İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Full nameBaye Djiby Fall
Date of birthApril 20, 1985 (1985-04-20) (age 22)
Place of birth Saraya, Senegal
Height187 cm
Playing positionStriker
Danimarka liginde Randers takımının formasını giyen Senegal asıllı yıldız futbolcu alınırsa gelecek adına önemli bir yatırım olarak duruyor.Bu sene transfer olduğu bu takımla 2009 senesine kadar sözleşmesi olan Fallın bu yıl ligde 12 golü var uefa maçında fenere de takmıştı hatırlarsanız.Taka gazetesinde uzun zamandır izlendiği ve 1.250.000 euroya anlaşıldığı yazıyor doğru olma ihtimali bile heyecan verici.
İdaayı takip eden arkadaşlarım ve forum sitelerinden birçok takımın peşinde olduğunu duydum yıldızın nereden nasıl çıkacagı belli olmaz bu arada Hüseyinin bir yıl sözleşmesi kaldı yani bu sene Rus takımlarından birine iyi bir paraya satılırsa ki 3 milyon euro teklif geldi diyorlar o paraya Linderoth rahat alınır.
En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 14:33.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
kalede bence tolga kalmalı hasagiç falan tolgadan cok cok iyi kaleci degil bize acilen sol ve sag bek sol acık ve bide symek tarzı futbolcu lazım getiricegımız 10 numara ceyhundan cok ıyı bırı olucak degıl ceyhun bence cokta guzel yapar o işi yeterkı takım sampıyonluga oynasınFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
kalede kesinlikle tolga kalmalı hasagiç hava bence yolga çok daah iyi bir kaleci wederson kesinlikle alınmalı sol kanat haliyle berbat çok kaliteli birde forbet en büyük eksiklik o milanda satılmazsa risple çok iyi bir ikili olucaktırişkenaz
Yorum
-
ya arkadaşlar bırakın bu tolga işini bu sene hesaplayın bakim tolga kaç puan kaybettirdi takıma???Ondan sonra konuşun...Bİzde TRABZONSPOR'luyuz tabiki bir TRABZON'lunun kaleyi korumasını bende isterim ama şimdi koruyacak kapasitede değil zamanla İNŞALLAH...Hasagiç'e gelince onun kalitesini tartışıyosan yazık!!!İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalede bence tolga kalmalı hasagiç falan tolgadan cok cok iyi kaleci degil bize acilen sol ve sag bek sol acık ve bide symek tarzı futbolcu lazım getiricegımız 10 numara ceyhundan cok ıyı bırı olucak degıl ceyhun bence cokta guzel yapar o işi yeterkı takım sampıyonluga oynasın

Yorum
-
OLEMBE YE YAKIN TAKİP

Yurtiçinden birçok oyuncuyu gündeminde bulunduran Trabzonspor yönetimi, Marsilya takımında forma giyen Kamerunlu Salomon Olembe ile ilgileniyor. Dış transferde gün sayan Trabzonspor, Fransa'nın Olympic Marsilya takımında forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Salomon Olembe'yi takibe aldı. Bordo-Mavililer, tecrübeli oyuncu için bir menajeri görevlendirdiği ve görüşmelerin de başladığı öğrenildi. Dış transferde iki kaliteli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, bu oyuncu ile anlaşma zemini arıyor.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Takımıyla sözleşmesi bu yıl sona erecek olan Olembe'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı ve Marsilya'da kalmayı düşünmediği belirlendi. Bordo-Mavili kulübün ise bu oyuncu ile sezon sonunda bir görüşme yapacağı ve anlaşmaya vardıkları takdirde resmi sözleşmeyi imzalatacakları belirlendi. Öte yandan Bordo-Mavililer, yurtdışında alternatif isimler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.
YERLİLER GÖZDE!
Yurtiçinde de transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ankaraspor'dan Wederson, Gaziantepspor'dan Hasagiç, Gençlerbirliği'nden Engin,Mehmet Cakır Ankaragücü'nden Emre ve Abdurrahman ile ilgili hazırlıklara da başladı. Bordo-Mavili ekibin Başkanı Nuri Albayrak'ın bu oyuncuların kulüp başkanları ile görüşmelere başladığı ve en kısa sürede bu transferleri tamamlamayı planladığı belirlendi.
bu olembeyi hiç izlemedim Marsilayaya transfer olduğuna göre iyi futbolcu olabilir ama iki senedir 450 dakika oynamış yani oynamıyor nedeni nedir araştırılmalı bu olay ulusal gazetelerde de yer aldı dün Trabzona bugün galatasaraya diye zannederim bu adamın menajeri bayağı aktif.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
marcelınhos;
bu adamı ben fb ıle oynadılları ıkı macdada ızledım..cok degısık bı adam..ama sıkıntısı su cok sorumsuz ve lakayit bi oyuncu..ısımıze yarayabılır ama bızı sampıyon yapacak kadronun forvetı degıl bence..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Evet bize kesinlikle sinan kaloğlu gerekliİlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelınhos;
bu adamı ben fb ıle oynadılları ıkı macdada ızledım..cok degısık bı adam..ama sıkıntısı su cok sorumsuz ve lakayit bi oyuncu..ısımıze yarayabılır ama bızı sampıyon yapacak kadronun forvetı degıl bence..
Yorum
-
yok yok vazgectım sınan gelecegıne fall alınabılırİlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bize kesinlikle sinan kaloğlu gerekli
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
........................................Hasagic.................................................
...................................................................................................
Adnan.....................Risp......................Emre.....................Wederson..
....................................................................................................
.......................................Linderoth...............................................
Yattara..............................................................................Gökdeniz
.........................................Mehmet Cakır........................................
............................Umut............................Djiby Fall..........................
Hüseyin Milan ve Erseni yollar onlardan gelecek 10 milyon euroya bu takımı kurarım.
Bu kadronun yedeklerini de yazayım bari:
Tolga Ceyhun Ayman Cagdaş Ali Bilgin Serhat Tayfun
Hasan Ferhat Murat Cem Erdinc CemEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 15:15.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yok vazgectım sınan gelecegıne fall alınabılır

Yorum
-
çok güzel kadro. tam düşündüğüm gibi hüseyin yok. gökdenizde solda ne kadar olur bilmiyorum eğer iyi teklif olursa oda satılıp gerçek bi sol açık alınabilir. veya oraya kiki de olabilir.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........................................Hasagic.................................................
...................................................................................................
Adnan.....................Risp......................Emre.....................Wederson..
....................................................................................................
.......................................Linderoth...............................................
Yattara..............................................................................Gökdeniz
.........................................Mehmet Cakır........................................
............................Umut............................Djiby Fall.........................
Hüseyin Milan ve Erseni yollar onlardan gelecek 10 milyon euroya bu takımı kurarım.
arkadaşlar hüseyin ve gökdeniz in satılmasına karşı çıkabilir ama bu benim düşüncem ve böyle bir kadro kurulacaksa neden olmasın.En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 14:55.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
7 tane yeni isim diyosun yani.risp'te yeni sayılır etti 8 oldu mu hiç.hani istikrar.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........................................Hasagic.................................................
............................Umut............................Djiby Fall.........................
Hüseyin Milan ve Erseni yollar onlardan gelecek 10 milyon euroya bu takımı kurarım.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Aynen...11 değişmiş oluyo...Ama iyi bir kadro hemen uyum sağlandığı taktirde başarı gelir ziya olmasına rağmenİlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 tane yeni isim diyosun yani.risp'te yeni sayılır etti 8 oldu mu hiç.hani istikrar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum