kaleci arayışları doğrultusunda, sezonu tamamlayan 3 eldivenin ikisi yolcu gibi... Jefferson'u kiralık veya satılık gönderecek olan Bordo-Mavililer'de kaleci Ahmet de oynayacağı bir takıma gitmek için ayrılmak istiyor.
              Bordo-Mavili yönetim Jefferson ile birlikte Ahmet'e de yol vermeyi planlarken, iyi bir kaleci aldıktan sonra 3. kalecilik için genç bir yerli ismi düşünüyor. Ahmet'in yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a dönebileceği seslendirildi.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Fatih Tekke'nin başka Türk takımlarında piyasası olmasın da. Bu kiralama haberi biraz erken ortaya çıktı. 3 ukalalar pusuda bekliyor gibime geliyor.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ister misiniz, bu yönetim fatih'i alıp gökdeniz'i satsın..hem de fenere veya gs.ya...yani bi sezona dört dörtlük başlamak bize haram!..
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Sabah ben de Fotomaç'ı şöyle bir karıştırıp bu voleyboldan bozma yorumcunun yazısını okuyuncu dellendim. Fotomaç'a bir mail attım Trabzonspor köşesinde bu salağı okumak istemiyoruz diye. Neymiş Gökdeniz'i fenere verecekmişiz Fener şampiyonlar liginde mücadele edecekmiş vs vs. Fener ve Avrupa hiç yakışmıyor dimi Bu yazarlara ve gazeteye tepki gösterilmeli ki böyle salakça yazılar ve yazarlar ortaya çıkmasın.
                    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 10:56.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• SERKAN ARTIK BORDO-MAVİ

z

F.Bahçe'nin fiyat arttırmasıyla yaşanan sıkıntıyı yaşayan dün devreye giren Başkan Albayrak çözdü ve transfer bitti. Trabzon'a gelip imza atacak Serkan, yıllık 1.2 trilyon alacak

2 YILLIK İMZA

Trabzonspor dış transferde ilk bombayı Serkan Balcı'yı alarak patlattı. F.Bahçe'nin devreye girip fiyat arttırmasıyla Serkan'ın transferinde sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer'de dün Başkan Nuri Albayrak tecrübeli oyuncu ile masaya oturdu ve işi bitirdi. 2 yıllık anlaşmaya varılan Serkan Balcı'nın bir kaç gün içerisinde Trabzon'a gelerek resmi imzayı atacağı açıklandı. Tecrübeli oyuncu, Trabzon'dan yıllık 1.2 trilyon alacak.
                      zGARANTİ VERMEYİNCE.. Serkan'ın 1.3 trilyona kadar çıkmasına rağmen F.Bahçe ile anlaşamamasının nedeninin oynama garantisi istemesinden kaynaklandığı belirtildi. Yedek kalmak istemeyen tecrübeli oyuncu, bu nedenle güvence istediği ancak F.Bahçe yönetiminin buna yanaşmaması nedeniyle, Trabzonspor'un teklifine 'evet" dediği belirtildi. Buarada Bordo-Mavililer, G.Birliği'nden Mehmet Çakır için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

SÖZÜMÜ TUTTUM

Serkan Balcı ilk Karadeniz'e konuştu:GELİYORUM
                      ? Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Serkan Balcı, ilk olarak Karadeniz'e konuşarak, "Sözümü tuttuğum için mutluyum" dedi. "Devre arasında Trabzonsporlu yöneticilere söz vermiştim. Bu sözümü tuttum. Bir kaç gün içerisinde Trabzon'a gelip, imza atacağım F.Bahçe'de kalırsam yine kulübeden çıkamayabilirdim. Ben de yüksek para önermesine rağmen F.Bahçe'de kalmak istemedim. Futbol oynamayı tercih ettiğim için Trabzonspor ile anlaştım" dedi.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ne oldu aldık mı birilerini

Yorum

• Gelsin Tekke . Gelsin de nasıl gelirse gelsin. Ölüsü bu takımda oynar onun
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelsin Tekke . Gelsin de nasıl gelirse gelsin. Ölüsü bu takımda oynar onun
                            Tekke gelirse yine yemek ısmarlayacan mı
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• fb 600 bin ytl verirken biz neden 2 katını veriyoruz ki Serkan'a?Gelmesini hiç istemiyorum.Sağ kanattaki Musa'nın ne eksiği var ondan?Hücumu kat kat daha iyi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekke gelirse yine yemek ısmarlayacan mı
                                Sen iyi alıştın valla
                                Bildiğin bişey varsa yaz ikisi bi arada çıkar 9 porsiyon...Başla yememeye
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X