Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnternetin zararları

çok ii

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eee bu kavgaların sorumlusuda yönetim adam akıllı transfer yapsalar bu taraftarlar birbirine girmez bizi bu hale düşürenler utansın millet dolu ne yapsın en ufak birşeyde parlıyo
      valla ona ayrı bi kızdım zaten...adamlar bi işi yüzlerine bulaştırmasa ya...İlhan CAVCAV başkan TRABZONSPOR şampiyon diyelim artık...

Yorum

• Hepinize HAK veriyorum kardesler!

Bu Transfer Sezonu bizi cok yordu ve dahada cok yoracak!
        Yalan yanlis Haberler bizleri birbirine düsürecek!
        Resmi imzalar atilmadan, resmi sayfada aciklama yapilmadan, resmi bir kisinin aciklamasini duymadan hem kendinizi hemde birbirinizi hirpalamayin, yipratmayin!

Daha yolun basindayiz..............

bence yolun sonu gözüktü öyle bir türkü de vardı değil mi yolun sonu gözü,küyor diye

Yorum

• Yaw bu arada öğleden beri girmiyorum foruma yeni bir haber varmı var olmayan haber yani umut umuttur ne yapalım bir carl sevdasına bir günde 40 sayfalık forum yazıldı ....
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eee bu kavgaların sorumlusuda yönetim adam akıllı transfer yapsalar bu taraftarlar birbirine girmez bizi bu hale düşürenler utansın millet dolu ne yapsın en ufak birşeyde parlıyo

O zaman sokaga cikip ezik bir Taraftar dövsün

Kendi Taraftarimizin sucu ne

Yoksa en iyi dayak kardes dayagidir misali birbirimizimi dövsek
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Farzımuhal, Musampa'yı çamaşır suyuna yatırsak, saçlarını da kazıtsak.. Hollanda'lı yeni transferimiz Van bilmem ne diye de yuttursak Ziya'ya ön libero olarak
              Kel beğenmezse Cavcav kapar havada nasılsa bir sorundan daha kurtulmuş oluruz
              #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Farzımuhal, Musampa'yı çamaşır suyuna yatırsak, saçlarını da kazıtsak.. Hollanda'lı yeni transferimiz Van bilmem ne diye de yuttursak Ziya'ya ön libero olarak
                kokusundan tanır ziya

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hepinize HAK veriyorum kardesler!

Bu Transfer Sezonu bizi cok yordu ve dahada cok yoracak!
                  Yalan yanlis Haberler bizleri birbirine düsürecek!
                  Resmi imzalar atilmadan, resmi sayfada aciklama yapilmadan, resmi bir kisinin aciklamasini duymadan hem kendinizi hemde birbirinizi hirpalamayin, yipratmayin!

Daha yolun basindayiz..............

bence yolun sonu gözüktü öyle bir türkü de vardı değil mi yolun sonu gözü,küyor diye

Kardes alinti yapmak icin yazinin sag alt kösesinde "Alinti" diye bir tus var, oraya bas.
                  Daha kolay oluyor...

Akil vermek gibi olmasin ve sakin sinirlenme
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardes alinti yapmak icin yazinin sag alt kösesinde "Alinti" diye bir tus var, oraya bas.
                    Daha kolay oluyor...

Akil vermek gibi olmasin ve sakin sinirlenme
                    saol yok yahu niye sinirleneyim ...ben carle nın alınmamasına da sinirlenmedim usule ve yönetime sinirlendim .. ama yazı çok uzun olmuş bundan sonra kısa yazacam

bakalım olmuş mu alıntı işi

Yorum

• @Muhalif

Güzeldi
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Farzımuhal, Musampa'yı çamaşır suyuna yatırsak, saçlarını da kazıtsak.. Hollanda'lı yeni transferimiz Van bilmem ne diye de yuttursak Ziya'ya ön libero olarak
                        Senden korkulur valla cavcav ın adamımısın yoksa o da böyle cin fikirli ama adama helal olsun valla aklıma gelmedi değil Carl in gençlerbirliği ne gideceği inşallah pişman olmayız eğer başarılı olurda ileride tekrar ona talip olursak ayıp bize başka birşey demiyorum....yalnız bir parantez açayım uğur boral ı alırsak carl in transferini unuturum oyun anlayışı ve teknikleri olarak birbirlerine benziyolar uğur un bir artısı var frikikleride iyi bekleyip görecez hadi bakalım gerçi hep beklenti içindeyiz ama
                        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          saol yok yahu niye sinirleneyim ...ben carle nın alınmamasına da sinirlenmedim usule ve yönetime sinirlendim .. ama yazı çok uzun olmuş bundan sonra kısa yazacam

bakalım olmuş mu alıntı işi

Güzel olmus

Bende alinmadigindan cok rezil rüsfa aciklamalara ve usule sinirlendim

Yoksa bana göre formda ve istekli bir Ceyhun Carlden daha iyidir.

Iyi bir Ceyhun bu Ligde ortalama 5-10 Gol atar ve 15-20 assist yapar!

Alinacak Adam Ceyhundan bir Gömlek üstün olmali yoksa bize gerekli degil.

Daha üstün olanini alamayacaklarsa, 10 Numarayi Ceyhun oynar.

Sol Kanat, Kaleci ve belki bir Forvet bana göre yeterli olabilir.

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bu başlığı kilitleyelim hepimizin ruh sağlığı bozuluyor
                            bence arkadaş haklı onaylıyorum kapayalım şurayı
                            işkenaz

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel olmus

Bende alinmadigindan cok rezil rüsfa aciklamalara ve usule sinirlendim

Yoksa bana göre formda ve istekli bir Ceyhun Carlden daha iyidir.

Iyi bir Ceyhun bu Ligde ortalama 5-10 Gol atar ve 15-20 assist yapar!

Alinacak Adam Ceyhundan bir Gömlek üstün olmali yoksa bize gerekli degil.

Daha üstün olanini alamayacaklarsa, 10 Numarayi Ceyhun oynar.

Sol Kanat, Kaleci ve belki bir Forvet bana göre yeterli olabilir.

ceyhun artık iyi olmaz abi..
                              ceyhun 3 iyi 5 kötü olacaktır.

95 te ünalın yerine birinin alınması istendiğinde orta sahaya, ünal var gerek yok demişlerdi ce alınmamıştı.
                              sonra ünal 2 maç oynayıp 3 maç yatmaya başlayınca sakatlıkları yüzünden başımıza bela olmuştu bu eksiklik.

ceyhunun ipi ile kuyuya inilmez bence..
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• bende sana katılıyorum öncelik sıralamam ise kaleci forvet ...

ama sol tarafa keceliyi verip belki antepli faruk olur .. hem bedava adamlar istemiş ya dogru ise ...

ceyhun konusunda da hemfikirim ama ona şöyle ittirecek bir 10 numara fena olmaz hem de solda oynarsa çok iyi olur ...

nasıl stoper istemiyor ben şaşırıyorum bence kesin bir stoper alacak havayı kokluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X