Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok Hasagiç yok Martinez....geçiniz...Alalım ya Orkunu ya da Ankaraspordan Hakan'ı olsun bitsin.Yabancı geldi mi Tolga onu 1.kaleci görecek motive olamayacak.Bu adamlar gelirse iyi olursam kesin oynarım diyecek bu kadar basit.Hakan ile Orkun'un da Hasagiçten bir eksiği olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koskoca real madrid kalesini 19-20 yaşlarındayken casillasa teslim etti biz hala tolganın yerine adam almaya uğraşıyoruz.
      Ne güzel dediniz. Tolga kendine güvense, biz de ona güvensek çok çok iyi performans gösterecek. Martinez'in ve Hasagiç'in kurtardıklarını görüyoruz, Tolga'nın ise kurtaramadıklarını. Karşılaştırırsak Tolga'nın onlardan eksiği yok, belki de daha iyi. En azından Hasagiç kadar cezâ almıyor.

İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve ek.
      Hüseyin.
      Hüseyin bu takımın en değişmez adamıdır.
      Ayman'ı beğenip de onu nasıl kötü görebiliyorsunuz hiç anlamıyorum!
      Hüseyin gidince değerini anlayacağız ama iş işten geçmiş olacak. Eskiden sol açıkta Erman Özgür ve Eul Yong Lee oynamıştı. İkisi de göze batmazdı ama oynadıkları dönemde sol kanatla ilgili yakınmamız yok denecek kadar azdı. Hüseyin de böyle bir oyuncu.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Sen o 3 Gineliyi al ondan sonra en az 5-6 mac o 3 Futbolcuyu Afrika Kupasina yolla ne anladim ben bundan.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen o 3 Gineliyi al ondan sonra en az 5-6 mac o 3 Futbolcuyu Afrika Kupasina yolla ne anladim ben bundan.
          yattara hiç bi zaman milli takım nedeniyle Afrikaya gitmediki Afrika kupası yazın oluyo zaten olsa olsa en fazla 2-3 maç için olur

Yorum

• 2004 de gitti 1 Ay yoktu Hazirlik Kampi felan.

Informationen rund um Guinea aus der Saison 2003/2004. News, die nächsten Spiele und die letzten Begegnungen von Guinea sowie die zuletzt eingesetzen Spieler
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok Hasagiç yok Martinez....geçiniz...Alalım ya Orkunu ya da Ankaraspordan Hakan'ı olsun bitsin.Yabancı geldi mi Tolga onu 1.kaleci görecek motive olamayacak.Bu adamlar gelirse iyi olursam kesin oynarım diyecek bu kadar basit.Hakan ile Orkun'un da Hasagiçten bir eksiği olduğunu sanmıyorum.
              Anlatamıyoruz ki !

Feindouno golcü değil bize öncelikle golcü bi oyuncu lazım daha çok ortasahada hücuma yönelik bi oyuncu hem sağda hem solda oynayabiliyo fakat gerçek bi sol kanat oyuncusuda değil esasında, mevkisi belli olmayan bi oyuncu Bütün bunlar iyi oyuncu olmadığı anlamına gelmez yanlış anlaşılmasın

Tam olarak bi sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bizim, tıpkı Espanyollu Riera gibi bu oyuncuyu alabilmemiz için imkanları birazcık zorlamak lazım

Devam eden maçta Feindouno güzel bi gol attı "Feindounodan Trabzonspora Mesaj"şeklinde bi manşet düşünülebilir
              En son champions tarafından düzenlendi; 19.05.2007, 23:20.

Yorum

• Feindouno çok acaip bir gol attı
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• hadeadi yaw az önce o maçı izliodum ribery de güzel oynuyo.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• -----------------------------------Tolga----------------------------------

Mahdavikia----------------Risp------------Emre------------------Wederson

----------------------------------Hüseyin---------------------------------

---------------Feindouno-----------------Yabanci Önlibero-----------------

---------Yattara--------------------------------------Gökdeniz------------

-------------------------------Mohamed Zidan-----------------------------

Hücumda 3-4-2-1
                    Defansta 4-3-2-1

Yedekler: Umut Bulut
                    Ayman Abdelaziz
                    Musa Büyük
                    Cagdas Atan
                    Celalettin
                    Hasan
                    Ali Güzeldal

Gidecekler:

Stepanov 6-8 milyon Euro
                    Jefferson 1 milyon Euro ( kiralik benim secimim )
                    Ömer Riza 750 bin Euro
                    Ersen Martin 1,5 milyon Euro
                    Musampa 2 milyon Euro veya kiralik
                    Mustafa Keceli 300 bin Euro
                    Tomas Jun 2 Milyon Euro veya kiralik

En az 10 milyon Euro gelir.

Gelecekler:

Wederson 1,5 milyon Euro
                    Yabanci Önlibero 3 milyon euro
                    Emre Güngör 1 milyon Euro veya Kyrgiakos 4-5 milyon Euro
                    Mohamed Zidan 4 milyon Euro veya Sota
                    Feindouno 3 milyon Euro veya Ali Karimi
                    Mahdavikia serbest

Burda da en az 10 Milyon Euro gider.

Yurticindende en az iki futbolcu aldik mi, tamamdir.

Hickimse transferler imkansiz demesin. Alternatiflerde hazir. Yani, Gelir-gider=0
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Şu anki mevcut kadroya ve basında(yalan yada değil farketmez) yer alan isimlerden çıkabilecek 11

Tolga
                      Adnan---Emre---Risp---Olembe
                      Yattara---Pascal---Hüseyin---Gökdeniz
                      Umut---Fall

pek de iyi bir kadro sayılmaz açıkçası
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• bende yabanci kaleciden yana değilim.. hakan veya orkun olabilir hatta onları geçtim volkan bile olabilir bence tolga ile volkan arasında ii çekişme olur benim seçimim volkan
                        Zuğaşİ BerepE

Yorum

• ey gidi trabzon, acınacak haldesin.

ya millet harbi acıyorum halimize. trabzonspor ucuz, kaliteli ve genç oyuncu alacaz diyor.biz de pascal falan hayal kuruyoruz. pascal öle ucuz bi adam değil. fransa ligi size küçük görünmesin oyuncular çok pahalıdır fransa liginde, bu biiir. ikincisi bu fall mıdır nedir.daha iyisi olmalı bence.yoksa holosko veya umuttan fazlası nedir bu adamın. umutun ank.daki goolerine bakarsanız on milyon dolarlık topçu dersiniz ama değil.bu iş böle olmaz.benden sölemesi.ayrıca ben bu yönetimin bu takıma doğru dürüst trasfer yapacak basirette olmadığını düşünüyorum.ziyayı siz biliorsunuz....
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• kaleci
                            tayfun erdinç syepanov(risp) wederson

yattara hüseyin mehmet nas Yabancı

gökdeniz

umut
                            Gençlerden mehmet nas'ın sözleşmesi bitiyor.Çok yetenekli,

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              -----------------------------------Tolga----------------------------------

Mahdavikia----------------Risp------------Emre------------------Wederson

----------------------------------Hüseyin---------------------------------

---------------Feindouno-----------------Yabanci Önlibero-----------------

---------Yattara--------------------------------------Gökdeniz------------

-------------------------------Mohamed Zidan-----------------------------

Hücumda 3-4-2-1
                              Defansta 4-3-2-1

Yedekler: Umut Bulut
                              Ayman Abdelaziz
                              Musa Büyük
                              Cagdas Atan
                              Celalettin
                              Hasan
                              Ali Güzeldal

Gidecekler:

Stepanov 6-8 milyon Euro
                              Jefferson 1 milyon Euro ( kiralik benim secimim )
                              Ömer Riza 750 bin Euro
                              Ersen Martin 1,5 milyon Euro
                              Musampa 2 milyon Euro veya kiralik
                              Mustafa Keceli 300 bin Euro
                              Tomas Jun 2 Milyon Euro veya kiralik

En az 10 milyon Euro gelir.

Gelecekler:

Wederson 1,5 milyon Euro
                              Yabanci Önlibero 3 milyon euro
                              Emre Güngör 1 milyon Euro veya Kyrgiakos 4-5 milyon Euro
                              Mohamed Zidan 4 milyon Euro veya Sota
                              Feindouno 3 milyon Euro veya Ali Karimi
                              Mahdavikia serbest

Burda da en az 10 Milyon Euro gider.

Yurticindende en az iki futbolcu aldik mi, tamamdir.

Hickimse transferler imkansiz demesin. Alternatiflerde hazir. Yani, Gelir-gider=0

bu çok iyi oldu kardeş.Uğraşlarına değer inşallah.Fakat koskoca bir "ACABA" var olumu diye.
                              iskefiyeli

Yorum

• İlk olarak egeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu çok iyi oldu kardeş.Uğraşlarına değer inşallah.Fakat koskoca bir "ACABA" var olumu diye.
                                sen nasıl stepanovu satmayı dusunursun
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X