Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FEİNDOUNO YİNE GÖZDE
    Trabzonspor Yönetiminin iki sezondur transfer etmek istediği ama yüksek bonservis bedeli nedeniyle bir türlü almayı başaramadığı ve Fransa’nın Saint Etienne kulübünün Gineli yıldızı Pascal Feindouno’nun peşine düştüğü öğrenildi. Yönetimi Kurulu Üyelerinin özellikle yabancı transferinde bu sezon başarılı olabilmek için büyük titizlik göstermek istedikleri ve bu noktada da önceliği yeniden Pascal Feindouno’ya verdikleri vurgulandı. Geçen sezon bonservis bedelinin 4 milyon euro’ya kadar çıkması nedeniyle vazgeçilen yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2008’de sona erecek olmasından dolayı kulübü tarafından daha uygun bir fiyata alınabileceği ifade ediliyor.

Wederson Solun İlk Adayı
    Bu konuda İbrahima Yattara’dan da yardım istendiği bildirildi. Bordo-Mavili yönetim savunmanın sol kanatı için birçok alternatif üretirken Ankaraspor’un Türk statüsünde futbol oynayan ismi Wederson’u ilk sıraya koydu. Bu futbolcu için Ligin son maçında görüşmelerin yapılacağı dile getirildi. Başkan Nuri Albayrak’ın görevde kalması halinde Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ile konuşup, sonuçlandırmaya çalışacağı kaydedildi. Bu arada Wederson’da pürüz çıkarsa Antalyaspor’dan Volkan ve G.Antepspor’den Faruk alternatif olarak düşünülüyor. İki futbolcunun da gelmeye sıcak baktıkları ve kulüplerin anlaşmalarını bekledikleri de dile getirildi.
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• %80 bitti dediği Adnan olmasın...
      Diğer %20 yi de galiba Ali Sakal mı nedir ona saymasın habu adam?

Yorum

• Djiby Fall'ın isminin sık sık dolaşmasının sebebi menajeri Kazım Avcıdır. Adamın elindeki yıldız adayını ( yani kazanç kaynağını ) Türkiyeden bir klübe normalden daha yüksek bir fiyata pazarlama hesapları yapıyor bence. Türk klüplerinin başına ne geldiyse , avrupadaki Türk menajerlerden geldi. Dikkat etmek lazım.
        yabancı hakkı klübeye harcanaksa ozaman uzağa gitmeye gerek yok. Ankarada Promise var.

Bazı arkadaşların öne attığı Linderoth ve Feindouno TS için tam ilaç oyuncular . Bu iki oyuncu gelsin başka transfer istemem.

Yorum

• ne oldu?
          1 ya da en fazla 2 oyuncu ile türkiyeyi sallayacaktı ziya efendi... şimdi 6-7 adam almaktan bahsediyor..
          hayatımda bu kadar büyük yalancı görmedim..
          sene başından beri yalandan başka birşey söylemiyor.

"bu kadro yeterli" "şampiyon olacağız" "ikinci yarı bizi görün" "bana iki hafta verin" "zaman lazım" "seneye 1 yada 2 oyuncu ile şampiyonuz"

adam yalan üretme makinası gibi....

Yorum

• Yalan konuşmuyoki 2. Yarının lideri biziz ama

Yorum

• sözün aslı : "ikinci yarı bambaşka br TS izleyeceksiniz"..

saha içinde başka bir takım gören var mı???

birtek iş işten geçtikten sonra biraz kıpırdandılar.

atlar üsküdarı geçince...

şimdi de 6-7 oyuncu alacakmış..
              alacağın oyuncu da senin gibi olur..
              mantalitesi zayıf ezik insan..

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalan konuşmuyoki 2. Yarının lideri biziz ama
                V.Manisada liderdi Tabelada şampiyon fener yazıyo
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Yalan konuşmuyoki 2. Yarının lideri biziz ama
                  Bizim ikinci yarıda ki liderliğimizi kimse takmıyor ama...
                  Şampiyon FenELbahçe diyorlar....
                  Yalanmı söylüyorlar acaba

Yorum

• olurmu kardeş manisa 9 hafta dayabildi ondan sonra koyuverdi

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim ikinci yarıda ki liderliğimizi kimse takmıyor ama...
                      Şampiyon FenELbahçe diyorlar....
                      Yalanmı söylüyorlar acaba
                      Bende onu diyorum ama ziyaya desen 2. yarının şampiyonu biziz diyo 2. yarının şampiyonuna kupa vermiyolarkiama onda onu düşünecek beyin yoqqi

Yorum

• Yattarayida ziya yetistirmis.. ben bukadarina pes dedim artik
                        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattarayida ziya yetistirmis.. ben bukadarina pes dedim artik
                          Ronaldinho'yuda o yetiştirdide bakma şimdi sırası değil biraz daha zaman geçsin onuda der

Yorum

Bende onu diyorum ama ziyaya desen 2. yarının şampiyonu biziz diyo 2. yarının şampiyonuna kupa vermiyolarkiama onda onu düşünecek beyin yoqqi
                            ikinci yarının lideri falan olmak istemiyorum bana bilmem kaçıncı yarının lideri demesinler ama tabelada şampiyon TS yazsın.

anlamadığım şimdi transferleri ziyaya bırakırsak 4-5 kalası dolduracak takıma ee ziya gidince biz bunları kaç yılda elden çıkaracağız. tamam hocayla istikrarda bunlar düşünülmüyomu bence transferi hoca yapmamalı.
                            hoca takımı oynatır transfer falan yapmaz ben bunu baştan beri söylüyom yönetimin futbol ile ilgili kurumları transferi yapar hocada sesini çıkarmadan elindeki oyuncuları oynatmaya çalışır ve ya ilgili yere hangi mevkide eksik var söyler ona göre transfer yapılır bana şunu bunu al dememeli bence. yönetimin satacağı alacağı topçuda isim belirtemez.

ama bizim ziya geliyo hüseyin benim değişmezim o olmazsa olmaz bana ayman lazım bana risp lazım, ceyhun lazım. bunların hangisi iki top yapmaktan bihaber. resmen hepsi top yapma özürlü.

hoca transfer ismi vermez bu kadar basit. hangi evkide sorun var onu söyler.
                            o zaman klübü de hoca yönetsin biz niye yönetim seçiyoruzki. alınacak satılacakları hoca belirliyorsa iyi bide klübü yönetsin.

hocanın kesinlikle takım kurmasına karşıyım.
                            En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 16:19.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ziya Doğan'dan kurtulduktan sonra inşallah (benim hala ümidim var) bir sağ bek bir de sol bek inşalah. Gerçi bizim kanat oyuncularımız pek geri gelmediği için bu iki mevkide bence stoper de oynayabilir. Çağdaş iyiydi orada. Ferhat da artık öğrensin sağ beki. O kadar zor olmamalı.
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ziya dogan barcelonun basina gitse bile sampiyon yapamaz..
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X