Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lig tv de sondk haberi TS nıcke carle iel anlaşma sağlayamadı
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyse altın yere düşmeyle pul olmaz...Nick Nicktir...Olmuş bikere...
      Stichus, R. Würtz ile ilgileniyor muyuz hala?

son iki haftadır isvec ve danimarka gazetelerine bakıom ama haber yok maalesef.. Bu oyuncular şimdiye kadar medyaya yansımadı ama gizlice hallediyo olabilirler.. Bide rasmussen haberleri vardı ikisi için diyorum..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lan bi git yaaa.. Alla alla..

o zaman hiç konuşmayalım öle mi yapalım duyduklarımızı söylemeyelim o zaman burası forum da olmasın ne dersin?
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ne çok müneccim var forumda hayret.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o zaman hiç konuşmayalım öle mi yapalım duyduklarımızı söylemeyelim o zaman burası forum da olmasın ne dersin?
            Görüslerini belirt, ama burda gelip sallama!!! Milletin kafasini karistirip sonra hüsrana ugratma!!!

Yorum

• carlayla, serkanla, adnanla olacak is degil....Daha iyisi lazim bize daha iyisi
              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
              Sevdik bi kere napalim

Yorum

Allah aşkına konuş sen olmasan biz nerden bilcez kimi alıcağımızı Allah seni başımızdan eksik etmesin!!!
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bu nasıl bi olaydır ayıp ya bunlar bizimle alay mı ediyor
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Melih kardeşimiz bir şeyler biliyor-duyuyor ve onları bizimle paylaşmak istiyor gibi arkadaşlar...Kendisini kırmayalım derim ben...
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Görüslerini belirt, ama burda gelip sallama!!! Milletin kafasini karistirip sonra hüsrana ugratma!!!
                      ya arkadaşım bilip bilmeden konuşma banada cephe alma ! ben burda sallasam prim mi kkzanacam gözünüzde büyüyecekmiyim? o zaman fanatikin buraya yapıştırılan haberlerinide eleştir onlarda aynı şeyi yapıyor adamı akşam akşam hasta etmeyin!
                      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Ya kızmayın Nick Carle nin orada Amerikan futbolundan başka bişey oynandığını aha ki duydum..Ağlar mısın güler misin arkadaş Marcelinho nerede Carle nerede..Ama korkmayın Hasan burada
                        Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• gene hüsran.neyse daha iyi bir oyuncu alacağımız ümidiyle iyi geceler!! arkadaşlar.bizimkisi de züğürt tesellisi işte.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yahu inanan inanır inanmayan inanmaz. Bunu kabul etmek bu kadar mı zor? Kendinizi forumun şerifi olarak görmekten vazgeçin..
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya kızmayın Nick Carle nin orada Amerikan futbolundan başka bişey oynandığını aha ki duydum..Ağlar mısın güler misin arkadaş Marcelinho nerede Carle nerede..Ama korkmayın Hasan burada
                              hehe Haklisin Hasan varken ne gerek transfere
                              Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
                              Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
                              Sevdik bi kere napalim

Yorum

ya arkadaşım bilip bilmeden konuşma banada cephe alma ! ben burda sallasam prim mi kkzanacam gözünüzde büyüyecekmiyim? o zaman fanatikin buraya yapıştırılan haberlerinide eleştir onlarda aynı şeyi yapıyor adamı akşam akşam hasta etmeyin!
                                Benim kimseye cephe aldigim yok!! O gazetelerden haber ekleyenleride savunmuyorum, onlarda ayni seyi yapiyorrrrr.. Bagirarak konusma!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X