Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya şu takıma acil bi sağ bek lazım ya orası yol geçen hanı gibi herkes elini kolunu sallaya sallaya geçio mubarek

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      wallahi fenerde oynaması beni ilgilendirmiyor..
      serkan bek değil ki!!!
      serkan ön libero..
      fenerde bile defalarca kesilip yerinde önder turacı oynatıldı sağ bekte..

sağ beke ilaç diye ön libero alınır mı???
      Abi haklısın ben genelleme yapmadım yani herkes senin gibi futbol açısından bakmıyor olaya Ersun Yanalın Gençlerbirliğinde daha 20 yaşında iken oynamaya başladı Serkan orta sahanın sagında oynadı veya 4-4-2 in ortasında ama büyük takımlarda bu işleri biraz daha yetenekli futbolcular yaptığından Fenerde ( Büyük takım değil büyütülmüş takım )2 yıl Daum zamanında sag bek olarak oynadı bu yıl zico ile ilk yarı avrupa maçı sonrası kırmızı görmüştü yıldızı barışmadı ama ikinci yarı seninde dediğin gibi önderle değişmeli oynadılar orada mesela son maçta sag açıkta oynadı bayağı iyiydi esasında anlatmak istediğim şu sadece fenerden geldiği için değil ki transfer kesinleştiğine dair hiçbir şeyde yok daha eleştirmeyelim cagdaşta istanbuldan geldi ama çok yakışıyor takıma serkanında böyle olacağını düşünüyorum bir akyel olmayacaktır yaşı da çok gençtir daha.

Bakalım hayırlısı........
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.05.2007, 21:01.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• giresunspordan emre bu sene al giresunsporda bir sene kiralık oynasın.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• acaba biz jun la djokaj ı gönderebilecekmiyiz merak ediorummm ????

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            giresunspordan emre bu sene al giresunsporda bir sene kiralık oynasın.
            çok haklı ve doğru bir tesbit kutlarım......

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              acaba biz jun la djokaj ı gönderebilecekmiyiz merak ediorummm ????
              ne göndermesi biz onlarla intertota da oynayacaz

Yorum

• Draman'a Rus kancası

Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki Ganalı ortasaha oyuncusu için Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı başkent ekibine başvurdu. İki kulüp arasında bu transfer için karşılıklı görüşmelerin başladığı bildirilirken, Cavcav'ın Draman'ın için Rus ekibinden 5 milyon dolar bonservis ücreti istediği öğrenildi.
                23.05.2007
                Kaynak : DHA

Dünya kupasında bu çoçuk Gana milli takımında oynarken çok begenmiştim cavcav nasıl aldı diyede çok şaşırmıştım geçen hafta canlı izledim çok iyiydi arı gibiydi sag açıkta zannedersem yaşı da 20 bu cavcav işi biliyor yeni bir Geremi geliyor bence............

Bizimkilerde Kostaki rikanın forveti 35 lik Wanchopen peşindeydiler o zaman şimdi yine aynı.........
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.05.2007, 21:15.

Yorum

• İlk olarak 14cell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne göndermesi biz onlarla intertota da oynayacaz
                  eeee kaç tane yabancı olacak takımda sorması ayıp

Yorum

acaba biz jun la djokaj ı gönderebilecekmiyiz merak ediorummm ????
                    Jun kiralık gidiyo
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

eeee kaç tane yabancı olacak takımda sorması ayıp
                      bizim takımda oynayan yabancı varmı ki...musampa gidici..jefff nerde bilen yok..step gitmek istiyor...kala kala biz onlara kalacaz gibi

Yorum

• peki arkadaslar yabancilarmiz cok olupta lige baslarsak nolur???

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki arkadaslar yabancilarmiz cok olupta lige baslarsak nolur???
                          ya bildiğim kadarıyla ne kadar olursa olsun ilk 18 e 6 tanesini alabilion yani olmasına bi engel yok ama en fazla bi maça 6 tane götürülüooo

Yorum

• [quote=trabzonkolik61;805589]peki arkadaslar yabancilarmiz cok olupta lige baslarsak nolur???[/quotene

ne fazlası biz daha 6 yı tamamlıyamıyoruz ki fazla olsun aldıgımızı kiralıyoz baskasına mı calşıoz ne

Yorum

• Hey Allah'ım hala kapasitesi sınırlı şampiyonluk yarışında bize katkı yapamayacak 2-3 maç kurtaramıycak,sadece açık kapatıp idare edecek türk oyuncular peşindeyiz , 3 veya 4 tane transfer yapacağız diyolar bunlardan biri Adnan ikincisi Serkan öylemi vay halimize , hala ısrarla söylüyorum yetenekli türk futbolcusu yok diyicek kadar az olanlar kapılmış zaten en iyisinide göndermişiz, Trabzonspor yönetimi iyi yabancı almadıktan sonra Serkan Balcı değil feriştahı gelse şampiyonluk hayal kimse Serkan'ı övmesin lütfen şu kötü fenerde 11 'e giremeyen topçu bizi kurtarıcak öylemi hiç bir faydası olmaz çok iyi koşar Trabzonspor atletizm kulubü değildir inşallah alınmaz.
                              DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hey Allah'ım hala kapasitesi sınırlı şampiyonluk yarışında bize katkı yapamayacak 2-3 maç kurtaramıycak,sadece açık kapatıp idare edecek türk oyuncular peşindeyiz , 3 veya 4 tane transfer yapacağız diyolar bunlardan biri Adnan ikincisi Serkan öylemi vay halimize , hala ısrarla söylüyorum yetenekli türk futbolcusu yok diyicek kadar az olanlar kapılmış zaten en iyisinide göndermişiz, Trabzonspor yönetimi iyi yabancı almadıktan sonra Serkan Balcı değil feriştahı gelse şampiyonluk hayal kimse Serkan'ı övmesin lütfen şu kötü fenerde 11 'e giremeyen topçu bizi kurtarıcak öylemi hiç bir faydası olmaz çok iyi koşar Trabzonspor atletizm kulubü değildir inşallah alınmaz.
                                Ben bu forumda şunu tecrübe ettim kimsenin üzerinde anlaşabildiği bir futbolcu yok yani biz buradan kızıyoruz ama bazılarına kendimiz oralarda olsak herhalde bir futbolcuyu aynı bunlar gibi iki ayda transfer ederiz serkanın fenerde oynayamaması fenerin cenabetliğidir aynısı servet de de oldu adam sivasta milli formayı bırakmadı bugün fenere gidecek gençler mesela Ali Bilgin Mehmet Cakır Engin Baytar ..........aynı talihi yaşayacaklar sırun tamamen fener olduğunu düşünüyorum ama dediğin çok doğru biri sol açık biride tekke gelmezse forvete iki kailetili yabancı şart......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X