Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig tv de söyledi Wedersona Fenerbahçeden ve Galatasaraydan resmi teklif varmış Fenerbahçeden eksik mevkilerine oyuncu istemişler bizim klubün adı bile geçmedi zannederim bunlar daha hiçbir hamle yapmadılar transferde biz burada gelin güvey oluyoruz............
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• serkan fena oyuncu degil, kisiligini sevmesemde (bilmesem de, onyargili da olmus olabilirim) , hirsli oldugu kesin iyi de bir oyuncu, yani isabetli bir transfer olur bence..... Mantaliteye de uygun kasap stilinde... Yani fazla problem olacagini sanmiyorum...
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lig tv de söyledi Wedersona Fenerbahçeden ve Galatasaraydan resmi teklif varmış Fenerbahçeden eksik mevkilerine oyuncu istemişler bizim klubün adı bile geçmedi zannederim bunlar daha hiçbir hamle yapmadılar transferde biz burada gelin güvey oluyoruz............
        aynen oyle, fener ve gese den teklif variysa kazik yemeden zaten bize kaptirmazlar...
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Madem ziya ve Başkan Albayrak 3-4 oyuncuyu transfer edeceğiz diyor o zaman tam mevkilerinin adamı olan şu dört kişi alınsın en azından:

Fatih Sultan Tekke
          Martinez
          Fode Mansere
          Serkan Balcı

Dolayısıyla Kadro

Martinez

Serkan Milan Risp Celalettin

Gökdeniz Ayman Hüseyin Mansere

Fatih Tekke Umut bulut

Yorum

• Serkan iyi transfer olur fakat burda önemli olan yıllık ücret, Fbnin çok üstünde bi para vermek aptallık olur Sonuçta orda oynayamayan bi oyuncu
            Bonservisi olmadığını düşünürsek biraz fazlasını vermek normaldir

Yorum

• RÜŞTÜ’YÜ TRABZON İSTİYOR

Milli file bekçisi sezon başında 750 bin Euro’ya kalmıştı. Oysa aynı dönemde Trabzonspor yıllık 2.2 milyon Euro vermiş, 3 yıllık da sözleşme önermişti. Ancak 100. yıl nedeniyle bu teklifi geri çeviren Rüştü’ye Trabzon yine aynı öneriyle talip oldu. Rüştü cevabını F.Bahçe yönetimiyle görüştükten sonra verecek. Rüştü’nün, hem yönetimin belirlediği 800 bin dolarlık tavan, hem de 100. yıl şampiyonluğu görevinin yerine getirilmesi nedeniyle Trabzon’a gitme ihtimali yüksek.

SERKAN’A DA KANCA

Lign ilk yarısında sadece 1 maçta ilk 11’e girince devre arasında gitmek için izin isteyen Serkan, ikinci yarıda beklediği forma şansını bulmuştu. Ancak genç futbolcu, yöneticiler önceki gün menajerine “750 bin dolar veriyoruz. Bunun üzerinde verecek kulüp varsa gidebilir” deyince ayrılma kararı aldı. Trabzon genç yıldıza 3 yıllık sözleşme önerecek, ilk 2 yıla 1.2’şer milyon, 3. yıla 1.5 milyon Euro’yu bulan bir teklif sunacak.

Bu haber vatan gazetesinin haberi arkadaşlar öncelikle saçma sapan ve yanlışlarla hazırlandığı belli Trabzonspor Marcelinhoya bile o parayı vermedi Rüştüye verecek ayrıca ben Rüştüyü istemiyorum onu alacağımıza Tolga kalsın daha iyi Serkan Konusunda iyi olacağını düşünüyorum ama en fazla 1 milyon dolar verilir daha fazlası yanlış olur ayrıca oraya Serkan alınırsa Musa Büyük gönderilmeli ayrıca Mustafa Keçeliyi göndermeyenlerin futboldan anladıklarını bana kimse ispatlayamaz verilen ve verilecek paraya yazık.

Yorum

• Evet bir süredir Fatih Tekke'nin önümüzdeki sezon kiralık olarak geri gelebileceği konuşuluyor. Ben pek ihtimal vermiyor ancak inşallah gerçekleşir. Önümüzdeki sezon Trabzonspor'un şampiyon olabilmesi için uygun sezonlardan biri olacak gibi.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Joueur : Fodé Mansare (7)
                  • Né le : 03/09/1981
                  • A : Konakri
                  • Nationalité : Guinéenne
                  • Taille : 1m75
                  • Poids : 70kg
                  • Poste : Attaquant
                  • Pied fort : Gauche
                  • Date d'arrivée au TFC : 01/06/2005
                  • Fin de contrat : NC

Trabzonspor kaç yıldır sol kanatta bir oyuncu bulamadı bunu sadece biz değil birçok takım bulamadı Artık sol açık oynatmak için yaptığımız transferlere harcanan para çoktan ünlü bir yıldız alacak miktara ulaştı yabancı hakkımız da var artık o bölgeye kalite yani nasıl sagda Yattara ve Gökdeniz varsa solda da Mansere en azından olmalı o yüzden 2 yıldır Fransa takımı Toulusede oynayan Mansere veya onun kalitede bir futbolcu alınmalıdır bu sorun çözülmeli.

http://www.youtube.com/watch?v=aa58X...related&search=

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.05.2007, 20:50.

Yorum

• İlk olarak eross61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serkan la musa arasında fark göremiyorum..
                    aynen bende göremiyorum.

Yorum

• valla bence sagbeke yerlı alacaksak bu abdurrahman derelı olmalı..hızlı,hırslı ve trabzonlu..inşallh yönetım bu sefer adam gibi davranırda su transfer olayı adam gibi hallederiz
                      1461!

Yorum

• ASSE: Feindouno vers l'AS Roma ?

22/05/2007 - 17:40

Pascal Feindouno poursuivra-t-il sa carrière en Italie ? Le milieu de terrain guinéen de l'AS Saint-Etienne est en tout cas considéré de l'autre côté des Alpes comme le meilleur milieu latéral du championnat, derrière Florent Malouda, a annoncé l'un de ses agents, Fabrizio Ferrari, à la TeleRadio Stereo. Celui-ci annonce même qu'il négocie avec l'AS Roma pour le transfert de l'international guinéen la saison prochaine. "Aujourd'hui j'ai établi un contact avec la Roma pour parler de son possible transfert en Italie", a-t-il confié.

Feindounp Romaya gidebilirmiş bu yıl ciddi olarak ayrılacakmış kulubünden bizimkiler de önce Türkiyeyi halledeceklermiş vah vah............

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynen bende göremiyorum.
                          ya bırakın allah aşkına musa kimdir laa serkan ondan en az 3 gömlek üstündürrr

Yorum

• İlk olarak sancakbeyi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla bence sagbeke yerlı alacaksak bu abdurrahman derelı olmalı..hızlı,hırslı ve trabzonlu..inşallh yönetım bu sefer adam gibi davranırda su transfer olayı adam gibi hallederiz
                            Apdurrahman Dereliyi Ankaragücünün kendi ayarındaki takımlarla yaptığı maçlarda çok izledim vasat bir futbolcu Trabzonlu olması bazı şeyleri değiştirmez eminim buradaki birçok arkadaşın Serkan Balcıya olan güvensizliğinin nedeni Fenerbahçede oynaması adam daha 24 yaşında ve 20 kez A milli olmuş 3 yılda iki şampiyonluk yaşamış ve 2.5 sene banko oynamış biz aldıkta siz faydasını tartışıyorsunuz bırakın Allah aşkına biraz profesyonel düşünsek başarı gelecek ama nerde ............

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Apdurrahman Dereliyi Ankaragücünün kendi ayarındaki takımlarla yaptığı maçlarda çok izledim vasat bir futbolcu Trabzonlu olması bazı şeyleri değiştirmez eminim buradaki birçok arkadaşın Serkan Balcıya olan güvensizliğinin nedeni Fenerbahçede oynaması adam daha 24 yaşında ve 20 kez A milli olmuş 3 yılda iki şampiyonluk yaşamış ve 2.5 sene banko oynamış biz aldıkta siz faydasını tartışıyorsunuz bırakın Allah aşkına biraz profesyonel düşünsek başarı gelecek ama nerde ............
                              wallahi fenerde oynaması beni ilgilendirmiyor..
                              serkan bek değil ki!!!
                              serkan ön libero..
                              fenerde bile defalarca kesilip yerinde önder turacı oynatıldı sağ bekte..

sağ beke ilaç diye ön libero alınır mı???

Yorum

• Topuzda sağbek değil ama pekala oynayabiliyor sağbekte Kaldı ki bizim önliberoya da ihtiyacımız var ama bu öncelikle yabancı olmalı

Mansare sol kanatın işlerliği açısından Pascaldan daha iyi seçim olur bence
                                Daha iyisi alınır mı?Hiç sanmıyorum Tek sorun Afrika kupası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X