Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her sene ümitlenip duvara tosluyoruz.
    bu sene ümitlenecek birşey yok..
    en azından baştan hazırlıklıyız..

ne altyapı çalışıyor ne üste kaliteli oyuncu getirebiliyoruz..
    daha gezinmeyelim hedef şampiyonluk diye..
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      korkuyorum 1-2 ay tatile gitti diye..
      malum bizim topçu izlemeye giden vatandaşlarımız kopamıyor güney amerikadan...

tango-samba derken geçiyor demek günler
      hahahaha ziyada ne tango yapar ya düşünsenize nuriyle ziya tango yapsa
      arkadaşlar yapabilirmisiniz videosunu yapabilecek bir arkadaş varmı
      işkenaz

Yorum

• nick carle olayının açıklamalarını okudum. Trabzonsporla anlaşamadım gençlere imza attım demiş. ya biz neyi anlaşamamışız bunla gençlerin verdiği parayı verecek kadar paramız mı yokmuş. çok garip bir durum bu. ama biz onu 3 katına devre araısnda gençlerden alırız hiç merak etmeyin. şu adamı da alamadılar ya daha ne diyim ben

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayal değil isteseler alırlar almak çok kolay isteyecen )) Trabzonspor istese alır.ne diyom Trabzonspor istese alır. bizim yöneticileri müzeyi gezdirecen. Trabzonsporun büyük camia olduğunun farkına varcaklar.
          başarısız olmak prim yapıyo )))
          Yavaş. Lavezzi'yi nereye alıyorsun ya? Ne kadar kabul etmek istemesek de İstanbul kulüpleriyle bizim aramızda büyük uçurumlar var bu konularda. Onlar getirdi biz niye getiremiyoruz diye bir şey söz konusu değil o yüzden..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oooofffff Of Nedİr Bİzİm Bu Çİlemİz Ya. Desenİze Bu Sene De Yattara'nin Hareketlerİyle Avunacaz. Seneye De O Gİder. 2067 'de Şampİyon Oluruz İnŞallah. Dur Bakiyim O Zaman 67 YaŞinda Olacam Sevİnecek Dermanim Olursa İyİdİr. Offfffffffff
            2067 yilinda 67 yasinda olabilmen icin 2000 yilinda bogmus olman gerek. o kadar gence oldugunu tahmin etmiyorum.

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              her sene ümitlenip duvara tosluyoruz.
              bu sene ümitlenecek birşey yok..
              en azından baştan hazırlıklıyız..

ne altyapı çalışıyor ne üste kaliteli oyuncu getirebiliyoruz..
              daha gezinmeyelim hedef şampiyonluk diye..
              Trabzonspor yarışmacı takım olmaya calışılıyor. Trabzonsporun tek hedefi şampiyonluktur.
              Stichus gibi yazayım Trabzonspor Y-A -R-I-Ş M-A-C-I takım değil bu kadar basit. geriside andersenden masallar.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Stichus, Kristjan Örn Sigurdsson dosyası kapandı mı?
                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nick carle olayının açıklamalarını okudum. Trabzonsporla anlaşamadım gençlere imza attım demiş. ya biz neyi anlaşamamışız bunla gençlerin verdiği parayı verecek kadar paramız mı yokmuş. çok garip bir durum bu. ama biz onu 3 katına devre araısnda gençlerden alırız hiç merak etmeyin. şu adamı da alamadılar ya daha ne diyim ben

bu adamı almadılar..
                  şimdi bakalım kimi getirecekler yerine.

stichus üstadım..:
                  bu adamı en azından alamazlar mıydı???
                  hadi bunu almadılar, daha iyisini mi bulacaklar ve getirecekler???
                  bence imkânsız birşey.
                  adam ucuzdu üstüne üstlük..
                  niye alınmadı??????????

daha iyisini alma şansımız yoksa bu adamı niye cavcav a kaptırdık??
                  ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peter crouch u almamız lzım bizim aslında, yedeklikten kurtulamıyor, orta sahayada portekizin Amadeus takımında oynayan steven soderberg i aldıkmıydı tamam işte alın size transfer, kaleye de arjantinin Camaro takımında oynayan Carlos Alberto yu alalım
                    alalım tabi peter crouch da trabzon beni alsın die bekliyormuş hem alsak bile ziya onu ön liberoda oynatır

Yorum

• Würtz+Rasmussen+Bobadillayı alıp kapasınlar transferi deli etmesinler adamı Üçüde alınabilecek oyuncular

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2067 yilinda 67 yasinda olabilmen icin 2000 yilinda bogmus olman gerek. o kadar gence oldugunu tahmin etmiyorum.
                        Harbi yaa. Bu yönetim kafada akıl mı bıraktı. bi hesap bile yapamadım tüü rezil olduk 89 yaşında olcam. off bee ölürüm heralde. Gözüm açık giderim.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende aynı konuyu düşünüyodum 7 yaşında değil herhalde bu kardeş
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• bmn bir ara ödül verip ikinci en iyimser kullanıcı seçmişti beni.. o unvana layık olmaya çalışarak bir senaryo yazayım bakalım umutlanabilecek miyiz:
                            yarın erciyes çekilsin uefaya direkt katılalım..
                            bobadilla veya villar gibi birkaleci alarak haftaya başlayalım..
                            arjantinli on numarayla anlaşalım..
                            tekke dönmeyi kabul etsin.. forvete gerek kalmasın..
                            kampta tam kadro neşe ile hazırlanalım..
                            lige başlarken tüm elden çıkarmak istediğimiz oyunculara ruslar koreliler talip olsun kasayı dolduralım..
                            seçimden hemen sonra stad işiyle alakalı kazma vurma aşamasına gelelim..
                            nasıl senaryo, aniden değiştirir havayı değil mi?
                            bence kral senaryo ama sadece senaryo filmi kurtarmaz.. çok iyi oyuncular lazım..
                            daha mühim bir şey: yönetmenin on numara olacak.. köylü yönetmenle ancak bağımsız film çekersin ki o da başka ligde yarışıyor! sundance de..

Yorum

• Kimmiş bu şampiyonluğu görecek kardeşimiz. Ortaya çıksın da bir kutlayalım hele
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harbi yaa. Bu yönetim kafada akıl mı bıraktı. bi hesap bile yapamadım tüü rezil olduk 89 yaşında olcam. off bee ölürüm heralde. Gözüm açık giderim.
                                82 oluyon yaw 22 yaşında değilmisin
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X