Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampanın değerlendirilmesi için herkesin avatarını musampa resmi olarak değerlendirilmesini tercih ve rica ediyorum ... bu takımın 51 futbolcusu var dikkat 61'e az kaldı

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı iddia edilen bir arkadaşımız.
      ya adamı herkes övüyor bende izledim çeok yetenekli çok hırslı ewet bizde yetenekli gençler vardı alişen gibi veyaa ufuk bayaraktar gibi ama bu çocuğun mantalitesi çok farklı şımarmayan cinsten

Yorum

Sadece 3-5 dakikalık bir videoyla geleceğin yıldızı iddia edilen bir arkadaşımız.
        sen önce takip et sonra konuş bence kardeşim...o senin için geçerli bir olay...bir futbolcu hakkında bilgin yoqsa cevap vermemem daha ii olur...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İzledim kardeşim Sadece genç bir yetenek bence. Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynaması için daha çoooook erken.
          Lakin ben de onu diyorum işte. Trabzonlu olması hoşa gitmemeli. Gayet normal bişey bu. Trabzonlu da olur Karslı da Konyalı da. Banane adamın memleketinden?
          Trabzonsporda oynaması için çoooook geç olmasın da çok erken olsun ben razıyım.

Yorum

• Kaleci olarak Runje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• runje lens e transfer oldu ....

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaleci olarak Runje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

geç kaldık lens aldı

Yorum

• o trabzon sevdalısı en büyük neden bu , siz hiç bir oyuncunun ben trabzonu şampiyon yapmak istiyorum dediğini vede en büyük hedefim bu dediğini duydunuzmu..özer genç yetenek,arda da genç messi de genç shalkeli mesut da genç...ama bak takır takır oynuyorlar...iddia ediyorum özer 2 sene sonra 20 milyon dolar olur...
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş kusura bakma ama ...

ben palermonun alınmasını istediğim için onunkini koyuyorum ...
                    Yapacağımızı hepberaber yapalım. Ya Palermo ya Özer. Bence daha etkikli olur.

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o trabzon sevdalısı en büyük neden bu , siz hiç bir oyuncunun ben trabzonu şampiyon yapmak istiyorum dediğini vede en büyük hedefim bu dediğini duydunuzmu..özer genç yetenek,arda da genç messi de genç shalkeli mesut da genç...ama bak takır takır oynuyorlar...iddia ediyorum özer 2 sene sonra 20 milyon dolar olur...
                      biraz fazla uçtun 20 m dolar !!!

Yorum

• Aslında sorun şu: Bu adam trabzonlu olmasaydı ve biz bu alsaydık çok farklı yorumlar ile karşılaşacaktık. Forumda duygusal bir hava esiyor. Püfür püfür hemde...

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o zaman palermo arkadaşlar !!! haydiyin bu adam yapar bizi şampiyon

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet bencede...
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Aslında sorun şu: Bu adam trabzonlu olmasaydı ve biz bu alsaydık çok farklı yorumlar ile karşılaşacaktık. Forumda duygusal bir hava esiyor. Püfür püfür hemde...
                              ewet bende hissettim
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                runje lens e transfer oldu ....
                                olsun biz yine alalim Runje!!!!!!!
                                İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geç kaldık lens aldı
                                farketmez, biz alalim herkes avatarina Runjeyi koysun RUNJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RUNJEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!1
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X