Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Bilgin sakat olduğu için oynamadı
    "ALİ BİLGİN'İ LANETLİYORUM"
    Yılmaz Vural, basın mensuplarının bir sorusu üzerine oyuncusu Ali Bilgin konusuna değinirken şunları söyledi:
    "Ali Bilgin, maçtan önce kamptan kaçtı. Menajeri Doğan Ercan'la birlikte, ayın 22'sinde sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Gerekçesi ise bizden 50 bin YTL alacağı varmış. Fakat biz bunu ödemiştik. Sanırım haberi yok. Ali Bilgin'in böylesine önemli bir maçtan bir gün önce bunu yapmasını, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak lanetliyoruz. Bir hafta, ya da bir ay önce çekip gidebilirdi. Bu camiada kime güveneceğimi bilemiyorum."
    Açıklamasında Gençlerbirliği'nin antrenörü Mustafa Kaplan'ı da eleştiren Yılmaz Vural, "Küme düşen bir takımın teknik direktörü olarak ben buradayım. Galip gelen takımın antrenörü ise burada yok. İşte Türk futbolunun düştüğü nokta bu" diye konuştu.

Yorum

• antalyadaki suazoyu izleyen oldumu? bence bu adam turkiyedeki en iyi libero almaliyiz kesinlikle..
      İnsan ol evlat!

Yorum

• Ankaraspor:Wederson,Bilal Kısa,Hakan Arıkan
        Gençlerbirliği:Isaac Promise,Mehmet Çakır
        Kayserispor:Gökhan Ünal,Mehmet Topuz(bunlar çok zor)
        Çaykur Rizespor:Yasin Çakmak
        Beşiktaş:Serdar Kurtuluş(bu da çok zor ama alınsa güzel olur)
        Stuttgart:Serdar Taşcı
        Ankaragücü:Emre Güngör
        V.Manisa:Selçuk İnan,Holosko,Metin Akan

bu transferlerden 3-4 tanesi yapılsa şampiyon kadroyu kurarız(bence)..ama iş kafada yani td. de bitiyor...

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "ALİ BİLGİN'İ LANETLİYORUM"
          Yılmaz Vural, basın mensuplarının bir sorusu üzerine oyuncusu Ali Bilgin konusuna değinirken şunları söyledi:
          "Ali Bilgin, maçtan önce kamptan kaçtı. Menajeri Doğan Ercan'la birlikte, ayın 22'sinde sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Gerekçesi ise bizden 50 bin YTL alacağı varmış. Fakat biz bunu ödemiştik. Sanırım haberi yok. Ali Bilgin'in böylesine önemli bir maçtan bir gün önce bunu yapmasını, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak lanetliyoruz. Bir hafta, ya da bir ay önce çekip gidebilirdi. Bu camiada kime güveneceğimi bilemiyorum."
          Açıklamasında Gençlerbirliği'nin antrenörü Mustafa Kaplan'ı da eleştiren Yılmaz Vural, "Küme düşen bir takımın teknik direktörü olarak ben buradayım. Galip gelen takımın antrenörü ise burada yok. İşte Türk futbolunun düştüğü nokta bu" diye konuştu.
          Yılmaz Vural' ın sözlerine inanmıyorum. Suçu ona buna atmaya çalışıyor işte.

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            antalyadaki suazoyu izleyen oldumu? bence bu adam turkiyedeki en iyi libero almaliyiz kesinlikle..
            Libero mu onlibero mu?

Yorum

• Fener maci oncesine baglandi kanallardan biri ve Ali Bilgin'in fb ile anlastigini soyledi spiker...

Yorum

• -------edit---------
                BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar klübün borcu şu an için 30 trilyon. Haşim sayitoğlu açıkladı. Bu borcun karşısında bence iyi futbolcu alacağımızı sanmıyorum. Bonservisi elinde Sıradan futbolcular alabiliriz ancak. Biraz hayel alaminde geziyoruz gibi geliyor bana. Futbolcu satmadıkdan sonra yukarılarda bahsettiğiniz futbolcuları alamayız maalesef.
                  30 trilyon borcla nasil stad yapilir...
                  klubu borsada sattilar, f.tekkeyi sattilar, hala borc var demek...

