İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğru değildir bu bence..İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon TV Z.D nin türkiyede istediği üç ismi yönetime sunduğunu söyledi..
mehmet topuz(kayseri), ilhan(erciyes), engin(gençlerbirliği)BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransferin basına özkan sümeri getirmek lazım benceeee
öyle deme ziya gittiği takımda transferi kendi yapar. hatta kendi transfer etmediklerininde takımla ilişiğini keser.
ah ulan ziya ah içim nasıl yanıyo bir bilsen.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Arkadaşlar Bu 6 Yöneticinin istifasının ardından ki bu altı isim de ziya doğana destek veren üyelerdir 3 ü başkan yardımcısıydı bundan sonra muhtemelen ziya istifa kararı alacak yani birazcık adamsa istifa etmesi gerekir ki bu olay Hacıosmanoğlunun elini güçlendirecektir Hacıosmanoğlu herne kadar bazı yanlış açıklamalar yapmış olsada yönetimde özveriyle çalışan birisi izlenimi uyandırdı bende bu arada Mehmet Çakır ve Engin Baytar çok kaliteli ve genç futbolculardır ziya kalsada gitsede ki inşallah gidecek çok faydalı olacaktır gelecek adına alınmaları.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
gercekten iyi futbolcu. ama onu alacak yönetim yok ortada. alman liginin en iyi forvetlerinden biri. insallah yöneticiler uyanirda transferleri bitirir. yoksa seneye yine yine hüsranİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim yandigim Zidan'dir...Almanyadan UEFA'ya bile giremeyen Hannover 96 adami alacak bizimkiler niye hic girisimde bulunmuyor...böyle bir topcuyu kacirdigimiza pisman olacagiz...buraya gelse acik ara gol krali olur bence...adam Hannovere gidiyorsa bize ucarak gelir...seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Mehmet Topuz transferin en önemli ismi olur. Bize bırakacaklarını sanmıyorum.
Yabancı transferinde ülke içinden bir isim sürpriz transfer edilebilir gibime geliyor
Talip olunan İlhan Özbay sağ kanat oyuncusu. Mehmet Topuz yine sağ taraf. Samsunlu Adnan, Musa, İlhan, Gökdeniz, Yattara, Ufukhan, daha belki unuttuğum gençler...
Sağ tarafa bu kadar oyuncu yığmanın alemi nedir?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sinan Umut'tan daha iyi bir topcu.İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gerçekten bu sinanın bizde top oynayabileceğini düşünen bi teknik kadromuz mu var bizim.ya adam basiretsiz beceriksizin teki.her gittiği takım küme mücadelesi veriyo yada küme düşüyo.tabi bunda sinanın katkısı çok büyük çünkü gol kaçırma rekoru kırıryo adam
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Topuz transferin en önemli ismi olur. Bize bırakacaklarını sanmıyorum.
Yabancı transferinde ülke içinden bir isim sürpriz transfer edilebilir gibime geliyor
Talip olunan İlhan Özbay sağ kanat oyuncusu. Mehmet Topuz yine sağ taraf. Samsunlu Adnan, Musa, İlhan, Gökdeniz, Yattara, Ufukhan, daha belki unuttuğum gençler...
Sağ tarafa bu kadar oyuncu yığmanın alemi nedir?
Abi İlhan sol kanat oyuncusu sol açık sene sonu sözleşmesi bitiyor devre arasında beşiktaş anlaştı denildi tigana begenmiş ama ben bir türlü ısınamadım İlhana2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
iyi topçu olsa senede 10 golü geçtiği bir sezon olur şöyle ahlaksız futbolcularla Umutu karşılaştırmayın yahu bir bakın bu sinan ne yapmış bu zamana kadar beşiktaş sinanla beraber iki oyuncu daha verdi Serdar Kurtuluşu almak için lütfen biraz daha sag duyuİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Umut'tan daha iyi bir topcu.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Baba sen ne yaptın yahu bence bir elini yüzünü yıka gel Mehmet Eren mi dedin yahu anlayamadın yaşı geçmiş istersen Kürşatı da alalımİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleK.Erciyesde Mehmet Eren diye bir topcu var cok begeniyorum. Ucuz fiata alinabilinir.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum