Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar daha ikinci lige düsmüs klupten futbolcu alamayan yönetici bunlar baskan Marcenin parasını ödemisti sorsan peki alınan bonservisi de mi klube verdi yoksa tekrar cebine iade mi etti yoksa hic mi vermemisti

Bu arada baskan geldiginden beri klube bonservis girdisi Tekke+Eller+Marce=11 milyon euro peki bonservise verilen para Umut+Risp+Ayman+Cagdas=5 Milyon Euro Allah Allah arada 6 Milyon euro var ama klup borcta zor durumdaymısız aynı zamanda bonservisi olana para veremiyormuşuz yedik sizlerde yediniz

Afiyet olsun.
    aradaki farkta junun bonservisine bide borsada temettü parası. ))
    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 14:30.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• kimiside bu mu carlos a , lincoln e misilleme diyecekti bundan %100 eminim bu yüzden yönetim aldığı oyuncu yu taraftara kabul ettirmek istioyr çünkü onlarda biliyorki beğenilmeyecek bir adam alırlarsa aralıkta by by edilecek!!!

samets61 .. arkadaşım ben alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakma idare ediver ...

bir konuya açıklık getirmek istiyorum .. sana bir şey sormak istiyorum iznin olursa ...

acaba bu sayın başkan ve yönetimin Aralık ayına kalırsa ki pek sanmıyorum o kongreden yönetime devam edecegini mi düşünüyorsun ?

veya şöyle mi düşünüyorsun ....Aralık ayına kadar takım zirvede olacak sayın başkan ve yönetim de bir devam edelim diyecek kongre de peki diyecek ? bunu mu düşünüyorsun ?

bu arada stad konusunda eger bir gelişme olmazsa aday olmam diyen bir başkan .... stad konusunda ise bir gelişme olması mümkün değil çünkü TBMM kapalı ...o konuya girmek anlamsız geçen sayfalarda konuşulduı bitti gitti ..

Yorum

• Dış transferde Serkan, Adnan ve Jabi'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da, kaleci arayışı konusunda Oscar Cordoba'nın ağırlık kazandığı bildirildi.

Bordo-mavili yönetimin, kaleci arayışında listesinde birkaç ismin bulunduğu ve bunlardan birinin Kolombiyalı Oscar Cordoba olduğu belirtildi. Cordoba'nın tecrübeli oluşu ve bonservisinin elinde olması nedeniyle tercih edildiği kaydedildi.

Arkadaslar sizce ne derece dogru??? Varmi biulgisi olan
        Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
        Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
        Sevdik bi kere napalim

Yorum

• bu carlede futbolcu degil galiba...bonservisini eline aldi türkiyeye geldi ve takim ariyor...genclerbirligi enayisini buldu imzayi atti...iyiki almadik! daha iyisi lazim bize...
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• hem bu nick carleyi kim seyretti dogru dürüst? youtubda iki üc tane görüntüsünü gördünüz...bi adami almak icin en az onu 270 dakika ( 3 mac) seyretmek lazim...
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• coolank üstad

buraya yazdım kongre aralık ayına kalmaz.)) z.doğanın yerine Ersun Yanal gelsin diyom.

gerçekefsane üstadım agzından bal ve gerçeklik damlıyor ... bu arada özel mesajda bahsettiğin durumu yani önerini aklımın bir kenarına iyi olarak yazdım

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                carle once fener zannedilip sonra ziyanlarla gorusup ankaraspora falan imza atmaz dimi?
                sansa bak... icime dogmus sanki ama takimi tam tutturamamisim

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu carlede futbolcu degil galiba...bonservisini eline aldi türkiyeye geldi ve takim ariyor...genclerbirligi enayisini buldu imzayi atti...iyiki almadik! daha iyisi lazim bize...
                  kim alacak daha iyisini??
                  bu yönetim mi??

ya hangi hayallerin peşindesiniz anlamıyorum ki??

uyanın yahu...

daha iyisi lazımmış..

lazım orası başka mevzu..
                  da lazım olanı alacak yönetim lazım önce..

var mı?? yok.

o zaman düşük modele razı olacaksın transferde..
                  daha iyisi lazım... alabilecek yönetimin olursa..
                  ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kimiside bu mu carlos a , lincoln e misilleme diyecekti bundan %100 eminim bu yüzden yönetim aldığı oyuncu yu taraftara kabul ettirmek istioyr çünkü onlarda biliyorki beğenilmeyecek bir adam alırlarsa aralıkta by by edilecek!!!

samets61 .. arkadaşım ben alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakma idare ediver ...

bir konuya açıklık getirmek istiyorum .. sana bir şey sormak istiyorum iznin olursa ...

acaba bu sayın başkan ve yönetimin Aralık ayına kalırsa ki pek sanmıyorum o kongreden yönetime devam edecegini mi düşünüyorsun ?

veya şöyle mi düşünüyorsun ....Aralık ayına kadar takım zirvede olacak sayın başkan ve yönetim de bir devam edelim diyecek kongre de peki diyecek ? bunu mu düşünüyorsun ?

bu arada stad konusunda eger bir gelişme olmazsa aday olmam diyen bir başkan .... stad konusunda ise bir gelişme olması mümkün değil çünkü TBMM kapalı ...o konuya girmek anlamsız geçen sayfalarda konuşulduı bitti gitti ..
                    coolank... arkadaşım ben burada belkide yönetimin derhal gitmesini en çok isteyenlerdenim beni yanlış anladığınızı biliyordum zaten ..

başkanın stad olmazsa aday olmayacağını biliyorum ama stad konusunda önümüzün tıkandığını şimdi senden öğrendim bu demektir ki aday olmayacak güzel bir haber ...

çünkü yönetimin yaptığı hatalar var hemde çok fazla ...

ama artık gerçekten sürekli bişeyleri eleştiren arkadaşlara inanamıyorum yani hiç özeleştiri yapmıyorlar kendilerinde hiç hata aramıyorlar ne yapsa yönetim veya ziya sürekli eleştiriyorlar artık buna bi son vermemiz lazım her koşulda eleştirmemek lazım yönetimin bu carle kararı son derece doğrudur. saygılar...

Yorum

• stepanov gündemde yok stepanovun satılma şartları oluştu hazırlıklı olun ))gökdeniz kalsın stepanov satılsın şartları oluştu
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        coolank... arkadaşım ben burada belkide yönetimin derhal gitmesini en çok isteyenlerdenim beni yanlış anladığınızı biliyordum zaten ..

başkanın stad olmazsa aday olmayacağını biliyorum ama stad konusunda önümüzün tıkandığını şimdi senden öğrendim bu demektir ki aday olmayacak güzel bir haber ...

çünkü yönetimin yaptığı hatalar var hemde çok fazla ...

ama artık gerçekten sürekli bişeyleri eleştiren arkadaşlara inanamıyorum yani hiç özeleştiri yapmıyorlar kendilerinde hiç hata aramıyorlar ne yapsa yönetim veya ziya sürekli eleştiriyorlar artık buna bi son vermemiz lazım her koşulda eleştirmemek lazım yönetimin bu carle kararı son derece doğrudur. saygılar...
                        ya carldan iyisi elinde var mı??
                        ondan daha iyisini alacak bir yönetimin var mı??

ikisinin cevabı da hayırken nasıl oluyor da son derece doğru oluyor bu hamle cidden merak ediyorum..
                        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim alacak daha iyisini??
                          bu yönetim mi??

ya hangi hayallerin peşindesiniz anlamıyorum ki??

uyanın yahu...

daha iyisi lazımmış..

lazım orası başka mevzu..
                          da lazım olanı alacak yönetim lazım önce..

var mı?? yok.

o zaman düşük modele razı olacaksın transferde..
                          daha iyisi lazım... alabilecek yönetimin olursa..

1. soru: Iyi bir 10 numranin pesindeyiz ama bu nick carle degil!
                          2. soru: evet yok ama bu demek degildir ki gidip her cöplügü alacagiz diye!

Yorum

• Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum olabilir ihtimal dahilinde yani ... şimdi bunlar yaptıkları bu rezillikten sonra veya komediden sonra ( hala çok gülüyorum şu otel parası işine ) hemen koşa koşa gidip kör topal yalan yanlış birilerini alabilirler ben mesela 2 3 gün içinde bir haber bekliyorum ... yahu sayın başkan ve yönetimde şanssız aksi gibi şimdi gitti cav cav aldı adamı ... istermisin adam bir de iyi çıksın süper top oynasın .. bizimkiler içlerinden dua etmeye başlamışlardır ... allahım ne olur carle çok kötü çıksın diye yoksa rezil olduk hem usul konusunda da camiayı rezil ettik hem de bu cav cav da nereden çıktı şlimdi diye .....

Yorum

• bu arada bizim carlos albertocugumuz werder bremenle anlasmis...bari burda izlerim adami...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1. soru: Iyi bir 10 numranin pesindeyiz ama bu nick carle degil!
                                2. soru: evet yok ama bu demek degildir ki gidip her cöplügü alacagiz diye!
                                ellindekilerden daha çöplüğü yok orta saha konusunda...

iyi bir 10 numara??
                                eminim dün burada konuşulan lavezziye 6-7m dolar verip getirirler..

uyumaya, hayal kurmaya devam edin...

ama allah rızası için hayalleri gerçek sanmayın...
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X