Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marcelınhos;
    bu adamı ben fb ıle oynadılları ıkı macdada ızledım..cok degısık bı adam..ama sıkıntısı su cok sorumsuz ve lakayit bi oyuncu..ısımıze yarayabılır ama bızı sampıyon yapacak kadronun forvetı degıl bence..
    Hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama şu an parayla alınamayacak Afonso Alves Malmöde oynarken göremeyeler aynı hataya düşmezler diye düşünüyorum birde bu sene ilk yılı olmasına ragmen 12 gol atmış tabi nasıl attığı da önemli takımı çok güçsüz bir takım Danimarkada ikinci ligden geçen yıl kupada final oynayarak uefaya katıldılar bu yılda orta sıralardalar ama 22 yaşında bir-iki yıl sonra çok farklı olabilir.

Ayrıca Sinan Kaloğlunu nasıl yakıştırıyorlar bize anlamıyorum bu sene keç gol attı ne yaptı da sinan deniyor anlamıyorum karakter desen sıfır Hilal Cebeciyle olan ilişkileirini herkes duydu siz hala Sinan da Sinan bir tane de Ali Bilgin veya Mehmet Cakır diyen yok farklı futboldan mı bahsediyoruz.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birde böyle bir kadro kurdunmu takım oyununu iyi oynatan bi hoca şart. transferler erkenden yapılırsa uyum sorunu da yaşanmaz.
      İşte tam hocası Samet AYBABA!!GEtir gelsin ŞAMPİYON'luk...

Yorum

• Linderoth süper olurdu.Keşke alınsa diyorum sadece.Djibby Falla gelince tecrübesiz bir isim ancak çok yetenekli izlediğimiz kadarıyla Feerbahçe almayı düşünüyordu bir aralar.Yedek kulübesine yabancı futbolcu almak pek de mantıklı değil kanımca o yüzden kalsın.Ancak geçen sene burda Samarasın isminin konuşulduğunu hatırlayınca insan neden olmasın demiyor değil.Adam şu an Manchester Cityde ilk 11 oynuyor ve de çok başarılı bir sezon geçirdi.Yaşı da 23 olması lazım.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama şu an parayla alınamayacak Afonso Alves Malmöde oynarken göremeyeler aynı hataya düşmezler diye düşünüyorum birde bu sene ilk yılı olmasına ragmen 12 gol atmış tabi nasıl attığı da önemli takımı çok güçsüz bir takım Danimarkada ikinci ligden geçen yıl kupada final oynayarak uefaya katıldılar bu yılda orta sıralardalar ama 22 yaşında bir-iki yıl sonra çok farklı olabilir.

Ayrıca Sinan Kaloğlunu nasıl yakıştırıyorlar bize anlamıyorum bu sene keç gol attı ne yaptı da sinan deniyor anlamıyorum karakter desen sıfır Hilal Cebeciyle olan ilişkileirini herkes duydu siz hala Sinan da Sinan bir tane de Ali Bilgin veya Mehmet Cakır diyen yok farklı futboldan mı bahsediyoruz.
          kardeşim sinanı isteyen biz değiliz yönetim...Kim ister sinanı sinan futbolcumu???

Yorum

• Bu sezonun en iyi futbolcusu tartışmasız Mehmet Topuzdur.Bu adam gelecek yıllarda milli takımın değişmez oyuncusu olacak.Alınabilirse ki çok zor duruyor çok büyük miktarda para verilip alınmalı.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              7 tane yeni isim diyosun yani.risp'te yeni sayılır etti 8 oldu mu hiç.hani istikrar.
              Arkadaşım haklısın ama bu Trabzon kadrosuna böyle bir revizyon şart gelen isimler kalite olursa çok değişikliğin çok sakıncası yok bunu beşiktaşta gördük resmen bir takım değişti ama daha başarılı oldular.

Transferler erken yapılırsa yani kampa gelirlerse takımda sorun olmaz.

Yukarıdaki kadro değişik varyasyonları olan bir kadro mesela 4-4-2 oynadığımız zaman Linderothun yanına Aymanı çeker Mehmet Cakırı klubeye yollarız.Veya ceyhun Mehmet Cakırın bölgesi için oynayabilir.Yine Gökdeniz orada oynayabilir sol açıkta Ali Bilgin oynayabilir.Serhat ve Hasan iki yedek ön libero olarak düşünülebilir.

Sag bekte sorun var gibi gözüküyor ama orada da Adnan olsun tayfun Cora olsun ferhat olsun değişimli oynayabilirler.

Ayrıca oftaştaki Gökhah Gönül de oraya alınabilir.
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 15:11.

Yorum

• trabzonspor yine balon lari patlatiyor , alistik artik artik sasirmiyorum hasagic sinan dir odur budurr...
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu sezonun en iyi futbolcusu tartışmasız Mehmet Topuzdur.Bu adam gelecek yıllarda milli takımın değişmez oyuncusu olacak.Alınabilirse ki çok zor duruyor çok büyük miktarda para verilip alınmalı.
                  İyi oyuncu ama onu biraz zor verirler...

Yorum

• bu y önetim kimseyi almaz almaz almaz
                    seneyede ferhat lar hasanlar ömer rızalar keçeliler musampalar la devam ederler. bunlar küçük düşünen zihniyet futbol fakiri insanlar top u görseler karakola bomba diye ihbar eden yönetici bozuntuları. .

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşım haklısın ama bu Trabzon kadrosuna böyle bir revizyon şart gelen isimler kalite olursa çok değişikliğin çok sakıncası yok bunu beşiktaşta gördük resmen bir takım değişti ama daha başarılı oldular.

Transferler erken yapılırsa yani kampa gelirlerse takımda sorun olmaz.

Yukarıdaki kadro değişik varyasyonları olan bir kadro mesela 4-4-2 oynadığımız zaman Linderothun yanına Aymanı çeker Mehmet Cakırı klubeye yollarız.Veya ceyhun Mehmet Cakırın bölgesi için oynayabilir.Yine Gökdeniz orada oynayabilir sol açıkta Ali Bilgin oynayabilir.Serhat ve Hasan iki yedek ön libero olarak düşünülebilir.

Sag bekte sorun var gibi gözüküyor ama orada da Adnan olsun tayfun Cora olsun ferhat olsun değişimli oynayabilirler.

Ayrıca oftaştaki Gökhah Gönül de oraya alınabilir.
                      Şu an eziktaş başarılımı yani

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an eziktaş başarılımı yani
                        Başarılı değilmi yani Türkiye kupasını aldılar ligide son haftalarda kaybettiler 2. sıradalar e daha ne olsun bir çok kişi ikinci ligden alındıN serdar burak mesela....

Yorum

• Valla bi eziktaşlı seni görse böle diyon diye döverdi seni vallaYa kardeşim adamlar topun t sini oynamıyolar son dakilarda attıkları gollerlede maç kazanıyolar..O kadar ii bir ekip olsaydılar bizle oynanan 2 maçıda kaybetmezlerdi...Ben eziktaşın kadrosunun o kadar ii olduğunu düşünmüyorum az önce oluştulan kadro süperdi mesela uyum sağlandığı takdirde ŞAMPİYONLUK garanti !!!Tabi alabilirlerse!!!

Yorum

• beşiktaş o kadroya göre başarılı tabiki..
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beşiktaş o kadroya göre başarılı tabiki..
                              bu sene hiçbir takım başarılı değil kardeş...Ama dediğin dibi o kadroya göre ii sayılır...

Yorum

• TRABZON HAREKETE GEÇİYOR! İçerde Wederson, Martinez, M.Çakır'ın işini bitirmek için girişimler hızlanıyor... Gökhan için de şartları zorlayacak Bordo-Mavililer, yabancı listesinde Kopenhag'dan Linderoth, W.Krakow'dan Baszynski ve Sabolewski ile Marsilya'dan Olembe var

ÖNCE İÇERİSİ
                                Transferde taarruza geçmeye hazırlanan Trabzonspor, ilk hedefini yurt içine yönelteceği belirtilirken, yurt dışı içinde listesini oluşturuyor. Sakaryaspor'un kalecisi Martinez, Ankarasporlu Wederson, G.Birliği'nden Mehmet Çakır ile ilgilenen Bordo-Mavililer, Kayserisporlu Gökhan Ünal için şartlarını zorlayacağı, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman için de nabız yoklayacağı belirtildi.
                                SON ROTÜŞLAR
                                Samsunspor'un genç yeteneği Adnan'ı bitiren, G.Birliği Oftaş'tan Gökhan'ı da takibine alan Bordo-Mavililer, yabancı transferlerinde de arayışlarını sürdüyor. Bu yönde listesinde Danimarka'nın Kopenhag takımından Linderoth, Wısla Krakow'dan Baszynski ve Sabolewski ile Marsilya'dan Olembe bulunan Trabzonspor, yabancı transferini eldekileri çıkarttıktan sonra bitirmeyi düşünüyor.
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X