İlk olarak yattara show tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yanlış Tercih Ünal Karaman
Sezon sonu yaklaştıkça ve Trabzonspor’da teknik direktörlük konusu gündem oldukça birçok ismin geçmesi doğaldır. Konumuz bunlar arasında yönetimde de belli kesimde kabul gören Ünal Karaman’ın ismine rastlanmasıdır… Bu isim Trabzonspor için gerçekten gereklimidir, değimlidir yazımızın ana teması…
Ünal Karaman tam 7 yıl Trabzonspor formasını giydi. Sürekli tartışılan isimdi. Hep tavan ücret aldı. Ama sakatlıkları nedeniyle yılda 14-15 maçtan fazla oynayamadı. Siyaset üstü Trabzonspor’un tribünlerine siyaseti sokan isim olarak gündeme geldi. Dönemin Teknik Direktörü Leekens’in, ‘Masör odasından çıkarmak için kaptan yaptık’ dediği Ünal Karaman, Bordo-Mavili kulüpten koparılırken, alacaklarının hesabını sordu ama Başkan Mehmet Ali Yılmaz kendisini dinlemedi bile…
Sonra gitti, Ankaragücü’nde oynamaya çalıştı. Fakat orada sezonu tamamlamadan Futbol Federasyonuna geçiş yaptı. A2 milli takımı çalıştırdı. Şimdi de Ümit Milli Takımın başında… Bir kere Teknik Direktör lider kimlikli olmalı ve risk almalı… Son 7 yılında Futbol Federasyonunun gölgesinde olmayı, devlet memuru gibi maaş almayı kabullenen ama bir kulübün başına geçip de risk almayan Ünal Karaman’ın, Trabzonspor gibi sıradan olmayan ve farklı beklentiler içindeki bir camiada başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
O aslında lider gibi gözüken ama bu özellikleri barındırmayan bir kimlik olduğunu futbolu bıraktıktan sonraki tavrıyla, felsefesiyle göstermiştir. Bakın Bülent Korkmaz’a… Bakın Giray Bulak’a… Ersun Yanal’a, Yılmaz Vural’a, Nurullah Sağlam’a, Ertuğrul Sağlam’a bakın… Ya da beğenmediğimiz Ziya Doğan’a… Devlet memurluğunu değil, zengin sofralarında bal börek yemeyi değil, aslanın midesinden ekmeğini çıkarmayı deneyenlere bakın… Ve Ünal Karaman’ı bir de bu açıdan değerlendirin…
Futbolculuk günlerinde bir eli yağda, diğer eli balda, hak etmeden kazandığı paraları düşünün…
Teknik adamlığında devlet memurluğunu, kulüp teknik direktörlüğüne tercih eden ve bunu yıllardır içine sindiren bir kimlik…
Bir de hiç unutmam Tam Saha Dergisine verdiği röportajı… ‘Hangi takımı tutuyorsun?’ sorusuna Tam 4 yıl Trabzonspor kaptanlığını yapan Ünal Karaman’ın verdiği yanıt, ‘4 büyük kulüpten hiçbirine sempati duymuyorum. Tuttuğum takım Konya İdmanyurdu’dur’ şeklindeydi.
O halde ben de diyorum ki, Ünal Karaman, kulüp teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor’dan değil, Konya İdmanyurdu’ndan başlamalıdır. Eğer gerekli yeterliliği gösterirse belki 10-15 yıl sonra Trabzonspor’un teknik direktörlüğüne yaklaşabilir.
Bu yazı Günebakışta Adnan Sungurun yazdığı yazıdır artık olaya duygusal bakıp Ünalın teknik direktör olmasını isteyenler bir kez daha düşünür diyorum.Maalesef Trabzonsporlu eski topçularımız hep aynı hataları yapıyor maalesef.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
adnan sungur yazdı diye kabul etmek zorunda mıyız.adam kendi yorumunu yapmış. ben de hoca olabilmesi için birçok şey yazabilirim.ayrıca adnan bey biraz da işe siyasi boyutuyla yaklaşıp bunları ortaya atıyor olamaz mı? ayrıca ünalın hiç mi şansı yok? soruyorum cevap verin.ayrıca her söylenileni alıp kabul edecek halimiz yok.
Yorum
-
Abi stichus'u unutmayalımİlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün açılan başlık, 16 sayfa olmuş...
Desenize, bu sene de çok eğlenceli geçecek transfer dönemi...
Benim ilk transferim filika... Onunla çok keyifli oluyor, transfer bombaları...
Yorum
-
size demedikmi yeni stichus benim die daha allahdan belanızımı arıyosunuzİlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi stichus'u unutmayalım
Yorum
-
Antalyaspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Trabzonspor’da kalsaydım şimdi Avrupa şampiyonuyduk” dedi.
BENİMLE MÜCADELE ETTİLER
Trabzonspor da kısa bir dönem çalışan ve başarılı neticelere imza atarak iz bırakanYılmaz Vural Trabzonspor dan ayrılmayı halen içine sindiremediğini söyledi.Vural şunları söyledi “Trabzonspor da kalsaydım bugün Avrupa şampiyonuyduk.Ama buna müsaade etmediler.Sabırsız davrandılar,yöneticiler benimle kavga ettiler.Hiç rahat bırakmadılar.Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor. Beni gönderdiler de ne oldu”
bakın şu konuşana
Yorum
-
Unal in Td ligi daha once sagladigi basari ile olculur.Hamide Unalda henuz yeterli degildir buna eminim.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış Tercih Ünal Karaman
Sezon sonu yaklaştıkça ve Trabzonspor’da teknik direktörlük konusu gündem oldukça birçok ismin geçmesi doğaldır. Konumuz bunlar arasında yönetimde de belli kesimde kabul gören Ünal Karaman’ın ismine rastlanmasıdır… Bu isim Trabzonspor için gerçekten gereklimidir, değimlidir yazımızın ana teması…
Ünal Karaman tam 7 yıl Trabzonspor formasını giydi. Sürekli tartışılan isimdi. Hep tavan ücret aldı. Ama sakatlıkları nedeniyle yılda 14-15 maçtan fazla oynayamadı. Siyaset üstü Trabzonspor’un tribünlerine siyaseti sokan isim olarak gündeme geldi. Dönemin Teknik Direktörü Leekens’in, ‘Masör odasından çıkarmak için kaptan yaptık’ dediği Ünal Karaman, Bordo-Mavili kulüpten koparılırken, alacaklarının hesabını sordu ama Başkan Mehmet Ali Yılmaz kendisini dinlemedi bile…
Sonra gitti, Ankaragücü’nde oynamaya çalıştı. Fakat orada sezonu tamamlamadan Futbol Federasyonuna geçiş yaptı. A2 milli takımı çalıştırdı. Şimdi de Ümit Milli Takımın başında… Bir kere Teknik Direktör lider kimlikli olmalı ve risk almalı… Son 7 yılında Futbol Federasyonunun gölgesinde olmayı, devlet memuru gibi maaş almayı kabullenen ama bir kulübün başına geçip de risk almayan Ünal Karaman’ın, Trabzonspor gibi sıradan olmayan ve farklı beklentiler içindeki bir camiada başarılı olabileceğini düşünmüyorum.
O aslında lider gibi gözüken ama bu özellikleri barındırmayan bir kimlik olduğunu futbolu bıraktıktan sonraki tavrıyla, felsefesiyle göstermiştir. Bakın Bülent Korkmaz’a… Bakın Giray Bulak’a… Ersun Yanal’a, Yılmaz Vural’a, Nurullah Sağlam’a, Ertuğrul Sağlam’a bakın… Ya da beğenmediğimiz Ziya Doğan’a… Devlet memurluğunu değil, zengin sofralarında bal börek yemeyi değil, aslanın midesinden ekmeğini çıkarmayı deneyenlere bakın… Ve Ünal Karaman’ı bir de bu açıdan değerlendirin…
Futbolculuk günlerinde bir eli yağda, diğer eli balda, hak etmeden kazandığı paraları düşünün…
Teknik adamlığında devlet memurluğunu, kulüp teknik direktörlüğüne tercih eden ve bunu yıllardır içine sindiren bir kimlik…
Bir de hiç unutmam Tam Saha Dergisine verdiği röportajı… ‘Hangi takımı tutuyorsun?’ sorusuna Tam 4 yıl Trabzonspor kaptanlığını yapan Ünal Karaman’ın verdiği yanıt, ‘4 büyük kulüpten hiçbirine sempati duymuyorum. Tuttuğum takım Konya İdmanyurdu’dur’ şeklindeydi.
O halde ben de diyorum ki, Ünal Karaman, kulüp teknik direktörlük kariyerine Trabzonspor’dan değil, Konya İdmanyurdu’ndan başlamalıdır. Eğer gerekli yeterliliği gösterirse belki 10-15 yıl sonra Trabzonspor’un teknik direktörlüğüne yaklaşabilir.
Bu yazı Günebakışta Adnan Sungurun yazdığı yazıdır artık olaya duygusal bakıp Ünalın teknik direktör olmasını isteyenler bir kez daha düşünür diyorum.Maalesef Trabzonsporlu eski topçularımız hep aynı hataları yapıyor maalesef.
Ama Unal in Konya idmanyurdu demesi birazda isi dalgaya almasi. Konya indmanyurdu konyaspor ile birleserek konyaspor kuruldu.Aynen Trabzonspor gibi. Su an oyle bir takim yok yani13 Vitor Hugo
Yorum
-
Jun hala bizim oyuncumuz degil miİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara da turk olur buyuk ihtimal.....
al sana 5 kontenjan...
akillica yapilabilecek 5 yabanci transferi 4 u isabetli olsa trabzonsporun gelecek 5 yilini kurtarir.....
tabi takimin basina ufku acik gercekten kendini ispatlamis bi teknik direktor getirilip 5 yil ayni adamla devam edilmeli ama bu kesinlikle ziya olmamali...
vahid halilhodzic....veya van gaal olabilir..............13 Vitor Hugo
Yorum
-
Sene başında Trabzonspor Hırvatların Milli kalecisini Pletikosayı 1 yıllığına kiralamıştı satın alma hakkını da elinde bulunduruyordu lucescu bize bir güzellik yapmıştı.O zaman foruma üye değildim ama eminim burada sadece birilerini alaya almak birlerinin söylediklerinin sadece zıttını söylemek için kendilerini yırtanlar o zamanda şunu iddaa etmişlerdir Pletikosaya ne gerek var bizde geleceğin Didası var Jefferson ve transferde bu tip arkadaşların 50 yaşlarındaki versiyonu Haşim Sayitoğlu tarafından engellenmişti.
