bence ali bilgin mehmet cakirdan daha faydali olur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir çiçekle baharı gördük öyle mi? Geçen yılda ne transferlerimiz vardı biliyorsunuz..Ve o kadrodan Şimekin futbol hayatını bitirdik..Marcelinhodan yararlanamadık..Musampayı sahada göremedik..Stephanov sakatlanmasın diye kafese kapattık..Brezilyada yılın futbolcusu seçilen ve üstüne kıtalar arası şampiyonluğu yakalamış takımın kaptanı olan Eller i sattık..Ve bunun üzerine gelecek 2 yabancı ile baharı görmeye başladık..Hepinizin Bahar Bayramı kutlu olsun..Geleceklerin yukarıda saydıklarımdan ne fazlalığı olacak.. Gelecek olanlar; futbola, başarıya aç olacak öylemi..(Ziyanın yeni mantalitesi..)Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
su takima su üc yabanci alinsin baska birsey istemiyorum ozaman görün bahari yazi: forvet olarak mohamed zidan orta saha olarak feinduono ve ali karimi...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu transferler yapılırsa sahaya 8 kişi çıkask bile yenerizİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu takima su üc yabanci alinsin baska birsey istemiyorum ozaman görün bahari yazi: forvet olarak mohamed zidan orta saha olarak feinduono ve ali karimi....
ben birine razıyım
Yorum
-
Mehmet Cakır 1984 Doğumlu dünkü maçta stadta bir kez daha seyrettim oyuna girince sol açık mevkisinde oynadı bir frikik az farkla auto çıktı yani özellikleri daha fazla uzaktan sert şutları var heryerde oynayabiliyor deyim yerindeyse Ali Bilgin ise 1981 doğumlu 26 yaşında sag açıkta oynuyor ve üç istanbul ezik takımı onu alıpta tarihin karanlıklarına atmak için gün sayıyor yani çok pahalıya patlar diye düşünüyorum biliyorsun Mehmet Cakırıda Beşiktaş istiyor onları bir şekilde ekarte ederiz diye düşünüyorum........İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ali bilgin mehmet cakirdan daha faydali olur...
ALİ ye kötü futbolcu demiyoum maçlarında çok begendim ama biraz agır yani çok koşmuyor......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ofans+ofans+ofans....Mantaliteye ters kardeşim..4-3 yendiğimiz Denizli maçı sonrası demeç...Ziya Doğan:Forvet defansa yardım etmiyor.(Umut tek forvetti ve 3 gol attı..)İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu takima su üc yabanci alinsin baska birsey istemiyorum ozaman görün bahari yazi: forvet olarak mohamed zidan orta saha olarak feinduono ve ali karimi....Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
o zaman bizde defans a yardim edenlerinden alirikİlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleofans+ofans+ofans....Mantaliteye ters kardeşim..4-3 yendiğimiz Denizli maçı sonrası demeç...Ziya Doğan:Forvet defansa yardım etmiyor.(Umut tek forvetti ve 3 gol attı..)Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
bu saydiklarim alinabilecek türde oyuncu...ali karimi'nin sözlesmesi bitti ve su an bosta yani bedavaya alabiliriz bu bir....ikincisi zidan'in takimi mainz ligden düsüyor en fazla ama en fazla 4milyon verip alabiliriz....üncüncüsü feinduono biraz zor olabilir ama oda alinabilir bence..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
haklisin ikisininde istanbul ezikleri pesinde...e ozamanda bize benim bastan beri favorim olan ve en sevdigim oyunculardan IBRAHIM AKIN'I almak düsüyor...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Cakır 1984 Doğumlu dünkü maçta stadta bir kez daha seyrettim oyuna girince sol açık mevkisinde oynadı bir frikik az farkla auto çıktı yani özellikleri daha fazla uzaktan sert şutları var heryerde oynayabiliyor deyim yerindeyse Ali Bilgin ise 1981 doğumlu 26 yaşında sag açıkta oynuyor ve üç istanbul ezik takımı onu alıpta tarihin karanlıklarına atmak için gün sayıyor yani çok pahalıya patlar diye düşünüyorum biliyorsun Mehmet Cakırıda Beşiktaş istiyor onları bir şekilde ekarte ederiz diye düşünüyorum........
ALİ ye kötü futbolcu demiyoum maçlarında çok begendim ama biraz agır yani çok koşmuyor......"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Ali karimi yi çok izledim..Nefis pasları var..Hızlı forvettin işini çok kolaylaştırıyor..Defans yönü zayıf..Ofans oynayacak bir takıma her zaman lazım..Zidan:Kanattan gelip çok hızlı yay üzerine iniyor..Ali karimi ile oynasa en az 25 gol atar..Çünkü çok hızlı..Hennry gibi bir şey yani..fiendiono:1 maçını izledim ve o maçta rakip sağ tarafı kalbura cevirdi..Bunlar olsa çok iyi olur ama bunları oynatacak hocada lazım..Bu saydığın futbolcular oldumu takımda tandem oynayacak 4 lü savunma lazım..ön liberosuz yani..iki stoper değişmeli ön libero olacak..kısaca defans kurgusu 4 lü ve ön liberosuz olacak..o da hocanınm işine gelmez..Özellikle ali karimi varsa takımda ön libero kesinlikle olmamalı..çünkü hareket alanı kısıtlanır o zaman..yani ön liberonun yerinde oynuyor ve ofans ağırlıklı bir kişi..İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saydiklarim alinabilecek türde oyuncu...ali karimi'nin sözlesmesi bitti ve su an bosta yani bedavaya alabiliriz bu bir....ikincisi zidan'in takimi mainz ligden düsüyor en fazla ama en fazla 4milyon verip alabiliriz....üncüncüsü feinduono biraz zor olabilir ama oda alinabilir bence...Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum