Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yalnız biri şöyle yazmış gülmekten öldüm:
    eğer sen a-league den başka bir takımın taraftarıysan ............................
    eğer fenerbahçe taraftarıysan iyi transfer vb. vb.
    evet ilk ona baktim baya guldum adam direk saymis

Yorum

• martinez konusunda sakaryanın tutumunu değiştirmemesi bizi sıkıntıya sokuyor.. kulüpte herkesin üzerinde ittifak ettiği isim olmanın dezavantaja dönüşmesi şaşırtıcı değil elbette.. ağzın açık adama bakarsan görüyorlar, inmiyorlar aşşağı..
      istedikleri rakamı hakeden bir kaleci değil..
      başka kalecilere yönelmek lazım..
      iyi bir kaleci bizi çok rahatlatacaktır..
      sol tarafa alınacak adam konusunda yazılanlara katılıyorum, kesinlikle bu mevkide adama ihtiyacımız var.. ama bu benim düşüncem..
      önemli olan hocamızın ne düşündüğü..

Yorum

• arkadaslar su nick carle haber ne kadar dogru...aa dogru haber verir genellikle...süper bir 10 numara
        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Liverpoolda Sinema-Pongolmu ne vardı forvet oynuyodu o adama noldu acaba?istesek gelir gibide
          sinama pongolle ispanyol takimi huelva ya transfer oldu liverpool dan 4 milyon € ya

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş carle fenere değil bize geldi yaa ...
            biliyorum, baya bi sinirlendim, kufur etmedim ama kufure yakin mesajlar yazdim ...
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Adam Avustralya nın Asia Cup kadrosuna alınmış.Petkovic de kadroda

Yorum

• Kimin ne dediği belli değil yaw Fenerbahçe inkar ediyor trabzonspor gizliyo birde bakmışsın ist.bşhr. bld. imza atmış.....
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Hasagic gayet iyi bi transfer olur bizim için hem T.C statüsünde hemde karşılığında Mustafa keçeliyi istiyolar süper bence kabul edilmeli....

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimin ne dediği belli değil yaw Fenerbahçe inkar ediyor trabzonspor gizliyo birde bakmışsın ist.bşhr. bld. imza atmış.....
                    İnşallah öyledirde bizde bi kütük transfer etmekten daha kurtuluruz...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• harbi bu adami taniyosan ne kotulugu var falan bizde bilmek isteriz

Yorum

• Adamların sitesinde 650.000 Euro için süper bir rakam deniyor...Bu adam iyiyse alınabilir. AMA İLLE DE LAVEZZİ derim ben...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler Petkovic de Avustralya dan gelmişti.Yanlışmıyım?
                          Evet.Ah Petkovic geri gelse ne güzel olurdu....ligdeki 5.senesini dolduruyo yakında yabancı kontenjanına da girmez

hangi akla sattıysak zaten,bence Martinezden daha çok katkısı olur....Ucuzdurda fazla istemez sivas heralde...

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            harbi bu adami taniyosan ne kotulugu var falan bizde bilmek isteriz
                            Hasan üçüncünün 10 numara giymiş hali desem yeterlimi?
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Eee nede olsa nuri nin eski başkanlığını yaptığı takımı valla ben bu nuri den korkmaya başladım aralık ta seçim varya kendini sağlama alıyo tekrar eski takımına transfer yapmaya başlıyodur belki
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan üçüncünün 10 numara giymiş hali desem yeterlimi?
                                sen avustralya da mı oturuyorsun yoksa kaç maçını izledin ???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X