Yorum

• Yılmaz Vural Saçmalamış Gençler antrenörü hakkında. Ben Tv de izledim maç sonrası Gençlerin antrenörünü şöyle dedi " Antalyaspor yönetimini , futbolcularını ve tarftarlarını anlıyorum ve onları AYIPLAMIYORUM, fena halde tartaklandım özellikle sırtım berbat durumda ama bunun üzüntü ile yapılan şeyler olduğunu düşünmek istiyorum.Ben bu sahneleri 3 sene önce yine yaşamıştım o yüzden bana hiç garip gelmiyor olsun önemli değil, biz eger bugün burada yenilseydik çok fazla spekülasyon olacak ve haksız dedikodular olacaktı, çıktık oynadık yendik hepsi bu "

Daha ne anlatmalıydı Gençler antrenörü ? Vural'a ağlama bebek diye pış pış mı çekmeliydi? Ne olmalıydı yani yatmalı mıydı gençler?*

Ben nefret kelimesini sevmiyorum ama bu Vural şarlatanına olan hislerimi " nefret" kelimesini kullanmadan nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.
                    Antalya'ya üzüldüm ama Vuralın Takımı gittiği için sevinçliyim bile diyebillirim. Beter olsun Vural
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Bizim bu zihniyetle kimseyi alamayız hikaye herşey hikaye
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Aliriz ya ayip ettin, nerde bir ön libero bir defans oyuncusu varsa iyi top sisiren agir hepsini alacagiz!!! Araya bir iki tane sezonun ortasinda ya kacacak yada kadro disi kalacak YILDIZda sigdiririz ohhhhhh, yasa ayni sezonu bir defa daha. MANTALITE sagolsun!!!!!!
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 01:15.

Yorum

• Bir kere bazı yerlerde forvet alacağımız falan söyleniyor. Bu laflara "palavra veya mantıksızlık" gözü ile bakıyorum. Elimizde Ersen Martin ve Umut Bulut gibi bence gol vuruşlarında ve rakibi yıpratmada ortanın bayağı üstünde forvetlerimiz var. Bunların ikisi toplam 30 gol attılar sadece ligde. Bunlardan daha iyisi hem gol vuruşlarında etkili hem de adam geçme özelliği olan bir adam (Tekke gibi) olurki ona da bizim bütçemiz yetmez.Hem de fantazi olur. Bizim esas problemimiz kanatlar bence. Yattara oynarken Gökdeniz sola ters kalıyor.Adam sürekli ortaya veya sağa kayıyor ve o zamanlarda etkili oluyor.Bu bağlamda Mehmet Çakır ve Wederson transferleri çok önemli diyorum. Ziyanın kafası 1/4 çalışıyorsa bunları ne pahasına olursa olsun aldırtır.Bir başka karar noktası da Orta sahada oyunu yönlendirecek oyuncu seçimi. Bu pozisyonda Ceyhun yeterli mi? Sorusunun cevabına göre seçim netleşecek. Ben Ceyhunu çok yeterli görmüyorum ama Türkiye şartlarında da onun yerine kimi alırız bilemiyorum.(Ricardinho, Delgada veya Alex tarzı bir adam bulmamız çok zorsa Ceyhun kalsın diyorum kısaca ) Mehmet çakır da Ceyhunun alternatifi olabilir bu arada. Sağ kanata Adnan veya Serkan alınacağına önce Abdurrahman Dereli alınsa daha iyi olur bence. Hucuma daha etkili çıkabilen bir oyuncu. Ben kalede yabancı hakkı kullanmaya da son derece karşıyım. Serkan, hakan veya Orkundan bir tanesi alınsa Tolga ile kaleyi idare edebilirler diye düşünüyorum.Stopere ise hiç ihtiyaç yok bence zaten fazlalık var.

Yorum

• serkan balcı trabzonumuzda hayırlı ugurlu olsun...
                            ..::Muh@mmet::..

Yorum

• Yahu Musa Büyük gibi bir adam var elimizde.. Kısa boylu, tekniği zayıf, koşup elinden geleni yapıyor.. Serkan Balcı'nın Musa'dan tek farkı biraz daha fazla koşması.. Sadece bu farktan dolayı mı bu adamı transfer edecekler? Hangi mevki için alıyorlar bu adamı, sağ beke mi yoksa Serkan'ın asıl mevkisi olan ön liberoya mı? Eğer bek için düşünülüyorsa yuh diyorum.. Ne zaman orta yapmayı becerebilen iki kenar bekimiz olacak çok merak ediyorum..Bu kadar zor mu yahu orta yapma kabiliyeti olan sağ bek, sol bek bulmak..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu Musa Büyük gibi bir adam var elimizde.. Kısa boylu, tekniği zayıf, koşup elinden geleni yapıyor.. Serkan Balcı'nın Musa'dan tek farkı biraz daha fazla koşması.. Sadece bu farktan dolayı mı bu adamı transfer edecekler? Hangi mevki için alıyorlar bu adamı, sağ beke mi yoksa Serkan'ın asıl mevkisi olan ön liberoya mı? Eğer bek için düşünülüyorsa yuh diyorum.. Ne zaman orta yapmayı becerebilen iki kenar bekimiz olacak çok merak ediyorum..Bu kadar zor mu yahu orta yapma kabiliyeti olan sağ bek, sol bek bulmak..
                                bence ön libero malum tamerinoğlundan peki bi farkı yok kendisinin,tam ziyanın adamı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X