Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    forvete kalıteli bir isim lazım dimi buna sende inanıyorsun
    peki sana sorım umut var, ersen var , cem var ... ee ozaman 30 yaşına dayanmış bir yedek sence nekadar mantıklı
    kalıteli biri alındığında zamanı gelir umut yedek kalır tek forvet oyanamız gereken maçlarda ........
    cem ve ersen'in satılmasında daha mantıklı değilmi 30 yaşında ömerin satılması
    forvete takvıye yapılacağı kesin e ozman 5 tane forvet oyucusu sence cok değilmi kadroya giremez ömer
    hmmm sende haklısın tabi ama bende ersenin satılıp ersenve umutun özeliklerinin birleştiği bir isimin alınmasını tercih ederim... subjektif olaylar tabi bunlar... ömer tam bizlik oyuncu... ayrıca bu takım kesin oyuncu satacaktır bunuda goz onune almanızı rica ediyorum.. zira gokdenize hüseyine teklifler var... malesef oyuncuların hepsini elimizde tutacağımızı zannetmiyorum
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hmmm sende haklısın tabi ama bende ersenin satılıp ersenve umutun özeliklerinin birleştiği bir isimin alınmasını tercih ederim... subjektif olaylar tabi bunlar... ömer tam bizlik oyuncu... ayrıca bu takım kesin oyuncu satacaktır bunuda goz onune almanızı rica ediyorum.. zira gokdenize hüseyine teklifler var... malesef oyuncuların hepsini elimizde tutacağımızı zannetmiyorum
      senin görüşüne saygı duyorum tabi ama bence bu takıma öncelikle forvet lazım ....
      bunedenle forvette umut-ersen-ömer-cem dörtlüsünde gönderilecek ilk topcu 30 yaşında takıma şimdiye kadar cokbir katkısı olmayan elimizde patlamadan satabilceğimiz ömer rıza'dır.... cem daha cok genç ve gelecek sezon bircok maçta şans bulucaktır umut zaten bu takımın golcusudur ersen şans bulduğunda iyi değerlendiren cok farklı özelliklere sahıp YENİ transfer etiğimiz bir oyuncu bence birazdaha şans verilmeli .
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Bavullarını topluyorlar
        Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray yeni sezona büyük olasılıkla yeni hocalarla girecek. Zico'nun şampiyonluk halinde bile görevi bırakacağı, Tigana ile Gerets'in de artık gün saydığı öğrenildi

Ama bu arkadaşlar nasıl oluyorsa başarısız oluyorlar yönetimleri gönderiyor acımadan bizim laz ziya o kadar başarılı ki hala takımda kalıyor.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gerets kalsın
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bavullarını topluyorlar

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray yeni sezona büyük olasılıkla yeni hocalarla girecek. Zico'nun şampiyonluk halinde bile görevi bırakacağı, Tigana ile Gerets'in de artık gün saydığı öğrenildi

Ama bu arkadaşlar nasıl oluyorsa başarısız oluyorlar yönetimleri gönderiyor acımadan bizim laz ziya o kadar başarılı ki hala takımda kalıyor.
            bu td si giden takımlar ilk üç sırayı paylaşanlar. herhalde ondan td leri gidiyor biz düşmemeye oynuyoruz ama td mizin arkasındayız bize adrenalin lazım.
            bizim ilk yarı bi seri sonra ikinci yarının en takımı olmamız lazım.
            bizim 30 unda tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var.
            biz sahada güreşmeliyiz topu herkes oynar önemli olan güreşmek.

ve hala ziyayla devam.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne Güzel yazmışsın.
              Sağ bek yokoğru yok.
              Sol bek yok:çok doğru.oda yok.
              sol açık yok:Evet oda yok.
              Bir eklemede ben yapayım.daha düne kadar kaleciside yoktu bu takımın.şimdi biraz biraz tolga olacak gibi. ki martinez hasagiç felan alınana kadar tolgayla devam derim.
              ön libero yok. hemde öyle yokki ziya doğan bir ön liberonun yapması gereken işi 3 kişiyle yapmaya çalışıyor.yinede olmuyor.

e be kardeşim.bukadar güzel tespitler yapıyorsunda.sağı solu ortası kalecisi olmayan bir takımı ziya doğan ligde dördüncü yapıyor.ikinci yarının lideri yapıyor.ikinci yarının en çok gol atan takımı yapıyor.üstelik bunları defans bloğunda çok güvendiği adamlar ya sakat ya cezalıyken yapıyor.üstelik bunları yattara hiç bir şey oynarken yapıyor.
              Ahmet Kaya geldi aklıma bak şimdi.
              Bu ne yaman çelişki anne. diye bir şarkısı vardı ya.

Ve hala Ziya doğan istifa he.
              Sonuna kadar ZİYA DOĞAN İSTİFA.....
              O Ziya Doğan afedersiniz ama bi yerinin korkusundan son haftalarda çıkardığı takımı sezon başında çıkarsa.. 4. kalmazdık heralde bu ligte...
              Ben ödlek bir teknik direktör istemiyorum... Solda Keçeli yi istemiyorum..
              Bana korkaklığı yüzünden küme düşen Erciyese elenen teknik direktör lazım değil!!!
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• martinez-mehmet topal-ali bilgin-wederson-ibrahim akin
                mevcut kadroya bu adamlari takviye edersek ciddi sekilde sampiyonluk gelebilir..en azindan sezon ortasinda havluyu atmayiz..
                ama bu adamlari kullanabilecek,tirsak kadro cikarmayacak bir hoca lazim..ersun yanal olabilir..

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonuna kadar ZİYA DOĞAN İSTİFA.....
                  O Ziya Doğan afedersiniz ama bi yerinin korkusundan son haftalarda çıkardığı takımı sezon başında çıkarsa.. 4. kalmazdık heralde bu ligte...
                  Ben ödlek bir teknik direktör istemiyorum... Solda Keçeli yi istemiyorum..
                  Bana korkaklığı yüzünden küme düşen Erciyese elenen teknik direktör lazım değil!!!
                  Size göre korkak.ona göre sağlam defans.
                  solda keçeliyi bende istemiyorum.ama gökdenizi oynatınca adamdan sol açık yapmak istiyoruz deniyor bu seferde.erciyese gs de elendi.onlarad o zaman korkaklığından elendi sana göre.
                  bu devran böyle gelmiş böyle gitmeyecek.buna birileri dur diyecek.24 yılı heba ettik.benim her yıl 2-3 teknik adam değişerek bir 24 yıl daha beklemeye niyetim yok.
                  size istifa çığlıkları arasında bol şanslar.
                  N e K ö T ü !

Yorum

Size göre korkak.ona göre sağlam defans.
                    solda keçeliyi bende istemiyorum.ama gökdenizi oynatınca adamdan sol açık yapmak istiyoruz deniyor bu seferde.erciyese gs de elendi.onlarad o zaman korkaklığından elendi sana göre.
                    bu devran böyle gelmiş böyle gitmeyecek.buna birileri dur diyecek.24 yılı heba ettik.benim her yıl 2-3 teknik adam değişerek bir 24 yıl daha beklemeye niyetim yok.
                    size istifa çığlıkları arasında bol şanslar.
                    AYAK dolu mesajlar!!!
                    Sen Avni Akerdeki erciyes maçının kadrosunu hatırlıyormusun? 2. maçıda hatırlıyosundur?

Demem o ki... Zİyada arayacağımıza ışığı, başka birinde arayalım.. Ama ZİYA olmasın.. Çünkü bu mantaliteyi 1 sene daha kaldıracak taraftar oranı %16
                    E % 84 oranlı taraftar darbe yapar alimallah!! E buda demokrasiye ters Ne gerek var dimi?

Yorum

• Söylentilere göre yönetim 3 yabancinin isini bitirmis ama herkezden sakliyormus. Is imza asamasindaymis. Ne kadar dogru bilinmez.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        AYAK dolu mesajlar!!!
                        Sen Avni Akerdeki erciyes maçının kadrosunu hatırlıyormusun? 2. maçıda hatırlıyosundur?

Demem o ki... Zİyada arayacağımıza ışığı, başka birinde arayalım.. Ama ZİYA olmasın.. Çünkü bu mantaliteyi 1 sene daha kaldıracak taraftar oranı %16
                        E % 84 oranlı taraftar darbe yapar alimallah!! E buda demokrasiye ters Ne gerek var dimi?
                        ne ayağı kardeşim ya.
                        erciyes maçının kadrosunu çok iyi hatırlıyorum.sizin dediğiniz kadro çıksaydı.yani yattaralı ceyhunlu çift forvetli kadro çıksaydı yeminle o maç 2-3 lük olurduk.
                        1000 kere söyledim.hadi 1001 olsun. ben illaki zaya doğan demiyorum.şu anda o olduğu için ziya doğan dedik.yarın x kişi gelirse onuda istikrar diye destekleyecem.
                        ama üstüne basa basa söylüyorum. bu takıma avrupadan iyi bir hoca gelmez.hadi geldi 5 maç dayanamaz. e yerli olarakta denenmeyen kalmadı.
                        bize ha bire ziya doğanı savunanlar neyini savunduklarını yazsınlarda bilelim deyip duruyorsunuz. e bir zahmet sizde ziya hocanın yerine kimi düşündüğünüzü yazında bizde bilelim. ama lütfen komik duruma düşecek isimleri yazmayalım.
                        N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Söylentilere göre yönetim 3 yabancinin isini bitirmis ama herkezden sakliyormus. Is imza asamasindaymis. Ne kadar dogru bilinmez.
                          hoca nın mı yoksa oyuncunun mu oyuncununsa boşa para vermesinler ziya ya bu oyuncular yeterde arttar.(en azından takımı kümede bırakır)
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Arkadaşlar bırakın şimdi kimlerin alınacağını. Sezon başında en flaş transferleri trabzon yaptı. Fenerden sonra. Ama sonuç yine hüsran. Bence işin başı hoca. İyi bir hoca bu ligde bu takımı bile şampiyon yapar. Ama hocadan anlamıyo bişzim yönetim. Bundan birkaç yıl öncesine kadar AZ alkmaar takımının adı yoktu hollanda da. Son 2-3 yıldır adamlar bırakın hollandayı tüm avrupada dikkat çekiyor şampiyonluklara kupalara oynuyor. Başlarında canavar gibi bi hoca var van Gaal adam gerçekten kurt hoca. Trabzon eğer hoca lacaksa onu almalı. Saçma sapan adamlarla ( örnek lazaroni, ziya doğan, halilhodzic ) zaman kaybetmemeli.
                            066661

Yorum

ne ayağı kardeşim ya.
                              erciyes maçının kadrosunu çok iyi hatırlıyorum.sizin dediğiniz kadro çıksaydı.yani yattaralı ceyhunlu çift forvetli kadro çıksaydı yeminle o maç 2-3 lük olurduk.
                              1000 kere söyledim.hadi 1001 olsun. ben illaki zaya doğan demiyorum.şu anda o olduğu için ziya doğan dedik.yarın x kişi gelirse onuda istikrar diye destekleyecem.
                              ama üstüne basa basa söylüyorum. bu takıma avrupadan iyi bir hoca gelmez.hadi geldi 5 maç dayanamaz. e yerli olarakta denenmeyen kalmadı.
                              bize ha bire ziya doğanı savunanlar neyini savunduklarını yazsınlarda bilelim deyip duruyorsunuz. e bir zahmet sizde ziya hocanın yerine kimi düşündüğünüzü yazında bizde bilelim. ama lütfen komik duruma düşecek isimleri yazmayalım.
                              Yabancı olarak SANTİNİ diyorum.. Boşta şu anda...
                              Türk olarakta 3 adayım var..
                              Aykut KOCAMAN
                              Ersun YANAL

İlla kendiş evladımız diosanız Giray BULAK

Bu adamlar Bu futbol fakiri Ziyadan kat ve kat daha iyilerdir..
                              İstikrarı Bu konuşmayı dahi bilmeyen Zİyada değildi bunlar arasında arayalım?
                              Ama bu inatçı olmasın..
                              Forumda çoğu kez yazıldı, bir kez de ben hatırlatayım... kim ne derse desin İlhan CAVCAV Türkiyede Futbolu bilen ender klüp başkanlarındandır...
                              Ve tek pişmanlığı Ziyayı Gençlerbirliğinin başına getirmekmiş..

Yorum

• bn kendi görüşümü yazıyorum..sergen yalçın bizim orta sahaya güç katar diye düşünüyorm biraz kilo verir ve ciddi şekilde idmanlara çıkarsa..2 yıl rahat futbol oynar süper lig de..aranan sol ayak bnce o...!!!
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X