lig tv de sondk haberi TS nıcke carle iel anlaşma sağlayamadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse altın yere düşmeyle pul olmaz...Nick Nicktir...Olmuş bikere...
Stichus, R. Würtz ile ilgileniyor muyuz hala?
son iki haftadır isvec ve danimarka gazetelerine bakıom ama haber yok maalesef.. Bu oyuncular şimdiye kadar medyaya yansımadı ama gizlice hallediyo olabilirler.. Bide rasmussen haberleri vardı ikisi için diyorum.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan bi git yaaa.. Alla alla..
o zaman hiç konuşmayalım öle mi yapalım duyduklarımızı söylemeyelim o zaman burası forum da olmasın ne dersin?ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Oemer61
Görüslerini belirt, ama burda gelip sallama!!! Milletin kafasini karistirip sonra hüsrana ugratma!!!İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman hiç konuşmayalım öle mi yapalım duyduklarımızı söylemeyelim o zaman burası forum da olmasın ne dersin?
Yorum
-
Allah aşkına konuş sen olmasan biz nerden bilcez kimi alıcağımızı Allah seni başımızdan eksik etmesin!!!İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman hiç konuşmayalım öle mi yapalım duyduklarımızı söylemeyelim o zaman burası forum da olmasın ne dersin?"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
ya arkadaşım bilip bilmeden konuşma banada cephe alma ! ben burda sallasam prim mi kkzanacam gözünüzde büyüyecekmiyim? o zaman fanatikin buraya yapıştırılan haberlerinide eleştir onlarda aynı şeyi yapıyor adamı akşam akşam hasta etmeyin!İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüslerini belirt, ama burda gelip sallama!!! Milletin kafasini karistirip sonra hüsrana ugratma!!!ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
Ya kızmayın Nick Carle nin orada Amerikan futbolundan başka bişey oynandığını aha ki duydum..Ağlar mısın güler misin arkadaş Marcelinho nerede Carle nerede..Ama korkmayın Hasan burada
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
heheİlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kızmayın Nick Carle nin orada Amerikan futbolundan başka bişey oynandığını aha ki duydum..Ağlar mısın güler misin arkadaş Marcelinho nerede Carle nerede..Ama korkmayın Hasan burada

Haklisin Hasan varken ne gerek transfere
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
Oemer61
Benim kimseye cephe aldigim yok!! O gazetelerden haber ekleyenleride savunmuyorum, onlarda ayni seyi yapiyorrrrr.. Bagirarak konusma!!!İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşım bilip bilmeden konuşma banada cephe alma ! ben burda sallasam prim mi kkzanacam gözünüzde büyüyecekmiyim? o zaman fanatikin buraya yapıştırılan haberlerinide eleştir onlarda aynı şeyi yapıyor adamı akşam akşam hasta etmeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum