Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ozerin yabanci adamlardan ne eksigi var be kardesim bu yonetimi anlayamiyorum bu kadar mi acizlik olur ya alin su adami solada engini alin ama yok

Yorum

• bu özeri alalım bize böyleleri lazım trabzon sevdasından yanıp tutuşanlarla şampiyon oluruz
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cordobayı bu takıma getirip kazanç bekleyen adamın trabzonspor sevgisinden aklından şüphe ederim burdaki amaç cordobadan başarı beklemek değil taraftarı
        oyalamak neticeside belli olur çok sürmez en fazla 5 hafta dayanırlar olan yine taraftara olur getiren akıl belli..........
        Cordoba kadar iyi kaleci TRABZONSPOR'a ne zaman geldi???? Tolga'dan 1000 kat iyidir, ilerisi icin ise yaramaz, ama günü kurtarir ve Tolga'yida yetistirir!!!!!!!
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 12:17.

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• ziya geleceği düşünüyor hayalindeki adım ilerde at yetiştirmek çobanları yanına çekiyorki ilerde lazım olur............

Yorum

• Kaleye Cordoba'yi alıyorlar.

Şimdi 10 Numara arayışındadırlar. Rivaldo futbolu bırakmadıysa gidip alsınlar.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• rakiplerimiz bir bir transfer bombalarını patlatırken biz hala aynı yerdeyiz bu sezonda hiç ümidim yok ziya 5. hafta gider baska teknik d. gelir geçen sezonun kopyasını yasarız

Yorum

• ziyan cordobayı da ön libero yapmasın.

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cordoba kadar iyi kaleci TRABZONSPOR'a ne zaman geldi???? Tolga'dan 1000 kat iyidir, ilerisi icin ise yaramaz, ama günü kurtarir!!!!!!!
                    sen elindeki değerleri bilmedinki cordoba gibi adam antalyadaydı geçen yıl başarıları saymakla bitmez beşiktaşta şike iddiaları geçmişini özetliyor.........

Yorum

• ben tolgayı cordobadan eksikte görmüyorum bana göre dahada üstün.......

Yorum

• neymiş efendim dudek trabzonu istememişmiş, palavraya bakın siz adamı oyalayın yok martinez olmazsa dudek, yok hasagiçten haber bekliyoruz bekle dudek, aha sonunda böyle olur kaçırırsınız adamı ondan sonrada bizi istememişmiş, şimdi gidip eşşek gibi saçları ağarmış cordobayı alacaksınız, onuda ikna edebilirseniz tabi , böyle aymaz böyle işbilmez böyle savsak yönetim hayatımda görmedim ,şimdi biz şampiyonluğa oynayacağız değil mi?

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben tolgayı cordobadan eksikte görmüyorum bana göre dahada üstün.......
                          Abartin bakalim abartin, lig basladiginda görüsürüz!! Ilk elestirenler siz olacaksiniz hatalar yapmaya basladiginda!!!

Yorum

• çıkma oyunculardan iyi anlar bu ziya......

Yorum

• Rüştü ve Mehmet Yozgatlı Beşiktaş'ta

Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra uzun yıllar sarı lacivertli takımın kalesini koruyan Rüştü Rençber, bundan böyle Beşiktaş için ter dökecek.
                              Siyah beyazlı takımla üç yıllık mukavele imzalayan Rüştü Rençber, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş için ter dökecek. Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için borservisi elinde olan ünlü kaleciye yılda 1 milyon 100 bin dolar ödeneceği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot da Rüştü Rençber ve Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

17.06.2007
                              Kaynak : Sporx.com

Adamlara bak yahu Hakan Arıkan ve Rüstüye kaleyi teslim ettiler Runjeyi de gönderip onun yerine orta saha alırlar biizmkiler beklesin
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abartin bakalim abartin, lig basladiginda görüsürüz!! Ilk elestirenler siz olacaksiniz hatalar yapmaya basladiginda!!!
                                ben cordoba gibi aciz bir adamdan hayır beklemektense tolga gibi yürekli kalecinin kaderinde razıyım..........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X