Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
berat musa çok vasat bir topçu onun yüzünden çok gol yedik bu sene ilk yarıda çok açık veriyor.İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Musa Büyük gibi bir adam var elimizde.. Kısa boylu, tekniği zayıf, koşup elinden geleni yapıyor.. Serkan Balcı'nın Musa'dan tek farkı biraz daha fazla koşması.. Sadece bu farktan dolayı mı bu adamı transfer edecekler? Hangi mevki için alıyorlar bu adamı, sağ beke mi yoksa Serkan'ın asıl mevkisi olan ön liberoya mı? Eğer bek için düşünülüyorsa yuh diyorum.. Ne zaman orta yapmayı becerebilen iki kenar bekimiz olacak çok merak ediyorum..Bu kadar zor mu yahu orta yapma kabiliyeti olan sağ bek, sol bek bulmak..Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
tam açıklama yapacaktım ama anladın sen onu sanırımİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
-
dün gece samsunda 56 larda yürürken bizim yeni tranzfer adnan beyi gördüm.para çekiyodu.
dedim adnan trabzonsporda başarılar,bol şans.ama tepkisi bana hiç sarmadı.tip bi bakış ,hafif bi kafa sallama o kadar
ya bu adam samsunsporlulardan bu konuda çok tepki aldı,o yüzden tepkisiz kaldı.yada artist bu.
trabzonuma bu kadar süslü adamda gitmez ya neyse artık.aldık kabul ettikhamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
Valla bunları okuyunca üzüldüm. Trabzonsporda oynamanın bir ayrıcalığı olmalı ve futbolcular bunu hissetmeli, yoksa bu ruhsuzluk devam eder.İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gece samsunda 56 larda yürürken bizim yeni tranzfer adnan beyi gördüm.para çekiyodu.
dedim adnan trabzonsporda başarılar,bol şans.ama tepkisi bana hiç sarmadı.tip bi bakış ,hafif bi kafa sallama o kadar
ya bu adam samsunsporlulardan bu konuda çok tepki aldı,o yüzden tepkisiz kaldı.yada artist bu.
trabzonuma bu kadar süslü adamda gitmez ya neyse artık.aldık kabul ettik
Yorum
-
Ben PASCAL FEINDOUNO`yu istiyorum. Symek`in yerini ancak o doldurur. Alinmasi sart.
Yanina SEYDOU KEITA`yi da alabilirsek demeyin keyfime.
Birde bitirici bir forvet. Zidan olur, Sota olur, Utaka olur, veya bir baskasi. Ama sart.
Sagbek´i, solbek`i, stoper ve kaleciyi yurticinden alabiliriz.
Hüseyin ile Stepanov`u satip, bu dediklerimi hic para harcamadan yapariz.
Iste o zaman hakemleride yenen bir TRABZONSPOR dogar derim ben.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Serkan alındıysa Trabzonspora çok yarıyacak bir futbolcu bence.. Kim ne derse desin çokta iyi bir futbolcu.. Hırsıyla takımın ihtiyacına uygun bi futbolcu.. Ayrıca bonservis bedelide ödemeden alınıcak buda çok önemli.. Burdaki aksi görüş bildiren insanların Serkanı istememesinin geçerli bi sebebi yok gibi.. Gelmesin diyolar ama niye gelmesini söyleyemiyolar.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
musanın ayağı kırıldıktan sonra,bizim taraftar biraz duygusallaşmış musaya karşı,bence musa eski formunu yakalaması artık zor ki, zaten pekde başarılı bi formu yoktu,bu kadar kolay çalım yiyebilen bir sağ bek takımın başına her zaman iş açar.serkan balcı milli oyuncu ve elbetteki musadan daha iyi,hemde tam ziyanın aradığı tıpde oyuncu sağbek ve ön libero oynayabiliyor,bu takım için avantaj olur, benim şimdil merak ettiğim adnanın durumu asıl saçmalık serkan alınırken,adnanın da alınmasıİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Musa Büyük gibi bir adam var elimizde.. Kısa boylu, tekniği zayıf, koşup elinden geleni yapıyor.. Serkan Balcı'nın Musa'dan tek farkı biraz daha fazla koşması.. Sadece bu farktan dolayı mı bu adamı transfer edecekler? Hangi mevki için alıyorlar bu adamı, sağ beke mi yoksa Serkan'ın asıl mevkisi olan ön liberoya mı? Eğer bek için düşünülüyorsa yuh diyorum.. Ne zaman orta yapmayı becerebilen iki kenar bekimiz olacak çok merak ediyorum..Bu kadar zor mu yahu orta yapma kabiliyeti olan sağ bek, sol bek bulmak..Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum
-
Wederson, Ali Bilgin, Mehme Topuz, Gökhan Ünal, Mehmet Cakir, vs gibi oyunculari Trabzonsporun almasi cok zor cünkü onlara Istanbul takimlarida kancayi takmis duurmda. Maglumuz oldugu gibi ne yazikki hepsi Istanbul takimlarini tercih etmektedir.
Bence öncelikle yabanci transfere odaklanmamiz lazim cünkü onlar nasil olsa uyum sürecine ihtiyaci oluyor. Trabzonsporumuz insallah bu sene saglikli ve Trabzonsporumuzun ihtiyaclarini giderecek transferler yapabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum