Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkada$lar, Lavezzi denilen topcu kimdir ??
    hangi ligde oynuyor

???
    san lorenzo da oynuyor.
    bu sene boca juniors ve rivel plate in önünde şampiyon oldular..
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

arkada$lar, Lavezzi denilen topcu kimdir ??
      hangi ligde oynuyor

???
      Lavezzi'nin adı bu forumda çok geçti. Arjantinde San Lorenzo'da oynuyo. 1 ay önce falan haber çıkmıştı ilgileniyoruz diye. Carl'dan vazgeçilince benim aklıma Lavezzi geldi. Malum Ziya Doğan da Arjantine gitmişti.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugün kayseri erciyesin genel kurulu yok muydu acaba?
        mevcut başkan bıraktıysa ve aday olan arkadaş kazandıysa uefa işi zorda demektir.. halen ümidim var da
        kayseri intertoto maceralarından hiç memnun kalmamış, erken form tutmuşlarmış sözümona ve zararını görmüşler..
        hocamız da gençleri kazanacağım hesabıyla erken form tutma meselesini aşmak istedi herhalde..
        kayseri intertotoya gitmek istese iyi olacak..
        zira moral motivasyon açısından transferde dalgalandık.. kampa yetişmeyecek gibi görünüyor.. en azından avrupadaki kampa yetişmeli oyuncularımız..
        bana göre hoca nick carleden daha iyisini alacaktır.. fakat mevkiyi değiştirip forvete dönebilir..
        santrafor ve kaleciyle kapanabilir transfer..
        oyunu kurma işini ceyhuna veya hüseyine(!) verebilir hoca..
        oyun kurulur mu?
        sanmıyorum
        Hüseyin mi oyun kuracak??? puhahahahah
        Ceyhuna lafim yok, yapabilir bence
        En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 23:01.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lavezzi'nin adı bu forumda çok geçti. Arjantinde San Lorenzo'da oynuyo. 1 ay önce falan haber çıkmıştı ilgileniyoruz diye. Carl'dan vazgeçilince benim aklıma Lavezzi geldi. Malum Ziya Doğan da Arjantine gitmişti.
          tamam dostum, siz begendigimize göre iyidir :-)
          söyleyelim stichus abiye, hemen alsinlar .-)))

gerci ziya abimizin mantalitesine uyarmi ?

*
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            korkuyorum 1-2 ay tatile gitti diye..
            malum bizim topçu izlemeye giden vatandaşlarımız kopamıyor güney amerikadan...

tango-samba derken geçiyor demek günler
            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

tamam dostum, siz begendigimize göre iyidir :-)
              söyleyelim stichus abiye, hemen alsinlar .-)))

gerci ziya abimizin mantalitesine uyarmi ?

3-4m vereceklerse alırlar..
              ama sanmıyorum...
              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bugün kayseri erciyesin genel kurulu yok muydu acaba?
                mevcut başkan bıraktıysa ve aday olan arkadaş kazandıysa uefa işi zorda demektir.. halen ümidim var da
                kayseri intertoto maceralarından hiç memnun kalmamış, erken form tutmuşlarmış sözümona ve zararını görmüşler..
                hocamız da gençleri kazanacağım hesabıyla erken form tutma meselesini aşmak istedi herhalde..
                kayseri intertotoya gitmek istese iyi olacak..
                zira moral motivasyon açısından transferde dalgalandık.. kampa yetişmeyecek gibi görünüyor.. en azından avrupadaki kampa yetişmeli oyuncularımız..
                bana göre hoca nick carleden daha iyisini alacaktır.. fakat mevkiyi değiştirip forvete dönebilir..
                santrafor ve kaleciyle kapanabilir transfer..
                oyunu kurma işini ceyhuna veya hüseyine(!) verebilir hoca..
                oyun kurulur mu?
                sanmıyorum
                abi hüseyin ve ceyhunla çocuk tiyatrosuna oyun kurarız ancak..
                bu sene ne kadar kurduğumuz ortada..
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yönetimde bizim gibi youtube dan seyredip almıyordur inşallah.
                  Yönetim de bizim gibi, sadece seyrediyor...

Yorum

• arkadaşlar ben de gençliğimi sizlerin lavezziyi riquelmeyi beklediği gibi prosineckiyi bekleyerek geçirdim..
                    transfer konusunda yetki kullanacak noktada olsam bu takıma hiç kimseyi dinlemeden blok halde altı tane kiev topçusu alır gelirim.. hocaları da öldü gitti ama artık bulurum bir arjantinli hırslı bir tip..
                    bunlar hayaldir.. hayal olarak bilinmesinde kötü bir yön olmaması bir yana mutlu eder yazanı okuyanı..
                    empati bir alacağınız topçu gelmez..
                    empati iki alacağınız kulüp dünyaları ister ve ve re mez si niz!
                    ben masserati hayranıyım.. ama binemiyorum..
                    sürekli masserati önermeniz beni gülümsetiyor o kadar..
                    iyi bir scout takımı kurulmalıdır evet.. devre arası gelmeden harika bir takım araştırması bitmiş olur verirsin finans müdürüne ayarlar..
                    bakın hepsi bir tarafa burada forumda bir şahıs hakkında uzlaşamadığımızı görüyorsunuz.. yk da farklı değil.. onun için hocaya bırakılması son derece doğrudur.. doğrudur da hoca doğru mudur?
                    bana sorarsanız sevgili başkanımı da kenara alarak söylüyorum:
                    çağı yakalamak ve rakiplerimize yeniden üstün olmak için şampiyon olmak veyahut en azından şampiyonlar ligi görmek zorundayız..
                    bunun tek bir yolu var..
                    yenilenmek..
                    bu kulübün başına hiç şampiyonluk görmemiş ve hem futboldan zevk alan anlayan ama aynı zamanda da idarecilikte başarılı olmuş ve mutlak surette şampiyonluk görmemiş bir arkadaşımızın ekibiyle birlikte gelip oturması lazımdır..
                    eskilerin çekişmelerini yoketmenin başka bir yöntemi yoktur..
                    o ekip gelip başkanlığı alana kadar biri diğerinden çok da fakrlı olmayan yapılarda allame-i cihan olsa başkanın gücü yetmez birliği sağlamaya..
                    birlik öylesine duyageldiğiniz laf-ı güzaf bir ifade değildir.. çok mühimdir.. takımın arkasında tüm şehrin başarı dilekleri olmadan başarı gelmeyecektir..
                    transfer en kolay iştir, onda bile kıskançlıklar var..
                    sordum cevabını alamadım burada sizinle paylaşayım: brezilya seferinde onca beğenilen oyuncunun bir tanesi bile hocaya uymaz mı? bu adamların birini uçaktan indirmiştik.. o derece beğenilmişti.. yönetici istifa edince edindiği intibaları da kulüpten kovmak mıdır yöneticilik?
                    öyle ya, bana ne değil mi!

Yorum

• Hüseyin'e oyun kurduran hocanın hocalık bilgisinden değil zekasından kuşku duyarım ben. Diyecek bir şey yok. İnşallah Arjantin'de kaybolur
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• stichus, abinin dedigine göre:

Lavezzi Hayal :--)))))

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• aynen öyle..

bu kadro yapısı ve kadroya artı değer katacağına sürekli eksilten hoca ile bizim rakiplerimizle rekabet etmemiz pek mümkün değil..

o yüzden boş hayallerle başlamasın sezon...
                          3. bitirirsek dua edeceğim..
                          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Lavezzi gayet forvet...bize 10 numara lazım riquelme gibi ama nerdeee bizim yönetim alacakta göreceğiz...
                            poetricus

Yorum

stichus, abinin dedigine göre:

Lavezzi Hayal :--)))))

.
                              hayal değil isteseler alırlar almak çok kolay isteyecen )) Trabzonspor istese alır.ne diyom Trabzonspor istese alır. bizim yöneticileri müzeyi gezdirecen. Trabzonsporun büyük camia olduğunun farkına varcaklar.
                              başarısız olmak prim yapıyo )))
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Oooofffff Of Nedİr Bİzİm Bu Çİlemİz Ya. Desenİze Bu Sene De Yattara'nin Hareketlerİyle Avunacaz. Seneye De O Gİder. 2067 'de Şampİyon Oluruz İnŞallah. Dur Bakiyim O Zaman 67 YaŞinda Olacam Sevİnecek Dermanim Olursa İyİdİr. Offfffffffff

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X