İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya Arkadaslar, su agresifliginizi Yönetime karsi gösterseniz! Saka bir yana bircok arkadasimizin Yönetimin oyununa gelip, onlar gibi düsündügünü görünce gercekten bir umutsuzluga kapiliyorum.
Burada 4-5 Milyon Euro`luk futbolcular öneriliyor, ama burada yazan bircok isim pahali, alamayiz diyor.
Bonservisi su anda elinde olup, iyi oyuncu zor buluruz. Bulsak bile alamayiz. Cünkü bizim gibi Takimlar, bu gibi oyuncularin isini devre arasinda bitirmek zorunda.
Yönetim paramiz yok, bonservisi elinde olan oyuncular álacagiz diyor. Borc 24 trilyondan, 30 trilyona cikmis. Bunlar 18 aydan beri Yönetimde. Pekiyi takima para kazandiracak hangi projeyi ürettiler? Yazin Cevahir`e TS Club`a alisveris icin gittim. Inanin formalar üzerime olmadi. Diger ürünler ise berbat. En az 150 milyonluk alisveris yapacakken, 23 milyona terlik alip ciktim.
Bu takimin dünya üzerinde en az 5-6 milyon taraftari var. Bu taraftarin en az %1`i bu takim icin, benim gibi en az 100 Euro`luk alisveris yapar. Bu da en az 5-6 Milyon Euro eder. Bunu yaninda kulübe para kazandiracak bircok proje üretilebilir. Mesela GS macinda Erdogdulularin actigi pankart cok iyi para kazandirirdi.
Bu yüzden hala nasil bu takimin basindalar hayret dogrusu!
O yüzden Aralik`i beklemeyelim arkadaslar! Ya takima adam gibi futbolcu alirlar, ya da kapi cok yakin!!!TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Yılkı Atları
Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır[/quote]
Efendim öncelikle belirtmek isterim ki her "yılkı at" sizin söylediğiniz gibi olmaz. Kaldı ki Yılkı atlara dair sizin söylediğiniz tek doğru sadece " sahipsiz " olmalarıdır ve pek çok kişi o atları yakalayıp "ehlileştirmek" isterler.
YILKI = Mustang (ingilizce) yani yaban atı sizin dedğiniz gibi iş göremz yaşlı atlar değildir. Eğer öyle olsaydı inan FORD onu bir marka olarak seçmez insanlarda MUSTANG'e bu kadar ilgi göstermezdi.
Bu arada bu forumda bir TSMANİAC diye bir arkadaş vardı hep böyle uyduruk takım ve futbolcu isimleri kullanarak sözüm ona ironi yapardı. Siz ya o sunuz ya da ona öykünen bir başkası ama inanın tarzınız hiç espirili değil en azından şahsım için.
Selamlar.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Way be dün nasıldı sayfa bugün nasıl valla döviz bürosu gibiyiz dolar çıkıyo iniyo burdada transfer haberi oldukça doluşuyoz buraya Allah eksikliğinizi vermesin yaw transfer olmasada arada bir ses verin
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
gs eğer dendiği gibi 4 milyon euro'ya lincoln'ü getiriyosa,bizim yönetime helal olsun..yatsınlar aşağı başka bişe yapmasınlar..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Ya bu Colin Kazım da birden geldi gündeme oturdu paylaşılamaz futbolcu oldu. Ne özelliği var bu adamın anlamadım. Geçen sezon 18 maçta sadece 1 gol atmış. Şimdi de Ezikbahçenin gol makinesi diye bahsediyolar
Ümit Millide ilk maçta 1 gol 1 asist yaptı havalara soktular adamı. Milli maçta bi numarasını göremedik. Yanlış mı düşünüyorum.
Yorum
-
Ben diyorum işte.
Riquelme'den başkası yalan.
Ve işin doğrusu adam ikna edilirse bence bir yıllığına kiralanabilir bile.
Bakın biz Marce'yi 2,5 milyon dolara bonservisi ile aldık.
Aynı paranın biraz daha fazlasını Riqi'ye versek gelir herhalde.
E Villa Real de elinde tutmak istemiyor.
İspanya'da ya da Avrupa'daki muhtemel bir rakibe vereceklerine bize verirler herhalde adamı.
Yıllık 5-5 milyon dolar karşılığı kiralanabilir bu adam ve bir yılda bizi ihya eder.
Tek başına bile şampiyonluğu getirebilir.
Yorum
-
bugün kayseri erciyesin genel kurulu yok muydu acaba?
mevcut başkan bıraktıysa ve aday olan arkadaş kazandıysa uefa işi zorda demektir.. halen ümidim var da
kayseri intertoto maceralarından hiç memnun kalmamış, erken form tutmuşlarmış sözümona ve zararını görmüşler..
hocamız da gençleri kazanacağım hesabıyla erken form tutma meselesini aşmak istedi herhalde..
kayseri intertotoya gitmek istese iyi olacak..
zira moral motivasyon açısından transferde dalgalandık.. kampa yetişmeyecek gibi görünüyor.. en azından avrupadaki kampa yetişmeli oyuncularımız..
bana göre hoca nick carleden daha iyisini alacaktır.. fakat mevkiyi değiştirip forvete dönebilir..
santrafor ve kaleciyle kapanabilir transfer..
oyunu kurma işini ceyhuna veya hüseyine(!) verebilir hoca..
oyun kurulur mu?
sanmıyorum
Yorum
-
haklısın bencede çok abarttılar aynı murat ocak gibi işteİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu Colin Kazım da birden geldi gündeme oturdu paylaşılamaz futbolcu oldu. Ne özelliği var bu adamın anlamadım. Geçen sezon 18 maçta sadece 1 gol atmış. Şimdi de Ezikbahçenin gol makinesi diye bahsediyolar
Ümit Millide ilk maçta 1 gol 1 asist yaptı havalara soktular adamı. Milli maçta bi numarasını göremedik. Yanlış mı düşünüyorum.
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Doğru düşünüyosun hiçbir özelliği yok fiziğini kullanıyo sadece ama oda rakibin yanından yararak geçiyo yani tam kazma ama helal olsun piyasa yaptı hem kendi hemde klübü kazandı topla alakası yok bizim klüplerimizde bir gurbetçi hastalığı aldı başını gidiyo ben bu kazım ı eskiden gs de iorfa vardı önceden ona benzetiyorum o da basketboldan futbola transfer olmuştu futbolla alakası yoktu bununda sonu öyle klübede paslanır ilhan amcam alır onuda eğitir satar bir takıma bu devran böyle dönüyo cavcav boşuna demiyo büyük takımlar olmasa bize ekmek çıkmaz diyeİlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu Colin Kazım da birden geldi gündeme oturdu paylaşılamaz futbolcu oldu. Ne özelliği var bu adamın anlamadım. Geçen sezon 18 maçta sadece 1 gol atmış. Şimdi de Ezikbahçenin gol makinesi diye bahsediyolar
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
peter crouch u almamız lzım bizim aslında, yedeklikten kurtulamıyor, orta sahayada portekizin Amadeus takımında oynayan steven soderberg i aldıkmıydı tamam işte alın size transfer, kaleye de arjantinin Camaro takımında oynayan Carlos Alberto yu alalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum