Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son dakika!

Trabzonspor yönetimi, pürüzleri gidermek ve planlanan transferleri bitirmek için dört koldan çalışıyor. Birçok oyuncuda imza için geri sayıma geçildi.
    04.06.2007

Serkan ve Adnan
    Ekonomik şartların ağırlığı sebebiyle önceliği, bonservisi elinde oyunculara veren ve transferlerinin önemli bir bölümünü 11 Haziran’a kadar bitirmeyi planlayan Trabzonspor Yönetimi, çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Fenerbahçe cephesinin hâlâ görüşmek için beklemesine rağmen Serkan Balcı’nın, “Trabzonspor ile anlaştım” açıklaması, Bordo-Mavililer’i rahatlatırken, aylar öncesinden el sıkışılan Samsunsporlu Adnan konusunda yaşananlar ise kısa süreli de olsa keyifleri kaçırdı.

Jabi ve Egemen

Samsun’un yıldızı için Beşiktaş’ın da devreye girmesi, kısa süreli endişe yaratsa da Adnan’ın açıklamaları yönetime nefes aldırdı. Serkan gibi Adnan da, “Ertuğrul hoca ile Kayseri’deyken görüşmüştük. Ama son dönemlerde temasımız olmadı. Trabzon’a söz verdim” diyerek noktayı koydu. Bu arada bonservisi elinde olan Erciyesli Jabi ile de görüşmelerin son aşamaya geldiği, Altaylı Sancak’ın da 11 Haziran’da imza atacak isimlerden olduğu vurgulandı. Egemen’in Fener ile flörtü ise bu transferi zora sokuyor.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Kayseri`ye hücum!

Kayserisporlu Kemal ve İlhan'ı almak için harekete geçen Trabzon, K.Erciyesli Jabi'ye de kanca attı.
      04.06.2007

Yeni transferlerini İnter Toto Kupası'na yetiştirmek isteyen Trabzonspor, ilk olarak geçen yıl Kayserispor'a kiraladığı genç futbolcusu Tayfun'u geri aldı. Bordo mavililer, bu arada 20 kişilik transfer listelerinde yer alan Kemal ve İlhan Parlak için de girişimlerine hız verdiler.

Kayserispor'un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Kemal Okyay'la temasla geçen bordo mavililer, transfer için önemli aşama kaydettiler. Yine Kayserispor'dan alınması gündemde olan 20 yaşındaki İlhan Parlak için de sarı kırmızılı yönetimin bonservis fiyatında indirime gitmesi istendi. Forvet oyuncusu İlhan Parlak, bu sezon sarı kırmızılı forma altında 35 maçta forma giydi ve sahada 1394 dakika kaldı, 6 gol attı.

JABİ BEKLEMEDE

Erciyesspor'dan alınması gündemde olan Jabi'nin ise yabancı kontenjanı engeline takıldığı açıklandı. Kontenjan fazlası bulunan Trabzonspor'un kadrosundaki futbolculardan birinin ayrılması durumunda Jabi'yle masaya oturacağı bildirildi.

“3 BÜYÜKLER GÜÇLENMEMİZİ İSTEMİYOR"

Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, talip oldukları tüm futbolculara 3 büyük takımın da talip olduğunu söyledi. Üç büyüklerin güçlenmelerini engellemek istediğini iddia eden İbrahim Baturoğlu, şöyle devam teti:

“Bizim en kötü halimiz bile ligde 4'üncülüğü elde edebiliyorsa, güçlü bir Trabzonspor'un neler yapabileceğinin farkındalar. Bu yüzden üzerinde durduğumuz her futbolcuya talip oluyorlar. Amaçları o futbolcuları almak değil, sadece bizim almamızı engellemek. Bu teklifler karşısında da futbolcuların fiyatı hemen artıyor. Böylelikle daha ucuza alacağımız futbolcuları, daha pahalıya transfer etmek zorunda kalıyoruz. Ama şunu bilmeliler ki Trabzonspor, istedikten sonra her futbolcuyu alacak güce sahiptir.“

”EGEMEN EN BASİT ÖRNEK”

Bursasporlu Egemen'in transferinin en basit örnek olduğunu söyleyen İbrahim Baturoğlu, “Biz talip olduğumuzda kimse onunla ilgilenmiyordu. Ama ne zaman biz talip olduk diğer takımlar da talip oldu. Ve şu anda futbolcu fiyatını bir hayli yukarı çekti ve transferi oldukça zorlaştı. Bu yüzden tüm transferlerimizi sessiz ve derinden yapmaya çalışıyoruz. Kaleci arayışlarımızda sürüyor ancak öncelikli hedefimiz futbolcu transferlerini sonlandırmak“ dedi.

Yorum

• ........................
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• “Gökdeniz'i satmayacağız“ Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini ve bu futbolcuyu satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Baturoğlu, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Newcastle United Kulübü'nün Gökdeniz'e talip olduğu yönündeki haberleri basından öğrendiklerini belirtti.

Gökdeniz ile sözleşmelerinin sürdüğünü dile getiren Baturoğlu, "Gökdeniz konusunda gelen resmi bir teklif yok. Gökdeniz'i satmak gibi bir düşüncemiz de yok" dedi.

Gelecek yıl hedefleri doğrultusunda daha da güçlü bir kadro oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Baturoğlu, "Gökdeniz de bu kadroda önemli bir oyuncu. İyi bir kadromuz var ve yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• TOBİAS LİNDEROTH

İşte Trabzonspor'da Doğan'ın gönlündeki '10 numara'...

İsveç'in dünyaca ünlü yıldızını izleyip hayran kalan Doğan'ın, Başkan Albayrak'a 'Alabilirsek, süper olur" dedi. Tek sorun 4 milyon EURO'luk bonservisi.

TAM ARADIĞIMIZ GİBİ

Trabzonspor'da Doğan aradığı 10 numarayı buldu: Tobias Linderoth. Danimarka şampiyonu Kopenhag'ın Dünyaca ünlü İsveçli yıldızı Linderoth'u yardımcılarından sonra kendisi de izleyen ve hayran kalan Teknik Patron Ziya Doğan'ın , Başkan Nuri Albayrak'a, "Tam aradığım gibi bir oyuncu. Alırsak süper olur ama fiyatı çok yüksek" dediği belirtildi. Bonservisi 4 milyon EURO olan İsveçli yıldızın için Albayrak'ın kurmaylarına girişimlerde bulunması talimatı verdiği belirtildi.

LİSTE BAŞI OLDU

Doğan'ın '10 numara' arayışlarında Linderoth'u liste başına aldığı ancak fiyatının yüksek olması nedeniyle diğer taraftan alternatif için arayışlarını da sürdürdüğü ifade edildi. Albayrak'ın iyi bir oyun kurucu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacakları güvencesini verdiği özellikle Stepanov'un iyi bir ücrete satılması durumunda Linderoth için girişimlerin hızlanacağı belirtildi. 'İyi bir 10 numara şart' diyen Doğan da diğer yandan Linderoth'un daha uygun yedekleri için arayışta.

Haber Gazetenin temennisi olabilir ama Tam Ziya Doganın sistemini taşıyacak futbolcudur kalite adamdır........
            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 13:15.

Yorum

• Transfer sezonlarında UZUN yıllardır benim için en önemli konu KALECİ konusudur.

Kaliteli ve tecrübeli bir kalecimiz olsaydı iki sene üst üste ikinci olduğumuz yıllardan birinde (her türlü ayak oyununa rağmen) Şampiyon olabilirdik.

Bu sene yönetim de nihayet uyandı kaleci konusunda..Umarim iyi bir kaleci alırız artık. Sağlam bir kaleci takıma da, taraftara da güven verir...

Tolga'ya da ileri de bu takımın kalesinin ona emanet edileceğinin, asla pes etmemesinin gerektiği iyice anlatılmalı...

Yorum

• JABİ, TRABZON'A EVET DEDİ

Bordo-Mavililer, Gineli oyuncunun işini bitirdi...

Jabinin menajeri ile dün İstanbulda bir araya gelen Başkan Albayrak, Gineli oyuncu için her konuda anlaşmaya vardı. Jabinin, Gine Milli Takım kampından sonra Yattara ile birlikte Trabzona gelip imza atması bekleniyor...

