Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya arkadaş boşver sen serkan hakkında yorum yapmayı böyle konuşupta moralimizi bozma..burda hiç kimse futboldan anlamıyo bi snmi anlıyosun serkanı sen ne kadar tanıyosun..yoksa bizim seyrettiğimiz serkan başkasımıydı..çok iyi bi transfer..inş.resmi imzayıda atar..
    Böyle yorum olur mu?Ben Serkan'ı tanımıyorsam sen tanıt güzel kardeşim.Deki şu maçını unutamıyorum.
    Ben İstanbul takımlarında tutunamamış adamlarla şampiyonluk gelmez diyorum.
    Bende Trabzonspor'un başarısı için düşünüyorum.

Sekan'ın Hasan,Ayman ile orta sahada,Musa ile sağ bekte kıyaslamasını yapın.Fenerde ne yapmış onuda yazın.
    Eyvallah derim.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sayitoğlu Rüştü için yok böyle bişey demiş Bu kadar tartışma boşuna mı gitti şimdi
      belkide haber yoktur.geçen sene onun yüzünden jeff kaldı kalede kaleci aldırmadı bize.bu yüzden haber vermeden bitirmişlerdir işi
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Herkes çok aceleci, transferleri tek başına değerlendirmek doğru değil, eleştirmek için gelecek ve gideceklerin kim olduğunu, o adamın sağında solunda kimin oynayacağını görmek lazım.

Serkan çok iyi futbolcu, çok da faydalı olur ama nokta transfer değil.

Sağbek mi orta saha mı tartışması da gereksiz çünkü hem en az elimizdeki en iyi sağbek kadar, hem de en iyi ön libero kadar iyi bir adam. İhtiyaca göre ön libero da oynar, sağbek te. O kadarı da hocanın bileceği iş.

Teknik olarak bakarsak da evet çok iyi orta yapamıyor ama bizim zaten sağ kanatta orta sorunumuz yok ki! Yattara'nın arkasını iyi dolduracak ve gereğinde bindirme yapacak adam lazım. Serkan da bu işleri gayet iyi yapar.

"Bu kadar ön libero, sağbek olur mu?" eleştirileri de yersiz ve erken çünkü örneğin Ufukhan'ın kiralık gitmeyeceğini, Musa'nın takasta kullanılmayacağını kim söyleyebilir?

Rüştü de iyi transfer. Hem kalede yabancı hakkı kullanılmamış oluyor hem de Tolga hayatında yakalayamayacağı bir tecrübe kazanma fırsatı elde ediyor. Rüştü'nün yıl içinde sakatlıklar da yaşadığını düşünürsek Tolga ile dönüşümlü oynayacaklarını tahmin edebiliriz. Rüştü gelirse kalede sorun yaşamayız.

Rüştü'nün ve Serkan'ın febeli olduğu ve bu yüzden bize gelmemeleri gerektiği iddiaları da çok komik! Ne bu adamlar öyle iddia edildiği gibi fenerli ne de süper ligdeki herhangi bir futbolcu o kadar amatör ruhlu...
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayitoğlu Rüştü için yok böyle bişey demiş Bu kadar tartışma boşuna mı gitti şimdi
          .....bu beceriksizlerin en buyuk marifeti birbirini yalanlamak.....

....kendisinin haberi yoktur ..tabi eger gorusulmusse....o yuzden kendi olmadigi bir isi kotulerler..yalanlarlar.....

....kendisi bi transfer yapsa cikar gerile gerile anlatir.....sonrada gelir onuda baskan yalanlar...boyle surup gidir.....
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayioğlu'nun ya dünyadan haberi yok ya onu adam yerine koymuyorlar ya numara yapıyor, ya da yaşadığından bile haberi yok
            abi senin kaynak sağlam de mi..sen yanılmazsın gerçi ya...
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• lig tv com .tr haşim yalanlamış yönetime yakın arkaşlar bı rüştü haberını araştırsınlar istanbul basının yalanına benziyo

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle yorum olur mu?Ben Serkan'ı tanımıyorsam sen tanıt güzel kardeşim.Deki şu maçını unutamıyorum.
                Ben İstanbul takımlarında tutunamamış adamlarla şampiyonluk gelmez diyorum.
                Bende Trabzonspor'un başarısı için düşünüyorum.

Sekan'ın Hasan,Ayman ile orta sahada,Musa ile sağ bekte kıyaslamasını yapın.Fenerde ne yapmış onuda yazın.
                Eyvallah derim.

kardeş ne sağ beki tutturdun gidiyosun bi sağ bek..!!adamın asıl ueri ön libero ve hüseyinle iyi bi ikili oluşturacaklar serkan çok dinamik orta sahada ve top çalma yüzdesi süper..aymandan daha iyi oynayacağı kesin bu tartışmayada son ver artık çok iyi transfer o kadar inş. iş resmiyetede dökülür..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• yine basladik imzasiz transferlere inanmaya ama aslinda burda haberlerine güvendigim arkadaslarda aldik diyor.normalde onlar böyle kolay kolay oldu bu transfer demez..
                  hadi hayirli olsun o zaman
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ulen bi gün de birbirinizi yalanlamayın be.
                    hacıosmanoğlunun ekibi istifa etmedi mi??
                    hala neyin yalanlaması bu.

la haşim emmi.
                    çekişecek kimse yok.

adamda alışkanlık yaptı.. hakimiyeti ele aldı hala çarpışacak adam arıyor..:

Yorum

• Rüştü =fener demek ... TRABZONSPOR kalesinde Rüştü ...
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Futbolun en güzel dönemi geldi : Transfer Dönemi
                        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• rüştü ile geçtiğimiz sene anlaşılmıştı lakin eşi hanımefendi trabzonu yaşanabilir bir yer bulmadığı için cazip teklifi üzülerek geri çevirmişti milli kaleci..
                          bir de tabii yüzüncü yılda kadroda olmayı tercih etme durumundayım demişti..
                          şimdi pişman olduğunu ifade etmiş ve aynı teklifin aynı şartların cari olup olmadığını sormuş..
                          cordoba ile anlaşıldığını biliyoruz..
                          rüştüyü tercih etmek durumunda bir yabancı daha (kontenjan) açığa çıkacak demektir.. karar başkanın hocanın.. ama güzel gelişmeler bana göre.. bir kaç tanesiyle anlaşın da keşke, tercih yapın..
                          iyi bir kalecimiz olmadı çok uzun zamandır.. bu sezon bu işi çözersek rahat ederiz diye düşünüyorum..
                          forvete fatih tekke gelir, altı da yabancı alınırsa cidden güçlü güvenilir bir kadro oluşturulmuş olur.. geriye kalıyor hoca meselesi..
                          e onu da desert halletmeli artık ama..

Yorum

• ya yalan mı gerçek mi yaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forvete fatih tekke gelir, altı da yabancı alınırsa cidden güçlü güvenilir bir kadro oluşturulmuş olur.. geriye kalıyor hoca meselesi..
                              e onu da desert halletmeli artık ama..
                              stichus fatih gelirmi masaya geldimi masa diye bir şey yokmu daha
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus üstad, selamlar. Serkan'a feybe 600bin YTL verdiğine göre, gitmesine razı, bu da başka planlarının olduğunu gösterir. Bence federasyondan yabancı sınırlamasının kaldırılacağına dair söz aldılar. Tavan ücretlerini düşürdüler. Umarım biz hazırlıklıyızdır buna
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X