rüştü ile geçtiğimiz sene anlaşılmıştı lakin eşi hanımefendi trabzonu yaşanabilir bir yer bulmadığı için cazip teklifi üzülerek geri çevirmişti milli kaleci..
bir de tabii yüzüncü yılda kadroda olmayı tercih etme durumundayım demişti..
şimdi pişman olduğunu ifade etmiş ve aynı teklifin aynı şartların cari olup olmadığını sormuş..
cordoba ile anlaşıldığını biliyoruz..
rüştüyü tercih etmek durumunda bir yabancı daha (kontenjan) açığa çıkacak demektir.. karar başkanın hocanın.. ama güzel gelişmeler bana göre.. bir kaç tanesiyle anlaşın da keşke, tercih yapın..
iyi bir kalecimiz olmadı çok uzun zamandır.. bu sezon bu işi çözersek rahat ederiz diye düşünüyorum..
forvete fatih tekke gelir, altı da yabancı alınırsa cidden güçlü güvenilir bir kadro oluşturulmuş olur.. geriye kalıyor hoca meselesi..
e onu da desert halletmeli artık ama..
az kaldı alacam kellesini..
fatih tekke gelirse ziya ya rağmen şampiyonluğa oynar takım..
adam özel bi adam..trabzon şehrine vereceği ekstra heyecan da ortada.
dediğin gibi kurulursa kadro ucuna fatih eklenmek kaydı ile ziya kalsa da şampiyonluğa oynar.
çünkü kilit açma özelliği fatihte fazlaca mevcut.
adam komple futbolcu. çalım şut top saklama, kafa topları, ara pasları, verkaçlar.
yok yok adamda..
bu tarz bi adam avrupa büyüklerinin alt yapısından çıksa fiyatı 30m larda gezer...
şu transferle olsun birde fatih tekke gelsin o zaman ziyadoğan görevde kalsada bişi olmaz. bu kadro ziyadoğana rağmen başarılı olur. kaldıki fatih tekkenin olduğu yerde kimse ziyayı takmaz. öle 8 kişi defansta yapamaz.
Tekke gitmek istiyordu gitti, gördü hevesini aldı. Trabzon'dan uzaklaşıp biraz hava aldı, kendine geldi..artık gelebilir tabi,,kiralık da gelse farketmez...burda kendini çok daha iyi gösterir ve bu sefer daha iyi bir takıma gider isterse..bizi şampiyon yapsın da...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
her sezon sonunda bunlar gibi ne haberler çıkıyor. ben artık inanmıyorum. resmi sitede görecem yada söylediğinde yanılma payı az olan kişilerden duyacamki inanayım.
biz neler görmedikki. adamı alıp Trabzona getirip tekrar geri göndermeleride gördük.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
bence gercek bu haber cunku haberler de fener 23 yasindaki oftasin kalecisni almis bu demek dirki rustu 3 kaleci olmayi ismemistir onun icin gitmisit r bu arda fener de kalecedine bol ne war
abi senin kaynak sağlam de mi..sen yanılmazsın gerçi ya...
Haberin kaynağı Oftaşspor'un kalecisi. Rüştü Trabzonspor'la anlaştığı için 3. kaleci olarak Fenerbahçe beni istiyor dedi. Umarım gerçekleşir. Rüştü 40 yaşına kadar da oynar. Kalecinizin tecrübeli olması çok önemli. E birde Türk daha ne olsun.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Konularla ilgili görüştüğümüz Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sayitoğlu, haberlerin doğru olmadığını vurgularken, "Bu haberleri ortalığı karıştırmak için yapıyorlar" diye konuştu.
Haberin kaynağı Oftaşspor'un kalecisi. Rüştü Trabzonspor'la anlaştığı için 3. kaleci olarak Fenerbahçe beni istiyor dedi. Umarım gerçekleşir. Rüştü 40 yaşına kadar da oynar. Kalecinizin tecrübeli olması çok önemli. E birde Türk daha ne olsun.
ne olacak gerisi ballı kaymak..inşallah bakalım
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum