Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi ne Alves'i, ne riquelme'si, ne Petrov'u..Yazarken de biraz düşünerek yazalım lütfen..Gerçekçi olmaya davet ediyorum sizi
    öle deme berat bu klübe Trabzonspor tarihinin en görkemli oyuncuları geldi, Marchelinho ve Musampa...ama oynamadılar yada oynatılamadılar

bu tür oyuncular yine gelir ama oynarlar mı bilmem...
    Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
    Sadri ŞENER

Yorum

• dikkat!!!

ya arkadaşlar saflığın ancak bu kadarı.sayitoğlunun açıklamalarını duymadınız mı? adam sadece 1 yabancı alacazdiyor.o da iki yabancıyı satarsak. yani şunu demek istiyor.eğer başka yabancı istiyorsanız stephanovu satarız.bu adamların niyeti belli deği mi ya.allahım bana sabır ver saaaaaaaaabıııııııııııırrrrrrrrrrr. yeter ya bu adamların .........................................
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• sövdüm biraz rahatladım.ya kardeşlerim bu adamların ne niyette oldukları belli<değilmi.transfer yapacaz deyip milleti uyutuyorlar. hala anlamadınız mı bunların ne mal olduğunu. adamlar elimizdeki iyi oyuncuları satmasa bari. nasıl olsa bunların işi uzun sürmez.herkes anlar bunların ne b.. olduğunu ama iş işten geçmiş olur. adamlar transfer falan yapamayacaklar. iddaya giren var mı??
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Ferşat Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          öle deme berat bu klübe Trabzonspor tarihinin en görkemli oyuncuları geldi, Marchelinho ve Musampa...ama oynamadılar yada oynatılamadılar

bu tür oyuncular yine gelir ama oynarlar mı bilmem...
          Kardesim Alves 23 yasinda su an Avrupanin en gozdeki futbolcusu ve Sevilla kontartinda diyorku Alves almak isteyen 60 euro oder.

Arkadaslar bosuna umutlanmayin cunku her zamanki gibi biz hayallerimiz cok yuksek tutacaz ama sonunda siradan en kotu adamlari alacaz.

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi, iç trasferde öncelikle Gökdeniz, Yattara ve Hüseyin ile sözleşme uzatmanın yollarını arayacak, daha sonra dış transfere yönelecek.

Süper Lig’in bitimine 2 hafta gibi kısa bir süre kala, yönetim, transferde düğmeye basmaya hazırlanıyor...

Öncelikle kadro iskeletinin önemli isimlerini takımda tutmanın yollarını arayacak olan Bordo-Mavililer, en kısa zamanda bir komite oluşturacak ve harekete geçecek. Yönetim, önceliği ise iç transfere verecek, yıldızlarıyla sözleşme tarihi uzatmanın yollarını arayacak. Bu paralelde de ilk olarak, yerli-yabancı birçok talibi olması beklenen Gökdeniz, Yattara ve Hüseyin ile masaya oturulacak.

3’er yıllık talep
            Üç futbolcuya da 3’er yıllık sözleşme yenileme teklifiyle gidecek olan yönetimin alacağı cevap ise şimdilik merak konusu. Her fırsatta Avrupa hayali olduğunu açıklayan bu yıldızların, gelecek olan teklifler doğrultusunda kararlarını vermesi bekleniyor. Yönetimin, ikinci rotası ise yabancı transferi olacak. Bir süredir yurt dışında izlenen oyuncularla ilgili teknik heyetin raporunu bekleyen transfer komitesinin, en uygun seçenekler üzerinde duracağı ve oyuncularla ön görüşme yapacağı belirtildi.

Öze dönüş projesi
            Takımdaki diğer oyuncularla ilgili kararın da teknik direktör Ziya Doğan ile son maçın hemen ardından yapılacak zirvede verileceği kaydedildi.

İzleyecekleri strateji hakkında bilgiler veren asbaşkan Haşim Sayitoğlu, “Transferde dengeleri bozmayacağız. Alacağımız oyunculara vereceğimiz ücret ile ekiptekiler arasında uyum olacak” dedi.

Başkan yardımcısı Aydın Pişiren ise, “Eski şampiyonlukların nasıl geldiğini hepimiz biliyoruz. Aynı coşkuyu yaşama arzumuz, tercihlerimize de yansıyacak” diye konuştu.
            hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Reziller!!!Gücümüz yetmiyo, yemiyo da o yüzden transfer yapamıyoruz demiyolar da; yok denge bozulmayacakmış yok öze dönüşmüş kendi beceriksizliklerine kılıf uydurmaya bakıyorlar!!! 40 yıllk efsneyi mahalle takımına cevirdiniz allah kahretsin sizin gibi yönetimi düşmanımın başına bile vermesin!!!

Yorum

• İlk olarak trabz10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Reziller!!!Gücümüz yetmiyo, yemiyo da o yüzden transfer yapamıyoruz demiyolar da; yok denge bozulmayacakmış yok öze dönüşmüş kendi beceriksizliklerine kılıf uydurmaya bakıyorlar!!! 40 yıllk efsneyi mahalle takımına cevirdiniz allah kahretsin sizin gibi yönetimi düşmanımın başına bile vermesin!!!

aynen öyle öze dönüş falan ayakalrıyla ziyanın istediği gibi güreş takımı kurmaya çalışıyorlar.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• 10. Köy

Bugün hemen hemen bütün gazetelerin spor sayfalarına baktım..Hepsinde buzlar eridi Ziya ile yola devam gibi başlıklar vardı..Hatta 3 yabancı satılacakmış ki bunların arasında Stephanovda var...Tabi bunlar hep şu anlık haber eylem henüz gerçekleşmemiş..
                  Hal böyleyken ve görünüyor ki böyle devam edecekken bize 10. Köye gitmek yakışır..Varmı Trabzonspor dan ötesi derseniz yok..Şu anki senaryo böyle devam edecekse kalbim ezik buruk bir sezonu daha istemeye istemeye karşılayacağım..Zevk alırmıyım derseniz hayır..
                  Mehmet Ali Yılmazın söylediği gibi; yöneticiler takım yönetmeye değil oradan buradan gelen parayı yönetmeye geliyorlar Trabzonsporun başına..Bazı şeylerin değeri para ile ölçülemez..Trabzonsporun başarısı oradan tasarruf edeceğim buradan tasarruf edeceğimle olmaz..Ortada bir ekmek var herkes ondan bir pay kapmaya çalışıyor..Hal böyleyken varın siz o ekmeği doya doya yiyin.. İnşallah boğazınızda kalır..Ben 10. köye gidiyorum.. Kalın sağlıcakla...Aralıkta görüşünürüz
                  Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• ersen ve stephanov kesinlikle satılmamalı. Adnan gereksiz bir transfer, takımda yeri yok. Samsunda canlı izledim çok defa, ahım şahım bir topçu olmadığı gibi takımda ön plana da çıkmamış biri. Ama yine de Keçeli, Ferhat ve Hasan gibi düz topçulardan iyidir. Adı geçen Hasagiç bence iyi bir transfer olur. Özellikle Wederson sol kanat için süper olur. Ben şahsen yıldız transferi istemiyorum, akıllı ve yerinde transfer istiyorum. Şuan ki mevcut takım bana göre bayağı iyi ama yeterli değil. Eksik yerlere gerekli adamlar alınsın. Mesela Erciyesli Diehin kontratı bitmiş. Neyse hayırlısı diyelim...
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yattaranın trabzonspordaki ilk sezonu 2002-2003 olduğuna göre yattara önümüzdeki sezon türk statüsünde oynamayacakmı arkadaşlar? ona göre yabancı saymamız lazım.
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• ya bunlar koskocaman takımı satmışlar futbolcu satmak onlar için basit.satsınlar satsınlar. utanmadan da hala devam diyolarya bukadar yüzsüz olacaklarını tahmin etmiyordum.

Yorum

• hasagiç le yıllık 800 bin dolara anlaşmışız. seneye türk statüsünde olacakmış bu kaleci. türk olduğu için alınması fena olmadı ama ben halla tolga da ısrar edilmesini istiyorum.
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• hasagiç bence yapacağımız en iyi transfer olur.haber doğruysa tabi.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Tolga gibi genç bir kaleciyle kritik maçları, final maçlarını kazanma şansınız çok azdır.büyük başarılar, uzun maratonlar daha tecrübeli kalecilerle kazanılır, bunun örnekleri çok görüldü...o yüzden eğer doğruysa, Hasagiç'in hem Türk statüsünde oynayacak olması hem de daha tecrübeli olması nedeniyle iyi bir transfer olarak gözükmektedir...hayırlı olsun...

eğer adnan iyiyse sağ bek sorunu hallolmuş gibi duruyor.sıra sol bekte..bu ikisi de amatörce, garip garip çalım yemesinler yeter, başka birşey istemiyoruz...

ortanın soluna ve göbeğe oyunu domine edebilecek 2 oyuncu alınırsa yeni forvete bile gerek kalmayabilir...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Hasagiç Antepdeyken fener maçlarında ya kart görüp oynamadı yada folluk oldu.Martinezi tercih ederdim.Menejeride Boliç iyi düşünülüp yapılması gereken bir transfer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X