Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bana ne oldu bilmiyorum! ama önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elma ağacının altında kafama armut düşmüş gibi; kendimi hissetsemde, Ziya Doğan'a rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum...

5 tane banko oynayan (kaleci,sol açık,orta saha,sağ bek ve forvet) adam alsınlar.Açık ara şampiyon olmazsak Ziya Doğan olayım...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stefanovu halilodziç getirtti benim bildiğim kadarıyla. ayrıca delgado da pek de iyi bi adam değil. şişirip satmışlar bjk ya. kaç defa izledim adamı bişey görebilmek için ama yok. anlıcanız delgado bi menejer oyunu. bjk ya iyi feslemişler.
      yok yaa delgado iyi futbolcu boşwersene sen adam bjk de oynayamıo aslında kaliteki kumaşş

Yorum

• Badaloğlu;İnşaallah dediğin gibi olur bende herşeye rağmen yeni sezona yeniden yeşertiyorum umudumu neden olmasın diyorum hele bu seneki ligi görünce hiçte zor değil bu ligde şampiyonluk yeterki nokta tarnsferler yapalım inanın şu haliyle bile birçok takımdan daha kaliteli kadromuz var bazı futbolcular hariç,iyi bir kaleci sağ ve sol bek orta saha sol açık ve kaliteli gençler ve sağlam bi yedek kulubesi Hasansız ,Keçelisiz bunlar olmayacak şeyler değil ama benim korkum ve umutsuzluğum Ziya Doğan kurulabilecek kaliteli bir kadroyu nekadar oynatacak hiç ümidim yok umarım yanılırım
        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Badaloğlu;İnşaallah dediğin gibi olur bende herşeye rağmen yeni sezona yeniden yeşertiyorum umudumu neden olmasın diyorum hele bu seneki ligi görünce hiçte zor değil bu ligde şampiyonluk yeterki nokta tarnsferler yapalım inanın şu haliyle bile birçok takımdan daha kaliteli kadromuz var bazı futbolcular hariç,iyi bir kaleci sağ ve sol bek orta saha sol açık ve kaliteli gençler ve sağlam bi yedek kulubesi Hasansız ,Keçelisiz bunlar olmayacak şeyler değil ama benim korkum ve umutsuzluğum Ziya Doğan kurulabilecek kaliteli bir kadroyu nekadar oynatacak hiç ümidim yok umarım yanılırım
          yönetimde senin dediğin mevkiilere adam arıyor ben ziyaya da güveniorum ama benim tek sıkıntım yine çok transfer yapılır die eğer yapılırsa bu senekinden hiçbir farkı olmaz gelecek sezonun

Yorum

• 1-Önlibero
            2-Sol kanat
            3-Sağbek
            4-Solbek
            5-Forvet
            6-Kaleci

Şu 6 mevkiye transferleri doğru bi şekilde yapabilirseler Seneye şampiyonluğa oynayabilecek bi kadromuz olur Oynatmak hocaya kalıyor
            En son skystar tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 20:55.

Yorum

• ne ön liberosu kardeşim ya ön liberoya felan ihtiyacımız yok ya yeter da
              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok yaa delgado iyi futbolcu boşwersene sen adam bjk de oynayamıo aslında kaliteki kumaşş
                ya dogrudur bilemiyorum yani 5 milyon avro verdiklerine göre bişeyler vardır ama ben şahsen bi kalite göremedim. neyse bjk lı futbolcuları konuşmayalım.

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1-Önlibero
                  2-Sol kanat
                  3-Sağbek
                  4-Solbek
                  5-Forvet
                  6-Kaleci

Şu 6 mevkiye transferleri doğru bi şekilde yapabilirseler Seneye şampiyonluğa oynayabilecek bi kadromuz olur Oynatmak hocaya kalıyor
                  ya kardeşim türkiyenin en iyi önliberolarından 2 tanesi bizde oraya gerek yok (hisin hayman )

Yorum

• bence ilk once forvet ve defans a basakyaerde problem yok iyi defans ve iyi forvetle sampiyon oluruk
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Hüseyinle Aymanı toplasan 1.sınıf bi önlibero etmez Türkiyede en iyilerden olması yetmiyor Bi Aureliyo bakın birde bizimkilere arada ciddi bi fark var Ondan sonra neden Fbnin 15 puan gerisindeyiz

Yorum

• ikisinden de ön libero olmaz..
                        takımın diğer unsurları iyi ise bunlardan biri oynar.. ikisinin birarada oynaması yoksunluk emaresidir.
                        ön liberonun tanımına ayman da uymaz hüseyin de..
                        bence hüseyin stoperde çok daha verimli..

Yorum

Hüseyinle Aymanı toplasan 1.sınıf bi önlibero etmez Türkiyede en iyilerden olması yetmiyor Bi Aureliyo bakın birde bizimkilere arada ciddi bi fark var Ondan sonra neden Fbnin 15 puan gerisindeyiz
                          şimdi sen bana aurelio hüsin ve hayman dan iyi mi demeye çalılısun bıeak allahını seversen amma abarttınız şu adamıda yaa şimdi aurelio fenerde war bizde onun gibi adam yok die mi 15 puan gerideyiz ya şöle komik mantıklar kurmayın yaaa

Yorum

Hüseyinle Aymanı toplasan 1.sınıf bi önlibero etmez Türkiyede en iyilerden olması yetmiyor Bi Aureliyo bakın birde bizimkilere arada ciddi bi fark var Ondan sonra neden Fbnin 15 puan gerisindeyiz
                            Bence de Hüseyin' i artık stoper düşünmek daha doğru olur. DAha iyi top kullanabilen iyi bir ön libero ihtiyaç var.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şimdi sen bana aurelio hüsin ve hayman dan iyi mi demeye çalılısun bıeak allahını seversen amma abarttınız şu adamıda yaa şimdi aurelio fenerde war bizde onun gibi adam yok die mi 15 puan gerideyiz ya şöle komik mantıklar kurmayın yaaa
                              Lafı tersinden anlamayalım lütfen tek bir mevkideki kalite farkıyla bu fark oluştu demedim ben bu sadece bi örnekti Başa dönersek Aurelionun Hüseyin ve Aymandan daha iyi olduğunu tartışmaya bile gerek duymuyorum

Yorum

• aurelio gayet iyi top da kapar, hüseyinle aymanı birbirine eklesen yapamayacakları kadar da çok top yapıp hücum destekler..

hüseyin ön libero değil.. aurelio ile karşılaştırılmasını yanlış bulurum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X