KAMP SONRASI İMZA

Trabzonspor, bir süredir peşinde olduğu Gineli oyuncu Daouda Jabinin işini bitirdi. Teknik Direktör Ziya Doğanın alınması için olumlu rapor vermesinin ardından, düğmeye basan Başkan Nuri Albayrak, Gineli oyuncunun menajeri ile dün İstanbulda masaya oturdu. Yattaranın da Trabzonsporda forma giymesi nedeniyle Bordo-Mavili takımda oynamak istediğini menajerine bildiren Jabinin, Gine Milli Takım kampından sonra Yattara ile birlikte Trabzona gelip imza atması bekleniyor.

YATTARA ARACI OLDU

Gine Milli Takım kampında bulunan İbrahima Yattara da, Jabinin transferinde önemli rol oynadı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyessporda Bülent Korkmazın, gözde oyuncularından olan Jabi, Kayseri ekibinin küme düşmesiyle birlikte, teknik direktör Korkmaza "Hocam sen nereye gidersen ben de oradayım" demişti. Ancak Gine Milli Takımı?ndan arkadaşı Yattaranın devreye girmesiyle Jabi, Trabzonspora "Evet" dedi. Yattara, Jabinin Kayseri Erciyesspora transferi gündemde olduğuda kendisine de kefil olmuştu.
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 13:20.

Yorum

• Trabzon Gökdeniz'i yalanladı

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini ve bu futbolcuyu satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi...

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini ve bu futbolcuyu satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
                  Baturoğlu, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Newcastle United Kulübü'nün Gökdeniz'e talip olduğu yönündeki haberleri basından öğrendiklerini belirtti. Gökdeniz ile sözleşmelerinin sürdüğünü dile getiren Baturoğlu, ''Gökdeniz konusunda gelen resmi bir teklif yok. Gökdeniz'i satmak gibi bir düşüncemiz de yok'' dedi. Gelecek yıl hedefleri doğrultusunda daha da güçlü bir kadro oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Baturoğlu, ''Gökdeniz de bu kadroda önemli bir oyuncu. İyi bir kadromuz var ve yapacağımız takviyelerle hedefimize ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• MARTİNEZ BEKLENTİSİ

Trabzonspor, 1 milyon $ çıkıp, cevap bekliyor...

NUNBERG DEVREDE

Trabzonspor'un '1 numaralı' hedefi olan Sakaryaspor'dan Martinez için 'bekle-gör' taktiği izliyor. 4 milyon $'dan kapıyı açan Sakaryaspor'a Martinez için Bordo-Mavililer 800 bin $'lık ilk teklifini 1 milyon $'a yükseltti. Bu öneriye de Sakarya'nın henüz yanaşmaması nedeniyle Trabzonspor, beklemeye geçerken, Kolombiyalı kaleci için Almanya'nın Nunberg takımının devrede olduğu ve transferi bitirme aşamasına geldiği belirtildi.

Yorum

• eğer adnan ve serkan trabzona gelirse ben jabi ye gerek yok....

Yorum

• Aktuğ Doğru Söylemiyor

Trabzonspor mali saymanı Emin Kahraman haber61.net'e konuştu.

Emin Kahraman, Trabzonspor'un ekonomik yapısının sürekli gündeme getirilerek, kamuoyunun kafası karıştırılmak isteniyor.Yapılan bu haksız eleştiriler, tamamıyla kasıtlı ve asılsızdır dedi.

Emin Kahraman, şunları söyledi; “Trabzonspor'un ekonomisinin bu kadar konuşulup tartışılmasının bir anlamı yok.Yönetim kurullarının görevi kulübün ekonomik yapısını düzeltip işleyişi sağlamaktır.Bizde yönetim kurulu olarak bunu yapmaya çalışıyoruz.Trabzonspor kulübü borsaya açılmıştır.Kulübün her ekonomik durumu borsaya bildiriliyor.Gerek maliye, gerekse de Trabzonspor denetleme kurulu tarafından sürekli denetleniyoruz.Her şey orta da şeffaf, isteyen istediği zaman gelip hesapları inceleyebilir.Mali Sayman olarak ben zaten sürekli kamuoyunu bilgilendiriyorum.

Kamuoyuna verilen fiyatlar sürekli çarpıtılıyor.Trabzonspor'un bugün itibariyle bankalara olan kredi borcu 15 trilyon lira, sporculara ve devlete olan borcu ise 13 trilyon lira yani toplamda 28 trilyon lira bir borcu bulunmakta.Bazılarını abarttığı gibi Trabzonspor uçurumun eşiğine gelmiş falan değil”.

Yapılan eleştirilerin kasıtlı olduğunun altını çizen Kahraman, özellikle bir önceki yönetim tarafından yapılan eleştirileri kasıtlı olarak görüyorum.Geçmişle ilgili olarak konuşmayı istemiyorum ama, Atay Aktuğ'un Divan Kurulu toplantısında verdiği rakamların gerçekle uzaktan yakından bir alakası yok.Kahraman; sadece, Tomas Jun, maliye, temettü ve eski yöneticilere olan borç 13 trilyon, bu borcu detaylandırdığınızda karşımıza 20 trilyonun üzerinde bir rakam çıkıyor, sayın Atay Aktuğ'da 4,5 milyon dolar borç bıraktık diyor, bu nasıl bir anlayış anlamıyorum dedi.
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 13:31.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          eğer adnan ve serkan trabzona gelirse ben jabi ye gerek yok....

olur mu kardeşim 5 stoperli sisteme dönüp ligde en az gol yiyen takım olacaz gol atmasak da olur
                          Bordomavi.net

Yorum

• EGEMEN OLMAZSA BEKİR!

Trabzonspor’un kadrosuna katmayı planladığı ve görüşmelerin bütün hızıyla sürdüğü Bursaspor’un başarılı savunma oyuncusu Egemen’in transferinde pürüz çıkması halinde, gündeme Gaziantepspor’un kaptanı Bekir İrtegün gelecek. Egemen’in, “Bursaspor bana eğer Trabzonspor’dan 150 bin YTL az verirse imza atarım” demiş olması da bu oyuncuya olan ilgiyi azalttı. Egemen’in, transferinde Trabzonspor’u koz olarak kullandığı dile getirildi. Aynı futbolcuya, Fenerbahçe’nin de sadece 1 milyon YTL önermesi dikkat çekti. Trabzonspor’un 1 milyon 250 bin YTL yıllık teklifi ise abartılı bulundu. Tüm bunlara karşın yöneticilerin, Egemen’le bugün bir görüşme yapacaklarını açıklaması yadırgandı.

Olmazsa Bekir Öne Geçecek

Trabzonspor kurmaylarının bugün yapılacak son görüşmeden istediği sonucu alamaması halinde bu kez Bekir için düğmeye basılacak ve bu oyuncunun işi bitirilmeye çalışılacak. Daha önce de Bekir ile ilgili girişimlerde bulunan Bordo-Mavili yöneticiler, Gaziantepspor’un transfere yanaşmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşamıştı. Bekir İrtegün’de de bir sonuç alınamaması halinde Ankaragücü’nün Ümit Milli stoperi Emre Güngör’le ilgili yoğun bir faaliyette bulunacaklar. Trabzonspor’da sürekli olarak yerli ama başka kentli oyuncuların gündeme gelmesine karşın, Sedat Bayrak, Aykut Demir, Serhat Akyüz, Suat Usta gibi Trabzon orjinli stoperlerin konuşulmaması şaşkınlıkla izleniyor.

Yorum

• Trabzonspor’da sürekli olarak yerli ama başka kentli oyuncuların gündeme gelmesine karşın, Sedat Bayrak, Aykut Demir, Serhat Akyüz, Suat Usta gibi Trabzon orjinli stoperlerin konuşulmaması şaşkınlıkla izleniyor.

Bu oyuncular içerisinde Sedat Bayrak Trabzonspor forması giyecek kalitede bir futbolcu degil cok hırcın ve terbiye problemi olan bir futbolcu Suat Usta hakkında yorum yapmıyorum Sakaryasporda bile yedek kalan bir futbolcu kendisi Aykut Demiri alabilmek için ne kadar parayı gözden cıkarmak gerektigini bu gazete bilmiyor herhalde Serhat Akyüzünde Stoper olmadıgını bilmedigi gibi..............

Egemende zorlamaya gerek yok illa bonservisi yok diye Emre Güngör Ve Bekir çok kaliteli stoperler daha az ücrete oynarlar daha da gencler........
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 13:44.

Yorum

• Iste gelecege yatirim

Karşıyaka kalesi genç ellere teslim

Haluk Yıldız

İzmir futbol kamuoyunca ''A milli takım kalesini uzun yıllar koruyabilecek bir isim'' olarak nitelenen Karşıyaka Spor Kulübü'nün U-19 milli takım kalecisi Onur Recep Kıvrak, ''Hedefim, Rüştü Ağabeyin yerine geçmek ve A milli takıma uzun yıllar kaleci sorunu yaşatmamak'' dedi.
                                Karşıyaka, 2007-2008 sezonunda kalesini, geçen günlerde 2 yıllık sözleşme imzaladığı alt yapısındaki U-19 Milli Takım kalecisi Onur Recep Kıvrak'a teslim edecek.
                                Dört yıldır Karşıyaka alt yapısında bulunan Onur, sezonun kapanmasına rağmen, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde antrenman yapıyor.
                                AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Onur, futbola 9 yaşında semt takımı Yeşilovaspor'da kaleci olarak başladığını belirterek, 15 yaşında Süper Amatör'e çıkan Yeşilova A takımına yükseldiğini kaydetti.
                                A takımına yükselişle birlikte teklifler gelmeye başladığını ifade eden Onur, ''Milli takıma seçilmem de bundan sonra oldu. Türkiye'de ilk olarak amatörden bir kaleci milli takıma gitti'' diye konuştu.
                                Onur, Rıdvan Dilmen'in antrenörlüğü döneminde Karşıyaka ile oynadıkları hazırlık maçı sırasında iyi performans sergilediğini, o dönem kulübün yöneticisi olan Levent Aziz Güngil'in kendisini beğendiğini, kulüp başkanı olunca da transfer ettiğini kaydetti.

''U-17 İLE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUK''

U-17 Futbol Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu ve dünya dördüncüsü olduklarını anlatan Onur, şunları söyledi:
                                ''Bu arada süper ligden teklifler gelmeye başladı. Birkaç sezondur süper lig takımlarından ciddi teklifler geliyordu ama ben öncelikle kulübümü tercih ediyordum. Bu sezon Vestel Manisaspor'un menajeri benim menajerimle görüşmüş. Görüşmelerin sonlanmasına yakın Karşıyaka devreye girdi. Ben öncelikle beni yetiştiren kulübümü düşünürüm. Gerek yeni hocamız Levent Eriş, gerekse yöneticilerimiz bu sezon takımın ilk kalecisi olarak beni gördüklerini ve kaleyi bana teslim edeceklerini söylemeleri üzerine kendi kulübümde kaldım. Kendimi burada ispatladıktan sonra büyük kulüpleri düşünürüm.'' Bu sezon amacının Karşıyaka'nın kalesini korumak ve takımının süper lige çıkmasında en önemli rolü oynamak olduğunu ifade eden Onur, ''Yıllardır bugünü bekliyordum. Camianın bana olan güvenini inşallah boşa çıkarmayacağım. Beni bugünlere getiren kulübüme olan borcumu bu sezon ödeyeceğim'' dedi.

''RÜŞTÜ AĞABEYİN YERİNE GEÇECEĞİM''

Bir hafta önce U-19 Milli takımı ile İskoçya'daki Avrupa Şampiyonu elemeleri gittiklerini, ilk turu geçtiklerini belirten Onur, ''Ama ne yazık ki, ikinci turda elendik. Bizim için hayal kırıklığı oldu. Önümüzdeki günlerde açıklanacak Ümit milli takım kadrosunda inşallah yer alacağım. En büyük amacım, Rüştü ağabeyin yerine geçmek. Uzun yıllar A milli takım kalesini kapatmak ve böyle bir sorunun yaşanmamasını sağlamak'' diye konuştu.
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X