Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lavezzi,Martinez,Emre Güngörü yeni sezona alirsak transferi kapatabiliriz...Carle ile ilgili bazi süphelerim var...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beş dakikada değişiyor bütün işler demek ki..
      carle işinde hocadan kaynaklanan bir pürüz var sanırım.. aniden denemek istemiş hocamız carle yi..
      ne diyelim, hayırlısı..
      Bu ziya hocadan hoca olmaz bakti adam yetenekli isi yokusa surdu ona ayman kalitesinde adam gecemeyen sut cekemeyen adam lazim bu transfer bence yatti

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim bilir belkide guney amerikadaki seferde bazi gelismeler olmus olabilir
        lavezzi lavezzi iki sene sonra 10 milyon dolara alamazsın. ha bide rafael sobis
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

beş dakikada değişiyor bütün işler demek ki..
          carle işinde hocadan kaynaklanan bir pürüz var sanırım.. aniden denemek istemiş hocamız carle yi..
          ne diyelim, hayırlısı..
          Adam taa Avusturalya'dan gelmiş, onu alıp da denemek biraz ayıp olmaz mı? Hem nerede deneyecekmiş ki hocamız onu? Daha kampa bir sürü var..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Carle olmazsa çok üzülmem doğrusu.. en kötü Arjantin'li en iyi Avustralya'lı dan iyidir yahu
            #7 King of Kings

Yorum

• Bolton Deny Turkish Move Reports
              Bolton boss Sammy Lee has denied reports that he is on the verge of signing Turkish international Gokdeniz Karadeniz.

The winger, who currently plays for Trabzonspor, was said to be interesting both the Trotters and Newcastle, but Lee has played down his interest insisting he doesn't know enough about the player to warrant a swoop.

Lee told the Bolton News: "We've had some good reports and DVDs of the player, but he didn't play a full game and it would be wrong of us to take a risk on a player on the strength of 25 minutes.

"And I don't know where anyone got the idea that we are locked in a battle.

"You read things in some of the papers and you wonder where it comes from. But it's the silly season and people seem to be using Bolton Wanderers to create interest in players.

"There are a lot of negotiations going on in the background but rather than blowing trumpets, out of respect for the individuals involved, the holding club and our own club, I prefer not to talk about them until the deals are done.

"I don't want our supporters thinking there is no activity, because there is.

"But I don't want them believing all this speculation and thinking we're chasing around here, there and everywhere.

"We have our irons in the fire but it's just a question of waiting to see how things develop."
              kaynak: goal.com

adamlar ilgilendiklerini de yalanlamıyor...
              burdayim,
              sorunun cevabi içtigi yerde
              http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• rafael sobis kalitesinde bir forvet alabilirsek onu veren kulübe istediği oyuncu artı ikimilyon euro verilmesine razıyım ben..

hala önceliğim kaleci benim tabii..
                adıgeçen oyuncularla ilgileniyoruz bildiğim kadarıyla ama hocamız belki de doğru olarak türkiye ligini tanıyan birkalecide ısrarlı..
                martinez sakaryanın inadına takıldığına rüştü imzaladığına ve cordoba da futbolu bıraktığına göre elimizde pek alternatif yok..
                ben hasagiçe karşıyım, dudek gibi bobadilla gibi villar gibi ochoa gibi kaleci istiyorum ama sadece istiyorum..

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sobis zor iş betiste o...
                  küme düşerse bonservisi elinde oluyo

Yorum

• arkadaşlar samsun dan aldığımız adnanı daha önce uzun süreli takip eden var mı(bir iki maç değil) çünkü hernekadar kızsak da bizim yönetimin ve teknik direktöründe kafası biraz çalışıyor takımda bu kadar sağbek varken bir de üzerine jabi yi almışken bir sağbek daha almazlar. sanırım adnan ı başka bir bölgede oynatacaklar. takımda bu kadar sol bek problemi varken hala sola adam düşnmüyorlarsa benim aklıma fb deki ümit özat gibi sağ ayaklı sol bek alternatifi geliyor? olabilir mi? şimdiye kadar hiç sol bek oynadı mı?

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      küme düşerse bonservisi elinde oluyo
                      yani bu hafta anti betis

Yorum

• carle olursa ben sevinirim.. akşama kadar belli olacaktır sanıyorum.. diğer adayımız evet arjantinden.. ama paradan başka sorunları vardı onun.. halletmeye mi yaklaştılar ne oldu açıkçası bir bilen aydınlatsa ben de aydınlansam..

takımın ortasahasında ayman serkan ve hüseyin banko oynayacaksa forvetimiz nasıl olacak hala anlayamıyorum ama..
                        neyse, berber de öyle demiş, önüne dökülünce görürsün ak mı kara mı!

Yorum

• diyom size hasagic bize gelcek Gaziantep fransadan kaleciyle anlaştı.

Yorum

• herifi avustralya dan buraya denemek için mi getirmiş???
                            neyin denemesi bu??
                            izlemedin mi adamı??

antremanda çift kale maçta mı deneyeceksin???

yaw ziya bi kop git başımızdan..
                            yeter illellah dedik.
                            bi büyü yap yoket kendini..
                            şapkanın içinde kaybol.
                            biz de rahatlayalım dünya futbolu da..
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

carle olursa ben sevinirim.. akşama kadar belli olacaktır sanıyorum.. diğer adayımız evet arjantinden.. ama paradan başka sorunları vardı onun.. halletmeye mi yaklaştılar ne oldu açıkçası bir bilen aydınlatsa ben de aydınlansam..

takımın ortasahasında ayman serkan ve hüseyin banko oynayacaksa forvetimiz nasıl olacak hala anlayamıyorum ama..
                              neyse, berber de öyle demiş, önüne dökülünce görürsün ak mı kara mı!
                              serkan hüseyin ayman aynı anda oynayacak ise abi, ziya efendiyi meydan parkında ibreti alem için kızılcık sopası ile dövmek gerekir..
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X