Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haklisin ikisininde istanbul ezikleri pesinde...e ozamanda bize benim bastan beri favorim olan ve en sevdigim oyunculardan IBRAHIM AKIN'I almak düsüyor...
    Beşiktaş ibrahim Akını vermez artık çüngü Tigana gitti İbrahim akın açısından sorunda bitti birde İbrahim Akın yeteneklerinin yanında çok bencil bir futbolcu ailton zamanında çok kez tartışmışlardı sahada.

Bu arada bizim de transfer gündemimizde olan Gençlerbirliğinin 1983 doğumlu futbolcusu Engin Baytar hakkındaki görüşlerim: çok yetenekli olmasının yanısıra bayağı bencil ve hırçın her topun kendisinde olmasını istiyor kendisine pas vermeyenle dalaşıyor ama futbolculuğuna gelirsek tribünlerin sesi olarakta sordum sürekli izleyen arkadaşlara çok iyi dediler zaten bayağı iyi oynadı ama dediğim gibi egoistlik üst düzeyde.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Takım oyunu oynamayan Ronaldinho bile olsa Trabzonspor'da görmek istemem
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon'da ilk hedef Emre

Bu sezon son umudu olan UEFA kupasını da Beşiktaş' ın Ankaraspor'u yenmesi, Galatasaray' ında Fenerbahçe' ye yenilmesi ile resmen bitiren Trabzonspor' da İnter Toto hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Lige şampiyonluk parolası ile giren ardından yaşanan puan kayıpları ile önce şampiyonlar ligi hedefinden, sonra da Fortis Türkiye Kupası' ndan olan Trabzonspor, UEFA kupasına katılma hayallerinede veda etti. UEFA kupasına katılabilmesi için Beşiktaş' ın ligde dördüncü Galatasaray' ın da ikinci olmasını bekleyen bordo - mavililer, Beşiktaş'ın Ankaraspor'u 2-1 mağlup etmesi, Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ı 2-1 ile geçmsenin ardından ligin bitimine 1 hafta kala hayallerine veda etti. Ligde 4. sırada bulunan Trabzonspor, kalan maçlarda yerini koruduğu taktirde İnter Toto kupasına gidecek. UEFA kupası şansının yitirilmesi camiada büyük üzüntü yaşanırken, tüm planlarını bu kupaya katılmak üzerine kuran Teknik Direktör Ziya Doğan' ın bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği ise merakla bekleniyor.

TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

Gelecek sezon için iskelet kadroyu bozmadan, 3-4 kaliteli ismi takviye yapmayı düşünen Trabzonspor'da transfer listesi hazırlandı. Teknik Direktör Ziya Doğan ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu' nun üzerlerinde anlaştığı isimler Başkan Nuri Albayrak' a sunuldu. Başkan Albayrak'ın da onayını alan transfer listesi için çalışmaların en kısa zamanda başlayacağı belirtildi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, "Bu sezon sakatlıklar olmasa çok daha farklı yerde olurduk. Gelecek sezonda bu bilinçle hareket ederek, iskelet kadroyu bozmadan 3 veya 4 tane kaliteli ismi takıma katmaya çalışacağız. Bunların yanında bir iki genç ismide takviye yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Trabzonspor'un transfer listesi için ismi geçen adaylar arasında Çaykur Rizespor'dan Serhat, Ankaragücü'nden Emre ilk sıralarda yer alıyor.
        20.05.2007
        Kaynak : DHA

Arkadaşlar bunlar bu sayfaları mı okuyorlar bilmiyorum ama Rizespordan Serhat ve Ankaragücünden emrenin alınmasını çok istiyorum ikiside çok iyi oyuncular ama bu ikisinin alınması Stephanov ve Hüseyinin satılacağına işarettir.

Hayırlısı olsun............

Yorum

• Wederson Da Silva Medeiros

Doğum Tarihi:22.07.1981

Doğum Yeri:GOYTACAZES

Uyruğu: (Brezilya)

Pozisyonefans

Son Kulübü:Ankaraspor

Kontrat Başlangıç Tarihi: 20.07.2004

Kontrat Bitiş Tarihi: 30.07.2008

Arkadaşlar Wederson Ankarasporun dünkü Beşiktaş maçındada oyuna ikinci yarı girdi onun yerinde Aykut Kocaman 3 maçtır Fırat Akkoyunu oynatıyor sözleşmesi 2008 senesinde bitecek olan Wedersonu istanbul ezikleri kapmadan almamız lazım 3 yıldır Türkiyede olan Wederson sol bek zaman zaman da sol açık oynamasına ragmen 20 gol atmış sol kanada ilaç olacaktır.
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 13:32.

Yorum

• hüseyin ve stepanov iyi paraya satilip onlarin yerine emre ve serhati aldikmi bir sürü para artiyor...bu paraylada dedigim gibi feinduono ve zidani alabiliriz...karimi zaten bedava...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

hüseyin ve stepanov iyi paraya satilip onlarin yerine emre ve serhati aldikmi bir sürü para artiyor...bu paraylada dedigim gibi feinduono ve zidani alabiliriz...karimi zaten bedava...
              Bu forumu yönetim okusa bari..iyi tüyolar veriliyor ama nerede..
              Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu forumu yönetim okusa bari..iyi tüyolar veriliyor ama nerede..
                ah biri sesimizi duysa...en cok zidana yaniyorum ben...adam gidecek elden 3milyona...böyle bir futbolcuyla bu fiyata nasil ilgilenmiyoruz anlamak mümkün degil...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

ah biri sesimizi duysa...en cok zidana yaniyorum ben...adam gidecek elden 3milyona...böyle bir futbolcuyla bu fiyata nasil ilgilenmiyoruz anlamak mümkün degil...
                  Üsteki bir yazımda bir çiçekle bahar görmeyin diye yazmıştım..Ama işin içine zidan alikarimi fiendiono girdimi bizim için yaz olur tabiki de şu anki pozisyonda onu beklemiyorum..nedeninide yazdım. hocaya ters böyle işler..bize güreşçi lazım..bol bol defans lazım ..ofans neyimize ki...
                  Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Transfer Listesi

1.Fehmi Emre Güngör

2.Wederson

3.Serhat Akyüz ve Adnan Güngör

4.Mehmet Cakır ve Ali Bilgin

5.Martinez veya Hakan Arıkan

6.Pascal Feindouno veya John Utaka

7.Linderoth(Ziyanın arayıpta bulamayacağı tipten bir futbolcu)

9 transfer yapılmalı 2 si kesin yabancı olmalı Milan Hüseyin ve Ersen Martin satılıp onlardan gelecek paraya bu kadro çok rahat kurulur.....
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 13:49.

Yorum

• şöle TS nin maçalrıda herkesin zevk aldığı futbol kalitesi üst düzeyde olsa ne olur bu ne zaman gerçekleşecek acaba. 96 yı hatırlıyom da fb ye yenilmemize rağman nasıl ezmişitik. vanspor a yenilmemize rağmen nasıl top oynamıştık kaç topumuz klaeciden direkten dönmüştü.
                      ondan sonra top oynamadık. özlüyorum o günleri.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• 5 milyon $ transfer bütçesiyse o yabancı futbolcuların ne serbestini alabiliriz ve de bonservislisini
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          5 milyon $ transfer bütçesiyse o yabancı futbolcuların ne serbestini alabiliriz ve de bonservislisini
                          o kadarmı bütçe ayırmışlar? hiç ayırmasalarmış bu kadarcık parayı sıradan anadolu kulüpleride harcıyor transfer için , şampiyon olmak istiyorsak büyük oynamalıyız

Yorum

• 5 milyon $ gibi bir laf geçmişti, ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı.

Sayitoğlu'nun dediği "Takım içi dengeleri gözeteceğiz" ve "Marcelinho'yu aldık ama onun bonservisini başkanımız ödemişti (2,25 milyon €) lafları ve şu andaki borç stoku bu miktarı öpüp de başımıza koydurtacak noktaya getiriyor. Bu hale getirenler utansın.

Herşey tabiki para ile olmuyor, başarılı bir transfer politikası ile takım kuvvetlendirilebilinir. Ne var ki fiyat/performans hesabı gözetilerek keçi boynuzu arkadaşlarla yolları ayırmak da gerek

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o kadarmı bütçe ayırmışlar? hiç ayırmasalarmış bu kadarcık parayı sıradan anadolu kulüpleride harcıyor transfer için , şampiyon olmak istiyorsak büyük oynamalıyız
                              bu yönetim ve ziyan gitsin, bunların yapacağı hiçbir transferi istemiyorum, bunların yaptığı transferler yapacaklarının teminatı olup,klübü ,borç batağına sokup, 2.yarının lideri olmakla övünmekten başkaa bir şey getirmez
                              En son DURAS tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 15:23. Sebep: düzeltme

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5 milyon $ gibi bir laf geçmişti, ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı.

Sayitoğlu'nun dediği "Takım içi dengeleri gözeteceğiz" ve "Marcelinho'yu aldık ama onun bonservisini başkanımız ödemişti (2,25 milyon €) lafları ve şu andaki borç stoku bu miktarı öpüp de başımıza koydurtacak noktaya getiriyor. Bu hale getirenler utansın.

Herşey tabiki para ile olmuyor, başarılı bir transfer politikası ile takım kuvvetlendirilebilinir. Ne var ki fiyat/performans hesabı gözetilerek keçi boynuzu arkadaşlarla yolları ayırmak da gerek
                                bu işaretliğim yer çok önemli fazla lüksümüz olduğunu sanmıyorum. mesela Hüseyin bu takımdan iyi para alıyor tek yönlü oyuncu o paraya çok güzel oyuncular olabilir. yine ayman. ben kaliteli önlibero istiyorum oyunun her yönüne katkı sağlayabilecek hatta bu çerçevede fiyat/performans ilişkisinde yattara bile gözden çıkarılabilir.
                                bunlar düşünülerek takım sıradanlaşmadan yapılmalıdır.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X