bu ozerin yabanci adamlardan ne eksigi var be kardesim bu yonetimi anlayamiyorum bu kadar mi acizlik olur ya alin su adami solada engini alin ama yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oemer61
Cordoba kadar iyi kaleci TRABZONSPOR'a ne zaman geldi???? Tolga'dan 1000 kat iyidir, ilerisi icin ise yaramaz, ama günü kurtarir ve Tolga'yida yetistirir!!!!!!!İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecordobayı bu takıma getirip kazanç bekleyen adamın trabzonspor sevgisinden aklından şüphe ederim burdaki amaç cordobadan başarı beklemek değil taraftarı
oyalamak neticeside belli olur çok sürmez en fazla 5 hafta dayanırlar olan yine taraftara olur getiren akıl belli..........En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 12:17.
Yorum
-
Kaleye Cordoba'yi alıyorlar.
Şimdi 10 Numara arayışındadırlar. Rivaldo futbolu bırakmadıysa gidip alsınlar.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
sen elindeki değerleri bilmedinki cordoba gibi adam antalyadaydı geçen yıl başarıları saymakla bitmez beşiktaşta şike iddiaları geçmişini özetliyor.........İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCordoba kadar iyi kaleci TRABZONSPOR'a ne zaman geldi???? Tolga'dan 1000 kat iyidir, ilerisi icin ise yaramaz, ama günü kurtarir!!!!!!!
Yorum
-
neymiş efendim dudek trabzonu istememişmiş, palavraya bakın siz adamı oyalayın yok martinez olmazsa dudek, yok hasagiçten haber bekliyoruz bekle dudek, aha sonunda böyle olur kaçırırsınız adamı ondan sonrada bizi istememişmiş, şimdi gidip eşşek gibi saçları ağarmış cordobayı alacaksınız, onuda ikna edebilirseniz tabi , böyle aymaz böyle işbilmez böyle savsak yönetim hayatımda görmedim ,şimdi biz şampiyonluğa oynayacağız değil mi?

Yorum
-
Oemer61
Abartin bakalim abartin, lig basladiginda görüsürüz!! Ilk elestirenler siz olacaksiniz hatalar yapmaya basladiginda!!!İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tolgayı cordobadan eksikte görmüyorum bana göre dahada üstün.......
Yorum
-
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta
Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra uzun yıllar sarı lacivertli takımın kalesini koruyan Rüştü Rençber, bundan böyle Beşiktaş için ter dökecek.
Siyah beyazlı takımla üç yıllık mukavele imzalayan Rüştü Rençber, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş için ter dökecek. Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için borservisi elinde olan ünlü kaleciye yılda 1 milyon 100 bin dolar ödeneceği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot da Rüştü Rençber ve Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzalandığını açıkladı.
17.06.2007
Kaynak : Sporx.com
Adamlara bak yahu Hakan Arıkan ve Rüstüye kaleyi teslim ettiler Runjeyi de gönderip onun yerine orta saha alırlar biizmkiler beklesin
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ben cordoba gibi aciz bir adamdan hayır beklemektense tolga gibi yürekli kalecinin kaderinde razıyım..........İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartin bakalim abartin, lig basladiginda görüsürüz!! Ilk elestirenler siz olacaksiniz hatalar yapmaya basladiginda!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum