herkes kadro kuruyor. benim istediğim kadro da bu.
Hasagiç(tolga)
musa(tayfun) risp stepanov m.ocak
yattara hüseyin(ayman) ceyhun wederson
umut(gökdeniz) ersen
ceyhundan daha iyi bir ortasaha alınırsa iyi olur.(ben bu adamın sene içinde problem olacağına inanıyorum) forvete de bir takviye daha yapılmalı. keçeli, celaleddin, ömer rıza, ferhat, jefferson derhal süresiz kadro dışı bırakılıp kendilerine kulüp bulmaları söylenmeli. tabi bütün bu isteklerimden önce Ziya doğan gitsin isterim. Yoksa dünyanın en iyi takımı ol, ziyayla işin zor. İleri değil geri gidersin...
Hasagiç(tolga)
musa(tayfun) risp stepanov m.ocak
yattara hüseyin(ayman) ceyhun wederson
umut(gökdeniz) ersen
ceyhundan daha iyi bir ortasaha alınırsa iyi olur.(ben bu adamın sene içinde problem olacağına inanıyorum) forvete de bir takviye daha yapılmalı. keçeli, celaleddin, ömer rıza, ferhat, jefferson derhal süresiz kadro dışı bırakılıp kendilerine kulüp bulmaları söylenmeli. tabi bütün bu isteklerimden önce Ziya doğan gitsin isterim. Yoksa dünyanın en iyi takımı ol, ziyayla işin zor. İleri değil geri gidersin...

tamam işte ne güzel bazıları genç diye dursun istemiyodu tecrübe kazansın deniliyodu şimdi yeterince tecrübe kazandı sanırım jefforson da hiçbireyere verilmez yedek olarak kalır yada verilir ikinci kaleci alınır ama tolga yedeğe çekilip yerine kaleci alınırsa çok yazık olur.
zidan ve martinez
Yorum