Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz sinir bozucu bir olay yaşadık ama önümüze bakmamız lazım..
    hayırlısı artık.. bir liste dolusu isim var hocanın elinde.. oradan sıradakine geçiyoruz demek ki..
    bakalım..
    Ya Vermeyin şu Ziyaya yetkiyi ya ALLAH AŞKINA! bu adama transfer yetkisini kim veriyo?yine topluycak 2 .lig topçularını ön liberolarını takıma

ah şimdi Ersun yanal olucaktı başımızda.....

Yorum

• neyse orta sahaya marseille de oynayan 29 yaşındaki kanu var bonservisi elinde onu alsınlar, kaleye bolivya milli takımının kalecisi sergio mendes , forvete de jan koller vardı bir aralar kule gibi adam hem şu an bir kulüpte oynamıyor galiba onu alsınlar işte , yahu işte ucuza süper transfer daha ne bekliyor yönetim habunları aldıkmıydı ilk dört kesin

Yorum

• merak etmeyin daha iiyisi gelecek !
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biraz sinir bozucu bir olay yaşadık ama önümüze bakmamız lazım..
          hayırlısı artık.. bir liste dolusu isim var hocanın elinde.. oradan sıradakine geçiyoruz demek ki..
          bakalım..
          mesela rıquelme olabir mi?
          Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            merak etmeyin daha iiyisi gelecek !
            Akşam dedin beklioduk seni kardeş noldu???
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak FREDERICO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mesela rıquelme olabir mi?
              Onu en son inter istiyodu çok uçuk bir sim bize göre.. bence tabii..

Yorum

• mühimdir hakikaten.. kulaçoğlunun maruf kitabındaki fırtına böyel esmiş ihtilal yapmış efsane olmuştur.. takım taç atamıyor taşoyorum ama bu türden nahoş olayları taşımak zor, çok zor..
                dediğim gibi herkesin kendine göre bir gerekçesi var ve kısmen de haklı.. ama herkes bu adamın oralardan buralara gelmesinde bir haksızlık olduğu konusunda hemfikir..
                kendiliğinden geldiyse lafımız yok, yok da.. ben tanımam etmem adamı nasıl biliyorum geleceğini, değil mi?
                hocanın notunu kırıyorum.. yaz okuluna kalacak gibi.. (olmuyor neşelenemiyorum.. herkese hayırlı akşamlar dilemek en iyisi..)
                hayırlı akşamlar!
                bu arada ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum: hepiniz gönlünüzden geçen ve takımınızda görmekten gurur duyacağınız futbolcuları yazıyorsunuz, lafım yok.. fakat yazıp yazıp inanmak yol oluyor sanki.. o açıdan belki bazı arkadaşların bildiği için tekrar ama bazı arkadaşlara bir uyarı yapmak ihtiyacı hissediyorum: riquelmeyi almayacağız.. beğenmediğimizden değil, onu alacak paramız olmadığından.. parayı halletsek dahi trabzon şehrine gelmeyeceğinden..
                diğer pek çok oyuncu için bu formülü aynen uygulayabilirsniiz..
                empati ile oyuncunun yerine kendinizikoyuyorsunuz.. cevabınız evet ise yazıyorsunuz.. hayır olacaktır, başka şeyler yazacaksınız
                En son stichus tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:18. Sebep: riquelme, gerrard, drogba

Yorum

Lütfen burada kimse bilmislik taslamasin!!! Sen baskanmisin daha iyisi gelecek merak etmeyin diyorsun??? Senmisin transfer komitesinde görevli??? Bizimle alay etmeyin burada!!!!!!!
                  En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 00:17.

Yorum

• bende beklemedeyim bu habere sizin gibi bende şaşırdım ama daha iisi gelecek merak etmeyin!

Yorum

biliyorsan ipucu ver ülke mevki yaş isim deme ama biraz heyecanlanalım
                      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Neyse altın yere düşmeyle pul olmaz...Nick Nicktir...Olmuş bikere...
                        Stichus, R. Würtz ile ilgileniyor muyuz hala?
                        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• nick carla ii diyorsanız gelmeyebilirde daha iiyisi?

Yorum

bende beklemedeyim bu habere sizin gibi bende şaşırdım ama daha iisi gelecek merak etmeyin!
                            Lan bi git yaaa.. Alla alla..

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biliyorsan ipucu ver ülke mevki yaş isim deme ama biraz heyecanlanalım
                              ya ipucu felan filan istemiyorum artik!!!!
                              kac haftadir ayni ... kimi alirsa alsinlar, almasalarda almasinlar..rezil etmesinler bizi yeter
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• adam toplam 20 maç oynan bir ligten geldi siz onu pienar ile bile kıyasladınız ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X