Yine devre arasında Martinezi Trabzonspor almıştı hemde işe yaramaz 2-3 futbolcuyu vererek yani bir taşla kaç kuş misali ama yine burada Martinezin bir maçını bile seyretmeyenler takip etmeyenler tutturmuşlardı Jefferson Martinezden iyi sonra olmadı Tolga Martinezden iyi dediler ve yine o tip arkadaşların 50 yaş versiyonu Haşim Sayitoğlu da aynı şeyleri söyledi ve transferi engelledi .
Yine bir transfer başlığı ve sezonu ve yine Tolga ondan iyi Jefferson Çok yetenekli diye başlayan yazılar
Maalesef ondan sonra burada Haşim Sayitoğlu-Hacıosmanoğlu arasındaki ilişileri eleştiriyoruz ama biz ne yapıyoruz
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
tolganın arkasında durmak lazım benceeeİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başında Trabzonspor Hırvatların Milli kalecisini Pletikosayı 1 yıllığına kiralamıştı satın alma hakkını da elinde bulunduruyordu lucescu bize bir güzellik yapmıştı.O zaman foruma üye değildim ama eminim burada sadece birilerini alaya almak birlerinin söylediklerinin sadece zıttını söylemek için kendilerini yırtanlar o zamanda şunu iddaa etmişlerdir Pletikosaya ne gerek var bizde geleceğin Didası var Jefferson ve transferde bu tip arkadaşların 50 yaşlarındaki versiyonu Haşim Sayitoğlu tarafından engellenmişti.
Yine devre arasında Martinezi Trabzonspor almıştı hemde işe yaramaz 2-3 futbolcuyu vererek yani bir taşla kaç kuş misali ama yine burada Martinezin bir maçını bile seyretmeyenler takip etmeyenler tutturmuşlardı Jefferson Martinezden iyi sonra olmadı Tolga Martinezden iyi dediler ve yine o tip arkadaşların 50 yaş versiyonu Haşim Sayitoğlu da aynı şeyleri söyledi ve transferi engelledi .
Yine bir transfer başlığı ve sezonu ve yine Tolga ondan iyi Jefferson Çok yetenekli diye başlayan yazılar
Maalesef ondan sonra burada Haşim Sayitoğlu-Hacıosmanoğlu arasındaki ilişileri eleştiriyoruz ama biz ne yapıyoruz
Yorum
-
Arkasında durmak ne demek tek adam olması mı demek galatasarayın yöneticileri salak mı ki hala durmuyorlar Aykutun Fevzinin arkasında da 5 senedir Mondragon oynuyor veya beşiktaş niye Cordobayı gönderip yerini Ramazana teslim etmiyorda Runjeyi alıyor hani bunları geçtim Arsenalde 36 lık Lehman Bayernde 37 Kahn Manchasterde 35 Van der Sar oynuyor ben kendim de uzun süre kalecilik yaptım biraz anlarım Trabzonsporun şampiyonluğa giden süreçte çok iyi bir kaleciye ihtiyacı vardır ha Tolga madem o kadar iyi alsın o zaman kaleyi yeni alınan kaleciden öyle Trabzonlu diye kimseye bedava ekmek yok bunu herke sbilip öyle uygulamalar yapmalı.
Şampiyon olmak isteyen bir klupte kesinlikle en az 2 çok iyi kaleci olmalıdır.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
"Yanlış Tercih Ünal Karaman
Bir de hiç unutmam Tam Saha Dergisine verdiği röportajı… ‘Hangi takımı tutuyorsun?’ sorusuna Tam 4 yıl Trabzonspor kaptanlığını yapan Ünal Karaman’ın verdiği yanıt, ‘4 büyük kulüpten hiçbirine sempati duymuyorum. Tuttuğum takım Konya İdmanyurdu’dur’ şeklindeydi."
Bu lafları ettiyse biraz vefasızlık etmiş. Sanıyormu ki eğer Trabzonspor'lu olmasa genç milli takımları, ümit milli takımını çalıştırabilir? Onun gibi binlerce antrenör var hatta ondan çok daha tecrübeli yetenekli antrenörler var, onlar neden oralara gelememiş de o gelebilmiş bir düşünsün bir bakalım. Hala Trabzonspor üzerinden hayatını geçindiriyor bir de ettiği laflara bakın, yakıştıramadımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum