İlk olarak skystar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence de Hüseyin' i artık stoper düşünmek daha doğru olur. DAha iyi top kullanabilen iyi bir ön libero ihtiyaç var.İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyinle Aymanı toplasan 1.sınıf bi önlibero etmez Türkiyede en iyilerden olması yetmiyor Bi Aureliyo bakın birde bizimkilere arada ciddi bi fark var Ondan sonra neden Fbnin 15 puan gerisindeyiz
Yorum
-
arkadaslar youtubeden futbolcu izlemeyle transfer olsaydi halimiz yamandi..gerci ben bu yonetime guvenmiyom ama artik son sanslari..elleri mahkum..bide gokdenizi satacak yoneticinin kici saglam olmasi lazim ,,, yani yusuf yusuf yapar..baskan fatihi sattigina dunya kadar pisman..en buyuk pismanligi bu
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Hüseyin , Türkiyenin en iyi liberosu...
Ama ihitiyaçtan ön libero mevkiinde oynatırken etrafına dizilen oyuncular , Hüseyin ile aynı zayıf noktalara sahip olduğundan gerçek performansına yaklaşamıyor bile. Zaten Hüseyinin şu an hangi pozisyonda oynadığını bir tek Ziya hoca biliyordur herhalde
ön libero mutlak suretle iyi pas yeteğine ve organizasyon gücüne sahip olmalıdır. Bunu Ziya nasıl bimez anlamak güç.
Ayrıca libero ile defansif ortasaha farklı şeylerdir , ayırmak gerek.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bana ne oldu bilmiyorum! ama önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Elma ağacının altında kafama armut düşmüş gibi; kendimi hissetsemde, Ziya Doğan'a rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum...
5 tane banko oynayan (kaleci,sol açık,orta saha,sağ bek ve forvet) adam alsınlar.Açık ara şampiyon olmazsak Ziya Doğan olayım...
Atesin varmi?
Allah Muhafaza
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
WERTHeR
Abi sen en büyük yemini etmişsin yaİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bana ne oldu bilmiyorum! ama önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Elma ağacının altında kafama armut düşmüş gibi; kendimi hissetsemde, Ziya Doğan'a rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum...
5 tane banko oynayan (kaleci,sol açık,orta saha,sağ bek ve forvet) adam alsınlar.Açık ara şampiyon olmazsak Ziya Doğan olayım...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bana ne oldu bilmiyorum! ama önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Baba o adamları almayacakları kesin!
Ziya Doğan da yönetim gitmeden gitmeyecek galiba.
Sonumuz hayırlı olur inşallah!
Yorum
-
Yetkililer yeterli olmadigini düsünüyordur.İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takıma çağırılana kaleciler Rüştü serdar orkun hakan
Bizim kalecimiz Tolga milli takımda niye yok ?????Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
öylede bizde Trabzonspor kalesine yeterli olmadığını sölüyoruzİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetkililer yeterli olmadigini düsünüyordur.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
birak cagrilmasinİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takıma çağırılan kaleciler Rüştü Serdar Orkun Hakan
Bizim kalecimiz Tolga milli takımda niye yok ?????
anlasinki trabzonla basarili olmak icin öbürler kadar iyi olmak yetmiyor cünkü önüne taslar konuluyor vs. vs...
yani daha cok calissin ve hepsini sollasinda cagrilsin daha iyi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ek olarak;İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önlibero
2-Sol kanat
3-Sağbek
4-Solbek
5-Forvet
6-Kaleci
Şu 6 mevkiye transferleri doğru bi şekilde yapabilirseler Seneye şampiyonluğa oynayabilecek bi kadromuz olur Oynatmak hocaya kalıyor
1-Teknik direktör gibi teknik direktör
2-Yönetim gibi yönetim
3-Satılmamış taraftar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum