Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetim transfer yapmayacağını açıklamış bence bu başlığın anlamı kalmadı kaldırılmalı bence
    onlar yapmicaz dedi diye bizimde bu konu kapatmamiz gerekmez cunku onlar saka yapiyorlar pazatertesi en guze l haberlerle gelicekler
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dış trasferi kapattıklarını belirterek, Futbol Federasyon'nun yabancı kontenjanını belirlemesinden sonra hareket edeceklerini söyledi. Doğan, "Bizim elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Onların durumunun netleşmesi için federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Ama şu anda açıklama yapılana kadar dış transferi kapattık. Zaman ne gösterir bilemem. Bu sözlerimden oyuncu almayacağımız anlamını çıkartmamak lazım. Federasyonun kararından sonra mutlaka atak yapacağız.ZIYA DOGAN

arkadaslar ziya dogan bu aciklamayi yapmis siz hala transfer bekliyorsunuz.benim bu insanlara ne inancim var nede güvenim. oyalama, kandirma, idare etme politikasi hala devam ediyor. yildiz di, yeni statti, transferdi.,.......yalan söylemeye devam. utanmada yok masallah.tutamiyacagi sözü vermeyen, dürüst olan bir yöneticimiz olmayacakmi?
      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• öğrendiklerimi yazdım, vakit bekleme vakti. ya sözlerini tutacaklar ya tutacaklar. kulağımıza üflenen isimleri alsınlar, daha kimsenin gıkı çıkmaz diye düşünüyorum. onca söz tutulmazsa o zaman aralıkta gereği yapılır. ben ümitliyim, çünkü koca koca adamlar laf söylüyorlar, söz veriyorlar, herkese iyi geceler.
        ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dış trasferi kapattıklarını belirterek, Futbol Federasyon'nun yabancı kontenjanını belirlemesinden sonra hareket edeceklerini söyledi. Doğan, "Bizim elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Onların durumunun netleşmesi için federasyonun açıklamasını bekliyoruz. Ama şu anda açıklama yapılana kadar dış transferi kapattık. Zaman ne gösterir bilemem. Bu sözlerimden oyuncu almayacağımız anlamını çıkartmamak lazım. Federasyonun kararından sonra mutlaka atak yapacağız.ZIYA DOGAN

arkadaslar ziya dogan bu aciklamayi yapmis siz hala transfer bekliyorsunuz.benim bu insanlara ne inancim var nede güvenim. oyalama, kandirma, idare etme politikasi hala devam ediyor. yildiz di, yeni statti, transferdi.,.......yalan söylemeye devam. utanmada yok masallah.tutamiyacagi sözü vermeyen, dürüst olan bir yöneticimiz olmayacakmi?
          Ziya Doğanın geçen sene hangi lafı doğru çıktı?

Transfer olacak bu kesin... Lakin ne zaman olur bilmem..
          Bana kalırsa temmuz 5 ile 15 i arasında olur biter..
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            öğrendiklerimi yazdım, vakit bekleme vakti. ya sözlerini tutacaklar ya tutacaklar. kulağımıza üflenen isimleri alsınlar, daha kimsenin gıkı çıkmaz diye düşünüyorum. onca söz tutulmazsa o zaman aralıkta gereği yapılır. ben ümitliyim, çünkü koca koca adamlar laf söylüyorlar, söz veriyorlar, herkese iyi geceler.
            ümizsizlik seziyorum...hayr olsun bakalim....

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• harun kardeş sen öyle konuşma bari
              ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

harun kardeş sen öyle konuşma bari
                tamam agabey, niyet hayr akibet hayr in$aAllah...
                hem ümitsiz olmak bize yaki$maz dimi

Allah cc gönlümüze göre versin...

hayirli ak$amlar...

.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ziya Doğanın geçen sene hangi lafı doğru çıktı?

Transfer olacak bu kesin... Lakin ne zaman olur bilmem..
                  Bana kalırsa temmuz 5 ile 15 i arasında olur biter..
                  insallah ben yanilirim. ancak benim yinede hic ümidim yok. cünkü simdiye kadar yapilanlar yapacaklarini gösterir. ziya doganin nekadar tutarsiz oldugunu bende bilirim. insallah bu aciklama bir taktik aciklamasidir.

Yorum

öğrendiklerimi yazdım, vakit bekleme vakti. ya sözlerini tutacaklar ya tutacaklar. kulağımıza üflenen isimleri alsınlar, daha kimsenin gıkı çıkmaz diye düşünüyorum. onca söz tutulmazsa o zaman aralıkta gereği yapılır. ben ümitliyim, çünkü koca koca adamlar laf söylüyorlar, söz veriyorlar, herkese iyi geceler.
                    Testi kırıldıktan sonra ,Aralıkta gereği yapılsa ne olur?

Bazen bu demokrasiye uymamak gerektiğini düşünüyorum..

Al aşşağı etmemiz lazımdı bu koca koca adamları çoktan..

Afedersiniz ama bizde fazlası ile koyunuz...
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

abi iyi hoşta bizim yabancı kontenjanımız dolu.federasyon erteleyip duruyor kararı.bu ikisiyle anlaşırsak musampa ve jun u bedavayamı yollayacağız?
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ''TRANSFERİ KAPADIK''

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

''TRANSFERİ KAPADIK''

habu kafkas allah rizasi icin aciklama filan yapmasin. agzindan hayirli, güzel bi laf cikmaz mi? bu adamin

Yorum

• Transferin kapatılmasıyla ilgili çıkan haberden sonra albayrak bir açıklama yaptı ve haberi doğruladı:

"Herkesten önce daha haziran ayı bitmeden, 30 Ağustosta sona erecek transfer sezonunu en erken biz kapattık. Kimse bizden önce hareket edemedi.Trabzonspor büyük takımdır, herşeyi ilk önce o yapar"

yarın bunu görürsek şaşırmayın
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• zeyyat, seni şakacı şey
                              ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• bence daha transfer yapilacak
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.