Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• martinez olayına gelince. tolgaz zengin kötü demedim hiç bir zaman ama şampiyonluk mücadelesinde yabancı kalecin yedek bekliyorsa,onu satıp daha iyi bir yabancı kaleci almalısın. martinez milli takımda oynuyor ve performansını sürekli yükseltiyor. bu çaptaki bir kaleci en az 2 milyon dolar eder. dolayısıyla 2. lige düşmüş ama bize küs bir sakaryaspor dan 700-800 bin dolar karşılığı alınır, ileride ise 4-5 milyon dolara rahatlıkla satılır,üstelik kalede formsuz oyuncun kalmaz. sadece transfer olsun diye değil,geleceğide düşünmek lazım. bu kaleci dünya kupası da görecektir muhtemelen. o zmn gurur duyma sırasıda bize gelecektir. tolga iyiyse o oynasın, bn iyi olsun isterim her zaman ama görünen köyde kılavuz istemez.

Yorum

• İlk olarak cholak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      martinez olayına gelince. tolgaz zengin kötü demedim hiç bir zaman ama şampiyonluk mücadelesinde yabancı kalecin yedek bekliyorsa,onu satıp daha iyi bir yabancı kaleci almalısın. martinez milli takımda oynuyor ve performansını sürekli yükseltiyor. bu çaptaki bir kaleci en az 2 milyon dolar eder. dolayısıyla 2. lige düşmüş ama bize küs bir sakaryaspor dan 700-800 bin dolar karşılığı alınır, ileride ise 4-5 milyon dolara rahatlıkla satılır,üstelik kalede formsuz oyuncun kalmaz. sadece transfer olsun diye değil,geleceğide düşünmek lazım. bu kaleci dünya kupası da görecektir muhtemelen. o zmn gurur duyma sırasıda bize gelecektir. tolga iyiyse o oynasın, bn iyi olsun isterim her zaman ama görünen köyde kılavuz istemez.
      bu kaleci olayını güzel özetlemişsin.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Tolga Trabzonsporun kalecisi olması için bir iki yıl başka takımlarda kiralık olarak oynayacak. Tolga ceza sahasına hakim bir kaleci değil. Fener maçında deivid'in golünü tecrübeli bir kaleci deividi pozisyonda biraz zorlardı golü kolay attırmazdı. Her maç Tolga ne zaman hata yapcak diye yüreğim ağzıma geliyo.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz Trabzonsporda hangi mevkide oynuyo biliyosan söle

Gökdeniz kanatlarda eskisi gibi oynayamaz bir maç iki maç iyi oynar sonra gökdenizden verim alamazsın. gökdenizi kanatlarda oynatırsan ikili sıkıştıma ile gökdenizi etksiz getirirsin. gökdeniz fatihin geri gelmesiyle serbest geniş alanda oynamaya alışmış. Yattara ile gökdenizi nerede oynatacan biriniden birini yerini değiştircen
          gokdeniz serbest oynatiyo
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Tolganin Performansini artirabilmek icin iyi bir Kaleci SART!

Ben Yabanci Hakkinin mümkün oldugu sürece Kaleci Pozisyonunda kullanilmamasini istiyorum!

O yüzden gönlüm Hasagicden yana ama Martinezz de fena olmazzz
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tolganin Performansini artirabilmek icin iyi bir Kaleci SART!

Ben Yabanci Hakkinin mümkün oldugu sürece Kaleci Pozisyonunda kullanilmamasini istiyorum!

O yüzden gönlüm Hasagicden yana ama Martinezz de fena olmazzz
              tff avrupa kupalarında oynaycak takımların yabancı oyuncu sayısını arrtırmayı düşünüyo. bizim ligde kaçtane iyi yerli kaleci var. ben bi özdeni biliyorum. bide galatasarayda yedek kaleci fevzi vardı. Çanakkaledeyken Ümit milli takımın kalesini koruyordu Galatasaray gitti kayboldu.
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 18:04.

Yorum

• Tolga şampiyonluga oynayacak hatta zirve yarışına bir yere kadar ortak olabilecek bir takımın kalecisi ASLA olamaz ....ama 2. kaleci olur ..daha baskıyı bu halde kaldıramıyor yarın öbürgün nasıl olacak ...kale bir takımın çok çok önemli mevkisi... oynarsın oynarsın kaleci bir yumurtlar gitti maç ....son yıllarda 96 dahil hiç kalecimiz olmadı buna sivastaki petkoviç de dahil ..kaleci sezonda 3 4 maçı tek başına alacak veya çok etkisi olmalı ...duygusal olmamak lazım acaba Tolga Trabzonlu olmasa idi neler olurdu ? bana kalsa alırım çok iyi bir kaleci arkasına da tecrübeli başka bir kaleci alır tolgayı iyi bir takıma kiralarım ...hem tecrübe kazansın hem kendini yetiştirsin sonra gelsin alsın kaleyi

Yorum

• TS resmi sitesinde bu hafta maçı Lig Tv yayınlayacak şeklinde gözüküyor.Eğer bu kadar insan telefon ve faks yolu ile digitürkü protesto ediyor iken takımın resmi sitesinde bu maç hala yayınlanacak şeklinde açıklama yapıyorsa bu işe ne demeli.Acaba kim daha çok protestoyu hak ediyor.Maçı yayınlamayan digitürk mü?
                  Yayınlanmayacağı ilan edilen maçı yayınlanıyor diyen kulüp yetkilileri mi?
                  Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                  Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                  Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TS resmi sitesinde bu hafta maçı Lig Tv yayınlayacak şeklinde gözüküyor.Eğer bu kadar insan telefon ve faks yolu ile digitürkü protesto ediyor iken takımın resmi sitesinde bu maç hala yayınlanacak şeklinde açıklama yapıyorsa bu işe ne demeli.Acaba kim daha çok protestoyu hak ediyor.Maçı yayınlamayan digitürk mü?
                    Yayınlanmayacağı ilan edilen maçı yayınlanıyor diyen kulüp yetkilileri mi?
                    Bizim resmi site ne zaman adam gibi bir iş yaptıki...Her zaman geride kaldı...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tff avrupa kupalarında oynaycak takımların yabancı oyuncu sayısını arrtırmayı düşünüyo. bizim ligde kaçtane iyi yerli kaleci var. ben bi özdeni biliyorum. bide galatasarayda yedek kaleci fevzi vardı. Çanakkaledeyken Ümit milli takımın kalesini koruyordu Galatasaray gitti kayboldu.

Tamam isde. Hasagic Türk Statüsünde oynayacak. O olmazsa Volkani alalim derim ben!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• eger açıkcası martinezi çok isterim ama haşim sayitoglunda bir kaleci takıntısı var ..orada onda bir arıza var ...sezon başı hırvatı engelledi cümlealem biliyor sezon ortası martinezi engelledi çok kişi bunu da çok iyi biliyor yetmedi sakarya gibi bir takımla bizi papaz etti ...martinez çok iyi transfer olur ve aynı zamanda yukarıda bir arkadaşın dediği gibi iyi de bir yatırım olur ...kaleci hakkını yabancı da kullanmamak konusu ise ersun yanalın ilk düşüncesidir mantıklı olabilir bu anlamda hasagiç iş yapabilir ama martinez kadar yapar mı bilmem .. bir de şu var biz 6 yabancı hakkımızı dogru dürüst kullanamıyoruz ki yabancı hakkı için kaleciyi türk veya türk statüsünde alalım ..hiç hatırlayanınız var mı bizim 6 yabancının da iyi olup oynadıgını ...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolga şampiyonluga oynayacak hatta zirve yarışına bir yere kadar ortak olabilecek bir takımın kalecisi ASLA olamaz ....ama 2. kaleci olur ..daha baskıyı bu halde kaldıramıyor yarın öbürgün nasıl olacak ...kale bir takımın çok çok önemli mevkisi... oynarsın oynarsın kaleci bir yumurtlar gitti maç ....son yıllarda 96 dahil hiç kalecimiz olmadı buna sivastaki petkoviç de dahil ..kaleci sezonda 3 4 maçı tek başına alacak veya çok etkisi olmalı ...duygusal olmamak lazım acaba Tolga Trabzonlu olmasa idi neler olurdu ? bana kalsa alırım çok iyi bir kaleci arkasına da tecrübeli başka bir kaleci alır tolgayı iyi bir takıma kiralarım ...hem tecrübe kazansın hem kendini yetiştirsin sonra gelsin alsın kaleyi
                          Petkoviç oynarken yan toplarda ne zaman gol yiyeceğiz diye yüreğim ağzıma geliyodu.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eger açıkcası martinezi çok isterim ama haşim sayitoglunda bir kaleci takıntısı var ..orada onda bir arıza var ...sezon başı hırvatı engelledi cümlealem biliyor sezon ortası martinezi engelledi çok kişi bunu da çok iyi biliyor yetmedi sakarya gibi bir takımla bizi papaz etti ...martinez çok iyi transfer olur ve aynı zamanda yukarıda bir arkadaşın dediği gibi iyi de bir yatırım olur ...kaleci hakkını yabancı da kullanmamak konusu ise ersun yanalın ilk düşüncesidir mantıklı olabilir bu anlamda hasagiç iş yapabilir ama martinez kadar yapar mı bilmem .. bir de şu var biz 6 yabancı hakkımızı dogru dürüst kullanamıyoruz ki yabancı hakkı için kaleciyi türk veya türk statüsünde alalım ..hiç hatırlayanınız var mı bizim 6 yabancının da iyi olup oynadıgını ...

Yanlizca Kaleci Takintisi olsa isimiz "Kolay".

Adamin herseyi Takindi.

Gelene gidene Takiyor.........

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam isde. Hasagic Türk Statüsünde oynayacak. O olmazsa Volkani alalim derim ben!
                              hasagiç iyi kaleci hasagic vatandaşlığa başvurmadı bonservisi yok.
                              Volkan iyi kaleci değil AZ maçında yediği gollere bak sonra antalya maçında aliden yediği gole bak volkanda kaledeyken insanın yüreğine ne zaman gol yiyecek diye gelir. Fener yabancı oyuncu sınırlaması kalkmadan kalede yabancı oynatmaz.

Yorum

• TRABZONSPOR KÜLÜBÜ(bakkal deyildir)

:meşale2:bu renklere gönül verenlerin külübüdür.kimse bu kulubu kendi cikarlari icin kullanamaz bunlardan biride haciosmanogludur bu güne kadar külübümüze ne vermisdir bos kelimeler den haric (2006-2007 sezenunda sizde bu yönedimin icindeydiniz fikirayriliklari olabilir kardesler arasinda oluyorda bunlar dogal seylerdir ARTIK BU SAAT DEN SONRA KÜLÜBÜ KULLANARAK NE HACIOSMANOGLU NEDE BASKA BIRI BIR YERLERE GELEBILIR sayin haciosmanogluna genclerbirligi baskani bir deklif yapmisdi bence gitsin onu kabullensin saygilarimla ne kadar da elesdirseniz mevcut olan yönedimi hic bir seyi deyisdiremesiniz bunu bilin (BU STAAT PREJESI GERCEKLESECEK VE GELECEK NESILLER BIZLER VE BU YÖNEDIMIN YANINDA OLANDAN KURURLA SÖZ EDECEKLER HER SEY TRABZONSPOR ICIN BOS LAFLARA KARNIMIZ DOK HACIOSMANOGLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X