Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslında takımda doğru düzgün penaltı kullanan yok ivankov gelse sorun hallolmuş olur..

Yorum

• beyler transfere gerek yok bence takım trabzonspor gibi oynarsa bizi tutan olmaz zaten kısacası eski ruhun geri gelmesi lazım şampiyonluk görmeden ölürsem gözüm açık gider allahım trabzonsporuma şampiyonluğu nasip eylesin amin...kdz.ereğili
      ... BORDO MAVİ AŞKIM SONSUZA DEK SÜRECEK ... kdz.ereğlili...

Yorum

• Jun ve Djokaj geri dönüyor!

Yabancı transferi konusunda sıkıntılar yaşayan ve eski futbolcularını elden çıkaramayan Trabzonspor'da gözler Thomas Jun ve Djokaj'a çevrildi.

LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı'nın verdiği bilgiye göre Trabzonspor kiralık olarak başka takımlarda forma giyen ve elinden çıkaramadığı Jun ile Djokaj'ı geri çağırdı. Gerede'de yapılacak olan kampa bu iki futbolcunun da davet edildiği öğrenildi. Öte yandan Ziya Doğan da futbolcu izlemek için gittiği Polonya'da Szymkowiak'ın menajeriyle görüştü. Tekrar fubola dönme konusunda Szymek'i ikna etmek için menajeriyle konuşan Ziya Doğan olumsuz yanıt aldı. Polonyalı futbolcunun menajeri Szmykowiak'ın futbola dönme niyetinde olmadığını ve şu an bir televizyon kanalında yorumculuk yaptığını söyledi.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Devre arasında Aymana 1 Milyon euro veren Trabzonspor yönetimi ki Ayman hem yaş olarak genc degildi hemde sözleşmesi bitiyordu devre arasında Martineze istenen 2 Milyon euroda indireme gitmek tabi ki isteyecektir ama çok fazla degil kanımca 1.5 Milyon euroya alınır bencede alınacaktır şu yabancılardan kurtulmayı bekliyorlardır........
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 20:10.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Travelair kardeş bir-iki sol bek yaz şöyle bildiğin bize uygun olan belki buraya bakarlar da ziyayı yollarlar oraya..........
            Valla her ne kadar araştırsam da fazla bizzat takip ettiğim oyuncu yok. Yani sırf videolar yeterli mi veya internette yazılanlar, 1-2 maça bakıp tv'den karar vermek oldukça güç ve yanıltıcı olabiliyor. Yazıyorum arada ama yazdığımla kalıyorum. Bir de bakıyorum hazırladığım isimlerin yarısı uçmuş gitmiş. Benim sözümle Meksika'ya Şili'ye benzeri.. gitmeyeceklerine göre... Bir listem var marcelinhos100 kardeş biliyorsun, onu da her seferinde buraya yapıştırıp geriye çekilmek istemiyorum açıkçası. Görmüşlerse şimdiye görmüşlerdir umarım ama açıkçası transfer işi de zor bir iş. Güvenine teşekkür ederim
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Jun gelir djokay gelir emrah gelir volkan gelir ne güzel bir kadromuz olur
              Sevap Almak İçin İçeriz Şarap * İçmezsek Oluruz Düçar-ı Azap
              Senin Aklın Ermez Bu Başka Hesap * Meyhanede Bulduk Biz Bu Kemali

Yorum

• Coolank abi hoşgeldin ne oldu abi bizim Martinez işi bugün Wederson olayında hiçbir haber yok dediklerin çıkıyor vallahi hoşgeldin var mı sıcak gelişme..........
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu transfer sezonuda komediye dönmez insallah
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• wederson gitti, benim tek istediğim adamdı... serkanı da alsınlar başlarına çalsınlar, çapulcu adamlara dünyanın parasını veriyolar, fenerin leşini napcaklarsa... Bu saatten sonra istediklerini yapsınlar, ah paralı başkan ah, seni getirdiler ya başımıza....
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Flaş flaş flaş işte yeni transferler Kaleye küçük ziya savunmaya takviye olarak 5 i 1 yerde ziya, orta alana ortada kuyu var yandan geç ziya, forvet hattına vur patlasın çal oynasın ziya, alınacak ziya doğanlardan kurulu takım hep birlikte savunma, süre kalırsa hücum taktiğiyle oynayacak.
                      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• abi haysiyet ve şerefine önem gösteren yönetimimiz sanırım bizi tescilli kralımız hacı fatih tekkeyi getirecez diyerek 1 - 2 ay daha uyutmaya çalışacaklar gibime geliyor.son günlerde çıkan haberlerde bunu kanıtlar gibi neymiş ağustosta belli olacak sonra da diyecekler biz istedikte zenit problem çıkardı hadi hayırlısı herşeyin ilacı zaman trabzonun ilacı karakterli ve trabzonsporlu yönetim

Yorum

• Ivıra zıvıra cevap veren Ezikbahçe yönetimi Wederson konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Ne kabul ediyorlar ne yalanlıyorlar... Yani hiçbir şey belli değil
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bizde sezon biter eziyet bitmez
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Syzmek kesinlikle dönmeyecekmiş Menajeri ziyaya demiş

serkan balcı konusunda netleşmiş birşey yokmuş ama imza atması da an meselesiymiş

Necmi Perekli önümüzdeki hafta hareketlilik olacakmış dedi
                              Gene başladı ya olamaz!!

Yakında Pazartesi günü imza atmalar, Cuma gününe söz kesmeler de başlar
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• prensipte anlaştıımız futbolcular var ama şimdi açıklayamayız fiyatları yükselir sora
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X